Şimdi Ara

SON ZAMNDAN OYUNDAN HAZ ALIYONUZMU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SON PACH DEN SONRA OYUNDAN HAZ VE ZEVK ALAMIYORUM VE LAGLAR ŞEVKİMİ BOZUYOR GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

• aynen öyle duradura oynanmıyo
    ekran donup geldiğinde ölmüş olmak insana çok koyuyo

insanı sinir ediyo gerçekten,bırakmayı bile düşünüyorum bu lag ve girişlerdeki dc ler yüzünden
  • BİDE BAZILARI VAR Bİ OYNAMADIĞI HALDE ÜYELİK AÇARLAR NEDEN YAPARLAR BİLMEMKİ WALLA OYUNU OYNADIMA PİŞMAN OLUYORUM BAZEN TEŞEKÜRLER
  • dün akşam itibariyle sro yu bilgisayardan silmiş bulunmaktayım

kaybettiğim zamanlarımı telafi etmeye çalışıyorum
  • ya glin arkadaşlar cabal online gelin walla giren ingilizceyi bilen herkes çok zevk aldı oyundan
  • lag yuzunden oyunde heves kalmıyooo ne yapacaz bilmiyorum
  • ben last chaosu beklyom ya umarım iyi bir oyundur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baydım bende aynen bu kadr olmaz offfffffffffffffffffffff
  • cabal oyun hakkında beni aydınlatırmısın türkçe olarak

quote:

Orjinalden alıntı: sapika

ya glin arkadaşlar cabal online gelin walla giren ingilizceyi bilen herkes çok zevk aldı oyundan
  • diğer oyunlara girersen orda yeterli bilgi war
  • arkdaslar bu oyun herkese acık isteyen oynar isteyen oynamas gülü seven dikenine katlanır yapmayın allah askına su yakınanların cogunun oyunu bırakamyacagına iddaya girerim
  • Oyun internet kafe'lere düştü herşey bozuldu, neyse ki çoğu kişi nasıl acc. açılacağını bilmiyor da daha fazla garip'likler olmuyor ama yakında onu da öğrenirler.O yüzden en iyisi bu adamların gelemiyeceği paralı mmorpg'ler
  • quote:

Orjinalden alıntı: evıl

arkdaslar bu oyun herkese acık isteyen oynar isteyen oynamas gülü seven dikenine katlanır yapmayın allah askına su yakınanların cogunun oyunu bırakamyacagına iddaya girerim

evıl sana tamamen katılıorum. zaten free oyunlara baslarken lag gibi soruları göze alarak oynuyoruz ve başlıyoruz...
  • EWET ŞU LAG VE DC LER KALKSA OYUNDAN ÇOK ZEVK ALICAZ BEN İLK ZAMANLAR OYUNA BAŞLADIĞIMDA NE LAG NE DC NEDE COULD NOT CONNECT SERVER TRAFİC VARDI O ZAMAN BİLGİSAYARIN BAŞINDAN KALKAMAZDIM ŞİMDİ SADE BELİRLİ SAATLERDE GİRİP RAHAT RAHAT KASABİLİYON BİRAS SIKICI AMA GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIR BENCEDE NE YAPALIM ARTIK......
  • salak şikayetlerini bu şekilde aks edemesen oyun lagları ve ddc gibi bi sorun bulamayıs oyun la ilgili sorunları bi takım insanlara mesaj vermek forum bu işe yarar salak salak mesajlar yazıpta sinir etme
    quote:

arkdaslar bu oyun herkese acık isteyen oynar isteyen oynamas gülü seven dikenine katlanır yapmayın allah askına su yakınanların cogunun oyunu bırakamyacagına iddaya girerim
  • sende gendin ibilmiş gibi konuşma forum ne işe yarar hataları ve sorunları düzeltmek amaçlı olarak yapılmış
    quote:

Orjinalden alıntı: uruk

quote:

evıl sana tamamen katılıorum. zaten free oyunlara baslarken lag gibi soruları göze alarak oynuyoruz ve başlıyoruz...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.