baydım bende aynen bu kadr olmaz offfffffffffffffffffffff
cabal oyun hakkında beni aydınlatırmısın türkçe olarak
quote:
Orjinalden alıntı: sapika
ya glin arkadaşlar cabal online gelin walla giren ingilizceyi bilen herkes çok zevk aldı oyundan
diğer oyunlara girersen orda yeterli bilgi war
arkdaslar bu oyun herkese acık isteyen oynar isteyen oynamas gülü seven dikenine katlanır yapmayın allah askına su yakınanların cogunun oyunu bırakamyacagına iddaya girerim
Oyun internet kafe'lere düştü herşey bozuldu, neyse ki çoğu kişi nasıl acc. açılacağını bilmiyor da daha fazla garip'likler olmuyor ama yakında onu da öğrenirler.O yüzden en iyisi bu adamların gelemiyeceği paralı mmorpg'ler
quote:
Orjinalden alıntı: evıl
arkdaslar bu oyun herkese acık isteyen oynar isteyen oynamas gülü seven dikenine katlanır yapmayın allah askına su yakınanların cogunun oyunu bırakamyacagına iddaya girerim
evıl sana tamamen katılıorum. zaten free oyunlara baslarken lag gibi soruları göze alarak oynuyoruz ve başlıyoruz...
EWET ŞU LAG VE DC LER KALKSA OYUNDAN ÇOK ZEVK ALICAZ BEN İLK ZAMANLAR OYUNA BAŞLADIĞIMDA NE LAG NE DC NEDE COULD NOT CONNECT SERVER TRAFİC VARDI O ZAMAN BİLGİSAYARIN BAŞINDAN KALKAMAZDIM ŞİMDİ SADE BELİRLİ SAATLERDE GİRİP RAHAT RAHAT KASABİLİYON BİRAS SIKICI AMA GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIR BENCEDE NE YAPALIM ARTIK......
salak şikayetlerini bu şekilde aks edemesen oyun lagları ve ddc gibi bi sorun bulamayıs oyun la ilgili sorunları bi takım insanlara mesaj vermek forum bu işe yarar salak salak mesajlar yazıpta sinir etme
quote:
sende gendin ibilmiş gibi konuşma forum ne işe yarar hataları ve sorunları düzeltmek amaçlı olarak yapılmış
quote:
Orjinalden alıntı: uruk
quote:
evıl sana tamamen katılıorum. zaten free oyunlara baslarken lag gibi soruları göze alarak oynuyoruz ve başlıyoruz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme