Şimdi Ara

SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı: 'İmamoğlu önde ancak başa baş bir yarış var. Fark çok az.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı: "İmamoğlu önde ancak başa baş bir yarış var. Fark çok az."

SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı:

"İmamoğlu önde ancak başa baş bir yarış var. Fark çok az."

SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı: "İmamoğlu önde ancak başa baş bir yarış var. Fark çok az."
    SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı: "İmamoğlu önde ancak başa baş bir yarış var. Fark çok az."Etkili Haber (@etkilihaber) on Xtwitter
    SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı: "İmamoğlu önde ancak başa baş bir yarış var. Fark çok az."
    https://twitter.com/etkilihaber/status/1770547119742759173

• Ahmakların iptal ettirdiği seçimdeki gibi 800k fark olması lazım..farkı birilerinin göZüne göZüne sokacaksın ki YSK’daki yancılarını kullanıp seçim iptali gibi DARBECİ icraatlara heveslenmesinler.

Ben 1 milyon gibi bir fark bekliyorum. AKP’nin adayı tek başına miting bile yapamadı. Tam bir aciz kukla. Yandaş kanallara çıkıp çocukluğunda yaptığı yaramazlıkları anlatmak dışında bir şey yapmıyor. Habire pot kıran, gaf yapan bir eleman. AKP’den bugün şutlansa yarın İst’un herhangi bir mahallesinde kahvede bile adam toplayamaz. İmamoğlu CHP’den ayrılıp parti kursa direkt CB adayı.

Fark bu.

Bakalım millet istanbul’da gafçı aciz kuklaya mı yoksa lidere mi oy verecek göreceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt
    Allah nasip etmiyor dostum , dediklerine nispeten katılıyorum 20 seneden fazla sürede içerden dışarıdan bu kadar yipratilmis bir iktidarın karşısında oy almak çok kolay ama beceremiyor sizinkiler , eko tam bir zübük her haliyle tam zübük , tamamen kendini düşünen hiç bir şey yapmadan fırsatçılık ve manipülasyon ile destek toplamaya çalışan değer yargıları son derece zayıf birinden medet ummak zorunda kalıyorsunuz, muhalefet kanadının önde gelen isimlerine baktığımda o kadar vasıfsızlar ki bu iş resmen Allah'ın takdiri , kadere karşı gelinmez diye düşünüyorum. Düşüncelerime tamamen ters dahi olsa ben CHP genel başkanı veya İstanbul Ankara belediye başkanı olsam bunlardan çok daha fazlasını çok rahat yapardım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İmamoğlu banaa anlatacak var mı ? Manipülasyon algı ve trolleri ile kendisi pota koydu bu adam 14 Mayıs dan sonra siyaset den silinmesi gerekirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jr. Erdoğan'ı (İmamoğlu) ne çok seven varmış. Daha 5 yıl önce kimsenin tanımadığı birden sahneye sürülen birini hemen de kanıksamışlar.

• Kürt kökenli seçmen bu sefer İmamoğluna oy vermez. Murat Kurum 4-5 puan farkla kazanır..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rte çok büyük adam
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.