Şimdi Ara

Sonax Balıkesir'de Profesyonel Araç Bakımının Ne Olduğunu Öğrendim... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Orijinalden alıntı: zonemaster

Öncelikle iyi geceler.

Bugün Sonax Türkiye'eden aradılar. Telefondaki yetkili resimleri görünce çok şaşırdıklarını söyledi. Böyle bir sorunun yaşanmamış olması gerektiğini belirtti.
    Çalışanların eğitimden geçtiğini anlattı. Konu ile ilgili olarak Balıkesir şubesi ile görüştüklerini söyleyerek özür diledi.
    Durumu telafi etmek için Sonax Balikesir'de ücretsiz olarak vip yıkama yaptırabileceğimi ne zaman istersem gidebileceğimi söyledi.

Son durum bu şekilde. Sonax Balikesir'e gidince sonucu göreceğiz. Aslında gitsem mi? Bilmiyorum...

vip yıkamadan kasıt nedir? komple detaylı temizlik mi oluyor?

Pek bi esprisi yok

http://www.sonax.com.tr/uygulamalar/sonax-uygulama-paketleri.html

Sol en altta iç dış la aynı şey..Hızlı cila yapıyorlar ekstra..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 1 Eylül 2013; 1:07:25 >

• quote:

synthesizer, genel anlamda söylediklerinize katılıyorum. Söylediğiniz ürünlerin youtube videolarını seyrettim, düşünebilirim.
    Araç büyük olunca temizlemek için gereken zamanda artıyor. 5008 kendim yıkamaya çalıştığımda tavanda mutlaka ulaşamadığım yerler kalıyor ve kreç izi oluşuyor. Aslında arka koltukların bağımsız hareket etmesi ve tek tek kalkıyor oluşu elektrik süpürgesi ile temizleme açısından kolaylık sağlıyor. Ama, konu zaman olunca oto yıkamacılar tek seçenek kalıyor.

Bu arada dün Sonax Türkiye'ye gönderdiğim maile cevap gelmiş. Sorununuzla ilgileneceğiz diye. Bakalım sonucu göreceğiz.

Benim hep gittiğim yıkamacı var. Ne zaman gitsem hocam bu fransızlara çok sövüyorum böyle cam mı olur diyor :D

Takriben 45dk sürüyor iç - dış yıkama.. Her seferinde araca binmeden heryerini kontrol ediyorum yamuk olursa da patrona iletiyorum. Gerçi ufak tefek şeyler dışında pek şikayetim olmadı..

Tabii ki bizim kadar ince temizleyemezler.. Ben 5 saat süren temizlik yaptığımı biliyorum.. Üstelik o zaman arabam da küçücüktü..

Tekrar geçmiş olsun.

• bende normalde aracımı kendim yıkarım ve dışarıya pek amenet etmem. meguiars -proteo şampuanlar, meguiars hızlı cila, fk1000p ve collinite wax, polisaj makinası ... herşeyi almıştım.

geçenlerde meraktan ( çogunlukla da üşengeçlikten) aracımı Balıkesir Sonax'da ( Bahçelievler'de açılan yeni yeri) yıkamaya verdim. İnanın dışardan çok daha kötü yıkıyorlar ve işlerinde özensizler. Ne aracın içi tam temizlenmişti, ne de dışı tam kuruydu. Sonax'daki elemana kendim elimle göstererek kurulattım aracın dışını.

Bende sizin gibi Balıkesir Sonax'dan hiç memnun kalmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoy9801

iyi akşamlar arkadaşım. boşver sen sonaxı monaxı. 2.kapıdan sağa devam et ya da kipa dan gir sola yürü. arada sinan oto yıkama var. bak bakalım iç-dış ve motor nasıl yıkanıyormuş. sen gideceğin zaman bana haber ver, ben ararım sinan abiyi. memnun kalırsın.5323120176..

forumdaşım bende artık balıkesirli oldm sayılırım 8 sene blksrdeyim.Tel numaranı ismini özelden atsan da bizim arkadaşlara faydamız dokunsa.Bir abimi iç dış detaylı yıkamaya götürmem lazım.Adam anlamıyor benden rica etti bende yeniyim blksr de..Simdiden teşekkürler..
  • quote:

Öncelikle iyi geceler.

Bugün Sonax Türkiye'eden aradılar. Telefondaki yetkili resimleri görünce çok şaşırdıklarını söyledi. Böyle bir sorunun yaşanmamış olması gerektiğini belirtti.
    Çalışanların eğitimden geçtiğini anlattı. Konu ile ilgili olarak Balıkesir şubesi ile görüştüklerini söyleyerek özür diledi.
    Durumu telafi etmek için Sonax Balikesir'de ücretsiz olarak vip yıkama yaptırabileceğimi ne zaman istersem gidebileceğimi söyledi.

Son durum bu şekilde. Sonax Balikesir'e gidince sonucu göreceğiz. Aslında gitsem mi? Bilmiyorum...

bizde birkaç arkadaş yeni teyin olduk blksr e.Aracıyla geldiğinde sonaxa yıkamaya bırakmış aracını.Aldığında şıpır şıpır sulu vermişler...O zamandan biliyorum sonaxın ne kadar rezil olduğunu.Ama aracımı getireyim bende giricem sonaxa parayı vericem.Bilicem rezil iş çıkarttıklarını sonra fotolayıp sizin gibi sonax merkeze göndericem bak bakalm noluyor o zaman..

• quote:

Orijinalden alıntı: car_26

kapıyı onların çizdiğini yazmışsınız doğrumu anladım acaba hocam

Kapıyı onlar çizdiler. Olay resimlerde görüldüğü gibi. Sonax Türkiye ile görüştüğümde Sonax Balıkesir'den bir bayanın eğitime geldiğini söylediler. Eğitim süresince performansının iyi olduğunu anlatı. Bende aracı yıkayanlar arasında bayan olmadığını iki erkek personelin bulunduğunu söyleyince. Çalışanların Sonax eğitimi almadığı ortaya çıktı.

Vip yıkama için gidip gitmemekte hala kararsızım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

kapıyı onların çizdiğini yazmışsınız doğrumu anladım acaba hocam

Kapıyı onlar çizdiler. Olay resimlerde görüldüğü gibi. Sonax Türkiye ile görüştüğümde Sonax Balıkesir'den bir bayanın eğitime geldiğini söylediler. Eğitim süresince performansının iyi olduğunu anlatı. Bende aracı yıkayanlar arasında bayan olmadığını iki erkek personelin bulunduğunu söyleyince. Çalışanların Sonax eğitimi almadığı ortaya çıktı.

Vip yıkama için gidip gitmemekte hala kararsızım.

vip falan boşverinde kapıya takıldım o ne olacak

hasar ? karşılama ?

• Kapı işini gidince yüz yüze konuşacağım. Ama boyatmak işime gelmez. Kimseye anlatamam, en azından anlamak istemezler. Rötuş işlemi nasıl olur bilmiyorum.
  • Ben de her zaman Kurtdereli heykelin arkasındaki katlı otoparktaki yıkamacıda yıkatıyorum.

Adı İlhan. Tesadüfen keşfettim. İşinde titiz, güleryüzlü ve dürüst biri. Daimi müşterileri var. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

Yalnız önümüzdeki bir hafta boyunca olmayacak sanırım. Bu akşam düğünü vardı da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: patates22

Ben de her zaman Kurtdereli heykelin arkasındaki katlı otoparktaki yıkamacıda yıkatıyorum.

Adı İlhan. Tesadüfen keşfettim. İşinde titiz, güleryüzlü ve dürüst biri. Daimi müşterileri var. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

Yalnız önümüzdeki bir hafta boyunca olmayacak sanırım. Bu akşam düğünü vardı da :)

Tavsiye edilen bir kaç yer var. Burayı da listeye alıyorum. Çarşıda işim olduğu zaman hem yıkatmış hemde park derdinden kurtulmuş olurum. Teşekkür ederim...
  • sanayi içi 2. kapıdan 3. kapıya giderken star oto yıkama . iç dıs iyi iş çıkarıyorlar. ama çoğu zaman opetlerde 3-4 lira verip köpüklü yıkatıp kendim kuruluyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tttnet.net

Bence en profesyonel araç bakımı kendi yaptığın araç bakımıdır..kimse arabana kendi gösterdiğin itinayı göstermez..geçmiş olsun..

Doğru söze ne denir. En temizi kendi arabana kendin bakacaksın.
  • aksoy9801 A kullanıcısına yanıt
    Sakın motor yıkatmayın :) Hatırlayanlar vardır geçen hafta başıma gelenleri... Bırakın pis kalsın, pisliğini usta çekiyor biz değil :)
  • Umarım bi biyere şikayet etmişsinizdir yoksa iflah olmazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    yazdım sanıyorum ama.tekrarlayayım. 5323120176.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tttnet.net

Bence en profesyonel araç bakımı kendi yaptığın araç bakımıdır..kimse arabana kendi gösterdiğin itinayı göstermez..geçmiş olsun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç sonaxa gitmedim.gitmem de bu tarz yerler bana göre para tuzağı.iç dış yıkama 15 tl olan bir yer var 5 tl de bahşiş veriyorum aracımın içi de dışı da pırıl pırıl oluyor.
  • İki gün önce sonax'a gittim boya koruma ile ilgili fiyat almaya, anlattıda anlatı yok nano boya koruma yapalım, sonrasında sünger ile özel şampuan ile yıkamaya devam ederiz. Adam böyle anlatınca yani daha doğrusu işin içine sünger münger girince aklıma amerikan bayan oto yıkamacıları geldi ister istemez güzel bir hayaldi taa ki içeride bıyıklı yıkamacıları göresiye kadar. Halbuki adam gayet güzel anlatıyordu :(
    Sanki şu şekilde yıkıyorlarmış edası veriyor :)
     Sonax Balıkesir'de Profesyonel Araç Bakımının Ne Olduğunu Öğrendim...

Konuya gelecek olursak benim taktiğim çok basit, İzmirde Emircan petrol var orada 3 TL iç dış yıkıyorlar , P.ertesi ve Çarşamba aracın kabasını burada aldırıyorum, Cuma akşamı halı olan paspaslarımı çamaşır makinasına atıyorum kısa programda 30 dk lık yıkama yetiyor, Cumartesi öğlene kadar kuruyorlar, Cumartesi öğlende sonax gibi para tuzağı olmayan bir oto yıkamacı kardeşimde indirimli 10 TL ye (normalde 15 TL ama uzun yıllardır müşterisi olduğum için 10 TL) jantlarına kadar temizletiyorum. Hem böylelikle kirli araca binmemiş oluyorum hafta boyunca. Hemde sonax gibi yerlere para kaptırmıyorum

• zonemaster kullanıcısına yanıt
    beyoğlu caddesindeki sonax sanırım orası çok kötü, suları da kireçli ön cam lekeli kalıyor. 2 defa gittim daha da uğramam.

savaştepe caddesi üzerinde camiye gelmeden susuz (buharla) yıkayan biyer açılmış orası iyi gibi ben orayı denicem..

bide bu kipanın otoparkındakiler fena değil efendi insanlar..
  • Konyada yaz tatilinde yikamacilik yaptim.iç dış 15e cillop gibi çıkarıyordum...yıkamacinin biraz empati yapması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.