Şimdi Ara

SONAX ÜRÜNLERİ NASIL KULLANILIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttim ana konuyu.Bugün iş çıkışı eve dönerken koçtaşa uğrayacağım.Sonaxın jant temizlik spreyini,araç iç temizlik spreyini ve motor temizlik spreyini alacağım bunlar nasıl uygulanır nasıl kullanılır hiç bilmiyorum uygularken eldiven kullanmam gerekirmi? motor temizliği için direk kaputu açıp spreyi sıkmam motora bi zarar verirmi nedir ne değildir hiç bilmiyorum siz bu anlattıklarımdan ne demek istediğimi anlamışsınızdır sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: NightClubİnMyLife

Arkadaşlar başlıkta belirttim ana konuyu.Bugün iş çıkışı eve dönerken koçtaşa uğrayacağım.Sonaxın jant temizlik spreyini,araç iç temizlik spreyini ve motor temizlik spreyini alacağım bunlar nasıl uygulanır nasıl kullanılır hiç bilmiyorum uygularken eldiven kullanmam gerekirmi? motor temizliği için direk kaputu açıp spreyi sıkmam motora bi zarar verirmi nedir ne değildir hiç bilmiyorum siz bu anlattıklarımdan ne demek istediğimi anlamışsınızdır sanırım

Merhaba öncelikle aldığınız ürünler hobi gurubu diye nitelendirdiğimiz amatör ürün guruplarından dır kesinlikle eldiven kullanmanızı tavsiye ederim
    1 jant temizlik spreyinizi aracı yıkamadan 5 dakika önce sıkıp biraz bekledikten sonra yoğun çıkmayan kirler varsa sert bir fırça yardımı ile jantınızı çizmeden fırçalayın
    2 araç içi temizlik spreyi çok kirli yüzeyde size yardımcı olmaycaktır bir sünger yada microfiber bez yardımı ile yüzeye sıkıp silin
    3 motor temizlik spreyini motor a sıkıp biraz bekleyin ardından tekrar sıkıp tanzikli su tutturmanız gerekir BEN ASLA VE ASLA MOTORA SU TUTULMASINI ÖNERMEM

umarım size açmış olduğunuz bu konuda yardımcı olabilmişimdir daha farklı konudar da yardım almak isterseniz facebok sayfamız aracılığı ile bize yazabilirsiniz

• alacağın her ürünün arkasında kullanım talimatı yazar ayrıca motoru temizlerken eldiven kullanman senin için iyi olur en azından kirlenmez
  • Bilgiler için teşekkürler tek aklımda kalan soru işareti motor temizleyici spreyi motora direk olarak sıkıp her tarafına sonra bekleyip silersem motor hasar alırmı ? bazıları motor beynine su kaçırabilirsin dediler ama bilemedim ürkütücü bir durum motora zarar vermeyelim iyi bakalım derken :S
  • En iyisi yikamacida yaptırın motor riskli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: idrsysfmrt

En iyisi yikamacida yaptırın motor riskli

yıkamacı basar suyu sakın motoro su sürdürmeyin Ankara daysanız yardımcı olabilirim size
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightClubİnMyLife

Bilgiler için teşekkürler tek aklımda kalan soru işareti motor temizleyici spreyi motora direk olarak sıkıp her tarafına sonra bekleyip silersem motor hasar alırmı ? bazıları motor beynine su kaçırabilirsin dediler ama bilemedim ürkütücü bir durum motora zarar vermeyelim iyi bakalım derken :S

temizleyici sprey ile istediğin gibi her yerine sık motorun bir şey olmaz yıkamacılar tazikli basınç makinesiyle su tuttuğu için bu durumlar baş gösteriyor şimdiye kadar benimde dahil kimsenin başına sprey ile temizleyipte aracında bir sorun olan olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarM///

quote:

yıkamacı basar suyu sakın motoro su sürdürmeyin Ankara daysanız yardımcı olabilirim size

saol kardeşim motora bende su sıktırtmıyorum istanbuldayım düşüncen içi teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarM///

quote:

Peki su olmadan nasıl temizlenecek bu motor?Benim aracım benzinli ve tüplü biraz bilgi verirmisiniz?
  • Ben defalarca su ve uygun ürün kullanarak motor temizliği yaptım henüz hiç bir sorunla karşılaşmadım. Sadece çok dikkatli olunması gereken bazı konular var. Sigorta tablası , araç beyni, lpg beyni ve akü kutup başlarını su gecirmeyecek şekilde yalitmaniz gerekiyor. Bunun için poset ve elektrik bandı kullanabilirsiniz. Bunun dışında aracinizin motoru mutlaka soğuk olmalı. Motoru basıncı olmayan su ile duruladiktan sonra da soketlere ve benzeri yerlere kompresör ile basınçlı hava tutmalısiniz. Son olarakta heryerin kuruduguna emin olduğunuzda aracın motorunu çalıştırıp bir süre rölantide bekleyin. Ben uygulamalarında bu yöntemi kullanıyorum allaha çok şükür.hiç sıkıntı yaşamadım..

Örnek olması açısından aşağıdaki linke bakabilirsiniz..

boya koruma - detaylı araç bakım forumu, boya bakımı, far temizliği, oto cilaları, wax, sealant, polish yorumları
    Nissan Pathfinder Detailing " Boya Koruma / Motor Temizliği / Far Temizliği "
    http://www.forumboyakoruma.com/showthread.php?2359-Nissan-Pathfinder-Detailing-quot-Boya-Koruma-Motor-Temizli%F0i-Far-Temizli%F0i-quot

boya koruma - detaylı araç bakım forumu, boya bakımı, far temizliği, oto cilaları, wax, sealant, polish yorumları
    Honda Accord 2.4 "Hayata Döndürme Operasyonu" Boya Düzeltme/ Far/ Motor / İç Temizlik
    http://www.forumboyakoruma.com/showthread.php?2355-Honda-Accord-2-4-quot-Hayata-D%F6nd%FCrme-Operasyonu-quot-Boya-D%FCzeltme-Far-Motor-%DD%E7-Temizlik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: D.berkay

Ben defalarca su ve uygun ürün kullanarak motor temizliği yaptım henüz hiç bir sorunla karşılaşmadım. Sadece çok dikkatli olunması gereken bazı konular var. Sigorta tablası , araç beyni, lpg beyni ve akü kutup başlarını su gecirmeyecek şekilde yalitmaniz gerekiyor. Bunun için poset ve elektrik bandı kullanabilirsiniz. Bunun dışında aracinizin motoru mutlaka soğuk olmalı. Motoru basıncı olmayan su ile duruladiktan sonra da soketlere ve benzeri yerlere kompresör ile basınçlı hava tutmalısiniz. Son olarakta heryerin kuruduguna emin olduğunuzda aracın motorunu çalıştırıp bir süre rölantide bekleyin. Ben uygulamalarında bu yöntemi kullanıyorum allaha çok şükür.hiç sıkıntı yaşamadım..

Örnek olması açısından aşağıdaki linke bakabilirsiniz..

Nissan Pathfinder Detailing " Boya Koruma / Motor Temizliği / Far Temizliği "
    http://www.forumboyakoruma.com/showthread.php?2359-Nissan-Pathfinder-Detailing-quot-Boya-Koruma-Motor-Temizli%F0i-Far-Temizli%F0i-quot

Honda Accord 2.4 "Hayata Döndürme Operasyonu" Boya Düzeltme/ Far/ Motor / İç Temizlik
    http://www.forumboyakoruma.com/showthread.php?2355-Honda-Accord-2-4-quot-Hayata-D%F6nd%FCrme-Operasyonu-quot-Boya-D%FCzeltme-Far-Motor-%DD%E7-Temizlik

Merhaba haklısınız siz sorun yaşamamış olsabilirsiniz ancak bizde daha önce sorun yaşadığını söyleyen insanların araçlarının motorlarını temizliyoruz talep okadar yükseki çok insanın canını yakmış bu olay bunlardan birde formdan aracına uygulama yaptığımız volkan bey daha önce 2 aracında çok büyük sorunlar yaşamış hatta bunları belgelemiş

Biz firma olarak da müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktayız yani müşterilerimizin araçlarında oluşabilecek tüm sorunlardan sonuna kadar biz mesulüz ve en azından kafamız rahat müşterimiz memnun olmak da

• Daha önce yaşadıgım tecrübelerden dolayı 2 senelik aracımın motorunu hiç yıkatmamıştım..Hiç su kullanmadan motor temizliği yapıldı Mert bey tarafından. İçim rahat, sonuçtan menmunum.Teşekkür ederim kendisine.Yalnız işlem 1 saatten fazla sürüyor gördüğüm kadarı ile.Basit bir iş değil..
  • Bir tane Sonax motor temizleyici aldık onuda bi türlü kullanamıyorum korkudan bişey olucak motora diğe tüh ya :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.