Şimdi Ara

SONAX YIKAMADA ARABAYI ÇARPTILAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ANKARADA BİR ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE SONAX DE ARABAYI YIKAMAK İÇİN BIRAKTIM BIRAKMAZ OLAYDIM
    GELDİĞİMDE ARABANIN SOL ARKA BOYASI SÜRTÜNMEDEN DOLAYI KALKMISTI HEMEN YETKİLİYE GÖSTERDİM
    O KAMERADAN BAKIRIZ EDERİZ DEDİ YALNIZ KAMERADAN HİÇ BİŞEY NET VE BELLİ DEĞİL ARABAYI YIKAN ELEMANI ÇAGIRDILAR YOK BEN YAPMADIM ETMEDİM DEDİ
    ARABAYI GELİŞ SAATİNİ İNCELEDİK ORDAN NET BİŞEY GÖZÜKMÜYOR OKADAR SİNİRLİYİM OKADAR SİNİRLİYİMKİ ARABA YENİ BEN ÇARPSAM SORUM DEĞİL ZATEN ÖDİYCEĞİM EN FAZLA 200 300 BİŞEY ONDAN DEĞİLİM DE ARABAMI BIRAKTIM ÇARPILDI BUNDAN EMİNİM BANA ELEMAN DEDİ TARZI BİSEY SÖYLÜYORLAR KAMERA GÖRÜNTÜLERİDE NET DEĞİL BENİM NE YAPMAM GEREK
    SONAX ÇAMURA YATCAK ÖLE GELDİ
    BEN GİDİP YAPTIRCAM AUTOKİNG ÖNERİRMİSİNİZ

• yaptırma polis çağırıp tutanak tuttursaydın keşke. bütün otoyıkamalarda oluyor boyle şeyler kapıyı açarken küüt vuruyorlar mesela baştan savma iş yapıyorlar isim hiç önemli değil profesyönel markacılık yapıyor adamlar yıkama üzerine pek bişe bildikleri söylenemez tabi bütün sonax için geçerli değil bu...ama biraz dişinizi gösterin yoksa olan sizin cebinize olur
  • yaptır autokingde bizdede vardı kaldırım vurugu kapıda yaptılar çok güzel oldu sonax ayıp etmiş
  • Geçmiş olsun çok sinir bozucu bir olay , keşke tutanak turtursaydınız orada
  • Hocam geçmiş olsun, çok üzüldüm. Ama bence Auto King'e gidin halledin hiç muhattap olmayın derim. Zaten bir sonuç çıkacağını sanmam. Auto King dediğinize göre küçük birşey demek ki. Gene siz bilirsiniz. Bana da bir iki defa benzer şeyler oldu. Hiç bulaşmadım gittim hallettim. Hıncınızı alamazsınız belki ama itle köpekle de muhattap olmazsınız.
  • tutanak tutturma gibi bisey gelmedi aklıma çünkü sürtünme gibi çarpma değil sağa sola dönerken yada bilmiyorum makinayla iş yaparken sürünmüş gibi boya kalkmıs çünkü yarın resimlerini çekip koyarım siteye
    yaptıkları çok ayıp sonuçta sıfır araba ben bile kıyamazken gelip sürtmeleri sonrada biz yapmadık kamerada gözükmüyor demeleri benim sinirimi bozan yaptık desinler gene masrafları ben karsılarım ondan değilde insanı salak yerine koymaları asap bozucu
    eger autoking önerirseniz yarın sabah ilk iş oraya giderim
  • Onlar hiç yapmaz zaten.Bu hikaye hep böyledir.SONAX zaten geçmişi biraz sabıkalı bir firma.Forumda aratın çıkar ne oldukları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARABA ALTI YIKATMA
    17 yıl önce açıldı
    Arabayı sürttüm
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok geçmiş olsun ...
  • bir keresinde de bizim arabanın sol havalandırmasının olduğu yeri çizdiler.arabayı aldım.çizilmeyi görüp yetkiliye söyledim,içini temizleyeni çağırdı,sen mi yaptın falan dedi.hayır dedi.adamda da ayyaş gibi tip var.belli olmaz ne yapacağı yani.elinde yüzük saat falan yok,burda çizilmemiştir dedi.ben bilmiyorum sanki nerde çizildiğini.neyse uzatmadım fazla.3-5 ay gitmedim tabi oraya.ziebarta gittim bir sefer,onların yıkamasını pek beğenmedim,mecburen yine döndüm sonaxa
  • Geçmiş Olsun arkadaşım çok zor bir durum gerçektende ben senin kadar sakin olamazdım.

İşte bu yüzden arabamı herhangi bir yere bırakmaya korkuyorum.Yıkamacıya,otoparka evim harici başka bir park alanına hatta servise bile bırakırken korkuyorum acaba arabaya nasıl davranırlar biyerine birşey olursa eğer ben kendimi çok çabuk kaybederim göze alamıyorum.O yüzden çok çok zor durumda kalmadıkça arabanın başını bekliyorum.
  • Akaryakıt istasyonunda otomatik yıkama makinası arka stoplardan birini kırdı. Tabi firma sorumluluk kabul etmedi. Makinanız arızalı imiş aracımı mahvetti dedim. İstasyon müdürünün odasına çıktım, durumu anlatıp polise haber veriyorum, onlar gelip tutanak tutsunlar, o tutanakla sizi dava edeceğim dedim. Polisi ve davayı duyunca tamam dediler, zararı karşılamayı kabul ettiler. Çünkü bilinen bir firmaydı, bu tür şeylerden olumsuz reklam onların hoşuna gitmedi.

Dürüstlük yok, dişini göstermessen çamura yatıyorlar.

Polis çağırıp tutanak tutturacaktın orda.

Bak bakalım ödüyorlarmı,ödemiyorlarmı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Akaryakıt istasyonunda otomatik yıkama makinası arka stoplardan birini kırdı. Tabi firma sorumluluk kabul etmedi. Makinanız arızalı imiş aracımı mahvetti dedim. İstasyon müdürünün odasına çıktım, durumu anlatıp polise haber veriyorum, onlar gelip tutanak tutsunlar, o tutanakla sizi dava edeceğim dedim. Polisi ve davayı duyunca tamam dediler, zararı karşılamayı kabul ettiler. Çünkü bilinen bir firmaydı, bu tür şeylerden olumsuz reklam onların hoşuna gitmedi.

otomatik yıkama makinalarında sorumluluk kabul edilmez diye yazmışlar siz polise gitseydiniz birşey olmazdı adamlar iyiymiş yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsanea_06 -- 24 Ekim 2009; 10:55:55 >

• oraya gelmeden bir önceki park ettiğiniz yerde birşey olmadığına tam olarak eminmisiniz ?? aynı gün içinde başka yerdede olmuş olabilir.Benzeri bir konu bir tanıdığım kişinin başından geçmişti.
  • Aracımı seviyorum benim için özel bir ilgi meselesi bu nedenle ben oto yıkamacıya vermiyorum yavaş yavaş kendim özene özene yıkıyorum...

Anlattıklarınıza göre Sonax'ın çamura yatacağı belli .

Geçmiş olsun.
  •  SONAX YIKAMADA ARABAYI ÇARPTILAR
  •  SONAX YIKAMADA ARABAYI ÇARPTILAR
  • hasar bu
    kendim yaptırmaya karar verdim
    sizce ne kadar masraf çıkar? işlem nekadar sürer??
  • sevgili ozzcey,

evvela geçmiş olsun...aynı yerden aynı tarz bir sürtme yaptım sonra sanayiiye gittim ve boyacıya fırça ile rötuş yaptırttım,sağolsun para dahi almadı gayet memnunum...sizin tek masrafınız da boya olur...boya kodunu renip temin edersiniz...tavsiyem fotoi hasar için lokal boya yaptırmamanız...tekrar geçmiş olsun...
  • Ben daha ciddi birşey sanmıştım. Canınızı hiç sıkmayın, servise ya da bir boyacıya rütüş yaptırın geçin. Bunun için araba boyanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

Orijinalden alıntı: set

Akaryakıt istasyonunda otomatik yıkama makinası arka stoplardan birini kırdı. Tabi firma sorumluluk kabul etmedi. Makinanız arızalı imiş aracımı mahvetti dedim. İstasyon müdürünün odasına çıktım, durumu anlatıp polise haber veriyorum, onlar gelip tutanak tutsunlar, o tutanakla sizi dava edeceğim dedim. Polisi ve davayı duyunca tamam dediler, zararı karşılamayı kabul ettiler. Çünkü bilinen bir firmaydı, bu tür şeylerden olumsuz reklam onların hoşuna gitmedi.

otomatik yıkama makinalarında sorumluluk kabul edilmez diye yazmışlar siz polise gitseydiniz birşey olmazdı adamlar iyiymiş yine

Hayır benim girdiğim otomatik makinada orjinali harici sonradan takılan parçalardan sorumluluk kabul edilmez yazıyordu. Zaten yıkama makinasında sorumluluk kabul edilmez diye yazsalar asla o makinaya girmem. O adam makinasının bakımını yaptırmak zorunda. Öyle araç girecek, makina aracı dağıtacak, sonrada sorumluluk kabul edimez diyecek. Yok öyle... Öyle bir yazı yazan varsa zaten uzak dururum o makinadan... Aracımı bedava bulmadım, yıllarca çalışarak dişimden tırnağımdan arttırarak aldım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.