Şimdi Ara

Sonu nereye varacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Tamamen fikir almak için yazmakta bulunuyorum bu konuyu.yaşım 15 fakat boyum 1.60 da duraklamakta 6.7.8 sınıflardada aynı şekilde devam ediyordu ortalamadan düşük kaldım hep şuanda kilom 45'i zor görüyor bileklerim incecik okulda ki durumlardan bahsetmek istemiyorum sınıf sayılırken 29 kişiyse 28.5 diye saymalar ve benzeri.Kimse tarafından adam yerine koyulmuyorum.Tam anlamıyla bir yarım adamım.Arkadaşlarım hızla boy atıyor derslere zorlasamda kafam üst düzeyde basmıyor daha lise 1 deyim teşekkür alabildim.Okula girerken herkesin bana bakıp gülüşmesinden artık bıkmış durumdayım.Rahatça yürümekten çok bir an önce sınıfa girmeye çalışıyorum.Asosyal konusu da şu şekilde okulda belli bir arkadaş çevrem var yaklaşık 5-6 kişilik ama onlar arasındada dalga konusu oluyorum.İlk okuldan beri hiçbir spora yeteneğim olmadı futbol oynayanları izlerdim fakat bir süre sonra masa tenisi oynamaya başladım okul turnuvasında başka bir okula gittim orda 30 kişi arasından 4. oldum ve bir madalya aldım madalyanın arkasında en küçük sporcu yazıyordu.Gerçek bir başarı sanmıştım ilk önce.Tabi biraz da karşı cinslerden konuşmak istiyorum kız olarak hitap edemedim çünkü kendi yaşımdakilerden abla muamelesi gördüm.Çoğu kez sınıfın Genetik olarak fiziksel özellikleri ortalamadan düşük olan kızlar tarafından bileğimin bükülmüşlüğü vardır.Sene sonlarında sınıftaki bir bakım gruplarla dışarı çıkılacağında mekana alınmayacağım için genellıkle eve giderim.Bunların yanında Annemle Babam uzun süre önce ayrıldılar.Annem çalıştığı için çok yemek vesaire ile ilgilenemiyor.Aksine babam herşeyin doğalını alır vede çoğu zaman annemde geçirdiğim zamanı aç kaldığım günler olarak düşünür.Birçok oyun oynarım ama hiçbirinde becerim olmamıştır.Piskolojik olarak herhangi bir durumum yok.Sorunların tamamı olarak ben boyumu görüyorum.Doğruluğu kesinmi bilmiyorum ama 1 yada 2 ay anne sütünden yoksun kalmış olma ihtimalim yüksek.Açıkçası bu şekilde gidersem markette çalışan 25 yaşlarında boyu 1.65 olan abilere benziyen bir geleceğim varmış gibi gözüküyor.Artık çare olarak ilaç düşünüyorum yada şu ayak tabanlıkları.Akrabalarım,ailemin dediğine göre kimisi geç uzarmış kimisi hemen boy atarmış Lakin nekadar inanmak istesemde sadece boyum değil kafam,kollarım,bileklerim ellerim Hepsi 6.sınıftaki bir çocuğunkine benzer şekilde.Zaman geçtikçe iyi düşünmek amacıyla farklı teoriler ürettim.Mesela acaba beni ana sınıfından değilde direk 3. sınıftanmı başlattılar.Aradaki boy farkı ancak 3 sınıfla kapatılabılır derecede çünkü.Her neyse Boy uzatma yada benzeri fikirleriniz varsa yazmanız beni çok mutlu eder.Herşeye karşı mutlu kalmaya çalışsamda yakında herşey öyle kalmayacakmış gibi bir his var içimde

okuyum zahmet ettiğiniz için ve yaklaşık 3 belkide 5 dakkanızı verdiğiniz için müteşekkürüm.
    Yorumlarınız benim için çok önemlidir.İyi akşamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.