Evet 31 Temmuz'a yaklaştıkça içimde kötü bir his oluşuyor. Sürekli ya hesapladığımdan çok düşükse, ya kaydırma yaptıysam TYT'de diye ödüm kopuyor. Sınavdan önce daha sakindim. Bir sene daha hazırlanmak gerçekten kötü bir opsiyon benim için ailevi durumlardan ötürü. Belki de bu yüzden çok panik halindeyim. Siz de böyle hissediyor musunuz forum?
Gün geçtikçe heyecan basıyor,sonuç ekranına nasıl bakıcam bilmiyorum elimle ilk en soldaki rakama bakarım
Hepsini hissediyorum kardeşim ya sınav kitapçık numarasını yanlış kodladıysam vs diye ya okunmazsa felan merak etme yalnız değilsin
IAbuzerI
kullanıcısına yanıt
Aniden gelişiyor,
Tc'ni girmeye başladıktan itibaren 15 saniye falan sürüyor.
Müsterih olun, yaptıklarınıza güvenin.
485 puana sizce hangi aralik gelir hocam
aynı durum bene de var çıldıracam
Haydi bakalım inşallah boşuna çıkar korkularımız
IAbuzerI
kullanıcısına yanıt
Hocam aynen ya o sonuç ekranına nasıl bakıcam bilmiyorum. Galiba birine baktırıp kaç basamaklı onu söyle diyicem ilk önce
Areyouradyo
kullanıcısına yanıt
Hocam aynı puandayız herhalde. En kötü 18k en iyi 7k bekliyorum. Çok geniş aralık ama sürekli fikrim değişiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Dfbowie
Hocam aynı puandayız herhalde. En kötü 18k en iyi 7k bekliyorum. Çok geniş aralık ama sürekli fikrim değişiyor
:))) bende 10-15k arası diye düşünüyorum hocam umarım daha iyi gelir
Areyouradyo
kullanıcısına yanıt
Netler nasıldı hocam sizin
Hocam bende de aynı düşünceler var. 31 temmuz sonsuza kadar sürecekmiş gibi geliyor.