Anlamam lazımdı :) Teşekkürler ilgi ve bilgilendirmeler için.
Hayırlı olsun. Çamurluklar bisiklete ayrı bir hava katmış bunları görünce benim bisikletinkileri sökesim geldi :)
hayırlı olsun kaça aldınız bisikleti ve aksesuarları çamurlukları
Güzel bisiklet. Kron XC 750 HD alacağıma biraz daha dişimi sıkıp bunu alsaydım keşke. Gerçi olsun ucuza aldım piyasanın altında. Memnunum, şu an sıkıntı yok. Hayırlı olsun hocam güzel bisiklet harbiden.
aynı bisikleti bende kullanıyorum large kadro ve mekanik disk dışında pek değişiklik yok tabi belki parçaları da tur için düzenlediğimden fark gösterebilir şuana değin yaklaşık 2000 km oldu gayet iyi bir kadrosu var ama bana yine biraz ufak hayırlı olsun saygılarımla
Herkese teşekkürler
Bisikleti 800 TL'ye aldım. (M-18 kadro ) Diğer parçalar ile birlikte toplam 1.000 TL'ye geldi.
Bisikleti bikeandoutdoor Beşiktaş'tan aldım ve evim Ümraniye'ye, Üsküdar motorlarını kullanarak sürerek geldim.
Bu sabah da dahil şu ana kadar toplam 20 km. yaptım.
Bisikletin vites geçişleri güzel, hidrolik disk frenler harika çok iyi tutuyor, alışması çok kolay ve kullanımı rahat.
Uzun yol yaptıktan sonra yine paylaşımlarda bulunacağm.
Şu an için bisikletten çok memnunum ( sele hariç, sele biraz sert, Sportourer Sele Flx Man ile değiştireceğim )
hayırlı olsun memnun musunuz ?
nasıl bisikletiniz? 2 ay kadar olmuş neredeyse? bir sorun çıktımı?
quote:
Orijinalden alıntı: patici75
Herkese teşekkürler
Bisikleti 800 TL'ye aldım. (M-18 kadro ) Diğer parçalar ile birlikte toplam 1.000 TL'ye geldi.
Bisikleti bikeandoutdoor Beşiktaş'tan aldım ve evim Ümraniye'ye, Üsküdar motorlarını kullanarak sürerek geldim.
Bu sabah da dahil şu ana kadar toplam 20 km. yaptım.
Bisikletin vites geçişleri güzel, hidrolik disk frenler harika çok iyi tutuyor, alışması çok kolay ve kullanımı rahat.
Uzun yol yaptıktan sonra yine paylaşımlarda bulunacağm.
Şu an için bisikletten çok memnunum ( sele hariç, sele biraz sert, Sportourer Sele Flx Man ile değiştireceğim )
Nasıl gidiyor? Bir arıza vs. var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme