arkadaşlar dün çiğli bimekse gittim ve aşağıda belirttiğim notebook u aldım fiyat 1930ytl bi arkadaşla gittim ve benim işimi fazlasıyla göreceğini söylediler. zaten DV5157 ile arasında baya bi fiyat farkı var. yalnız kafama takılan bişey var o da solo işlemciler nasıldır. bu laptopun fiyatı 1399 dolar + kdv ama fiyat düşmüş 1199 dolar + kdv olmuş laptopun genel özellikleri iyi açıkçası memnunum önümüzdeki günlerde nasıl olduğunu daha iyi anlarım artık
HP Pavilion DV5123 (EW774EA) şlemci Intel Core Solo işlemci T1300 (1,66Ghz, 667Mhz FSB) Sistem Belleği 512 MB DDR-2 SDRAM Sabit Disk 80 GB Grafik Kartı 128 MB paylaşımlı Ekran 15,4'' WXGA HD BrightView Ekran (1280*800) Optik Sürücü DVD-RW (+/-) Ethernet Kartı Entegre 10/100 Ethernet Modem Entegre 56K modem Ses Onboard Klavye Q Türkçe Mouse TouchPad İşletim Sistemi MS Windows XP Home TR Ağırlık 2,98 kg Sürücü Yuvası 6 sı 1 arada kart okuyucu Diğer Özellikler Wireless 802,11b/g, /Bluetooth Garanti 2 yıl
Hayırlı olsun HP pavilionlar hakkında çok şikayet olduğunu duymuştum ama umarım siz bir sorun yaşamazsınız.Ekranına parmak değdiği zaman siyah iz kalıyor demişlerdi eğer böyle bir şey olursa vakit kaybetmeden geri verirsiniz bir deneyin isterseniz eğer geri alıyorlarsa.. Tekrar hayırlı olsun.
hayırlı olsunizlenimlerini yazarsan seviniriz
quote:
Orjinalden alıntı: jrem
Hayırlı olsun HP pavilionlar hakkında çok şikayet olduğunu duymuştum ama umarım siz bir sorun yaşamazsınız.Ekranına parmak değdiği zaman siyah iz kalıyor demişlerdi eğer böyle bir şey olursa vakit kaybetmeden geri verirsiniz bir deneyin isterseniz eğer geri alıyorlarsa.. Tekrar hayırlı olsun.
sağol arakadaşım. ekran olayını denedim ama siyah iz falan kalmadı hiç şanslıyım heralde:) almadan önce baya bi araştırdım hp hakkında olumlu şeyler sölediler. bide kuzen bilgisayar mühendisi o da ok deyince aldım artık hayırlısı umarım bi sorun olmaz. kullandıkça izlenimlerimi foruma yazarım.
hayırlı olsun
Çok sevindim hayırlı olsun tekrar.
quote:
Orjinalden alıntı: didimliefe
quote:
Orjinalden alıntı: jrem
sağol arakadaşım. ekran olayını denedim ama siyah iz falan kalmadı hiç şanslıyım heralde:) almadan önce baya bi araştırdım hp hakkında olumlu şeyler sölediler. bide kuzen bilgisayar mühendisi o da ok deyince aldım artık hayırlısı umarım bi sorun olmaz. kullandıkça izlenimlerimi foruma yazarım.
hayret dostum benim hp pavilionda da olmadı o ekrana dokununca siyah iz olayı...ve benle beraber dv5000 i olan 2 arkadaşım da da olmadı.....herhalde biz de şanslıyız....arkadaşın demek istediği herhalde şu: nasıl cama elle dokununca iz kalırsa ekran da da öle iz kalır ama bunun hp pavilion la değil tüm lcd ekranlarla söylenmesi iyi olur...sonuçta bu da kristal tarzıdır ve de parmak izi kalır....
ayrıca hayırlı olsun kardeş....
hayırlıolsun güle güle kullan
hayırlı olsun
Bu olayı ben de arkadaşımdan duymuştum ona da yetkili serviste çalışan biri söylemiş. Hp pavilionlardan çok şikayet alıyoruz işte parmak izi siyah kalıyor vs. demiş hatta arkadaşım bunun üzerine aylardır istediği hp den vazgeçti. Neyse umarım bir sorun yaşamazsınız.
hayırlı olsun.. en kısa zamanda review yaparsın.
Hayırlı olsun güle güle kullan Ancak bence Solo işlemcili ve paylaşımlı ekran kartlı bir laptop'a bu kadar para verilmez Parana YAZIK. Bence onu geri ver 100 200 dolar fazla verip DUO işlemcili ve harici ekran kartlı model almalısın Örnek Dell 6400 vs vs vs...
hayırlı olsun..bendede hp war.iz olayı bendede olmadı.güle güle kullan.ne de olsa hp.boşver dell i falan
hayırlı olsın , iyi günlerde kullan .
bence güzel bir laptop hayırlı olsun
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. laptopu alırkende yorumlara dikkat ettim ve hp iyi markalardan birisi olduğuna karar verdim buna kampanyada eklenince bir hp laptopum oldu. tekrar yorumlarınıza teşekkür edrim
keşke bende hp alsaydım, fs aldım şimdi uğraş dur yaw..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme