Şimdi Ara

Sony 32EX500 hakkındaki düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 9m2 odama 32EX500 almayı düşünüyorum fiyatı 1760TL.Konuştuğum yere 760 nakit vereceğim kalan 1000 lirayı kredi kartından çektireceğim.Tv'nin ekran görüntüsünü henüz göremedim Bravia Engine 3 ve 100 hz olması beni bu ürüne çekiyor.Fakat Digiturk'te nasıl görüntü alacağımı bilmiyorum fikriniz varsa benimle paylaşırmısınız,veya sizin önereceğiniz daha iyi bir 32" lcd tv var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sandstone -- 11 Mayıs 2010; 13:43:42 >

• SonyEurasia garantili mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-una

SonyEurasia garantili mi?

evet öyle umuyorum Pendik Neomarin'de mağazası olan bir satıcı,kadıköyde de şubeleri var fakat SonyEurasia garantili değilse gerekirse 200 300 tl daha fazla veririm olan yerden alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandstone

quote:

SonyEurasia garantili mi?

evet öyle umuyorum Pendik Neomarin'de mağazası olan bir satıcı,kadıköyde de şubeleri var fakat SonyEurasia garantili değilse gerekirse 200 300 tl daha fazla veririm olan yerden alırım.

arkadaşım içim rahat etmedi aradım sordum 1850 TL ve Sony eurasia garantili dedi..
    ben bir kısmını nakit vereceğim inşallah onun için bana indirim yapıyor olabilir
  • Size sorarken internet fiyatlarına baktığımda çok iyi fiyat aldığınızı gördüm o yüzden söylemek istedim...

Dediğiniz gibiyse nası olsa servis kuracağı için içinize sinerek edinebilirsiniz...

Allah iyi insanlarla tanıştırsın, kolay gelsin...
  • quote:

Size sorarken internet fiyatlarına baktığımda çok iyi fiyat aldığınızı gördüm o yüzden söylemek istedim...

Dediğiniz gibiyse nası olsa servis kuracağı için içinize sinerek edinebilirsiniz...

Allah iyi insanlarla tanıştırsın, kolay gelsin...

teşekkürler,peki tv hakkında herhangi bir düşünceniz varmı?
  • Valla şuan piyasadaki ürünlerden en çok sorulanlar, ya da birbirinin alternatifleri diyebileceklerimiz;

Samsung LE-32C650
    Sony KDL-32EX500
    Philips 32PFL8404H/12
    LG 32SL8500

Forumda okuyun karşılaştırın, yakından incelemek için teknoloji marketlerini gezin daha sonra karar verin derim...

http://forum.donanimhaber.com/m_37944497/tm.htm

ve

http://forum.donanimhaber.com/m_39390189/tm.htm

Başlıklarındaki kullanıcı yorumlarını okumayıda ihtmal etmeyin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.