Şimdi Ara

Sony 32P3000 aldım.Lütfen yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony 32P3000 aldım. Samsung 32r81 düşünüyordum ancak arada 350 YTL olduğu için bunu aldım.Henüz elime ulaşmadı.Ne dersiniz? Özellikle dvd de film izlemek için düşünüyorum.Birşeyler yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

• Ustad benimde var bi tane 32p3000

ses sitemini mutlaka HDMI çıkışlı alsaydın.

HDMI ile ses ve goruntu analoga cevrilmiyo direkt aktarılıo. bu yuzden parazit fln olmuyo.

senin samsung da varmi ki HDMI?
    bende daha karar veremedim ses sitemi ne alsam. samsung ile ilgili yourm yazarsan sevinirim.
  • Benim bildiğim bir ürün satın alınmadan önce görüş istenir haksız mıyım ?

Siz bence şimdi görüş değil "onay" istiyorsunuz. Yani verdiğiniz kararın ne kadar doğru olduğunu diğer üyelerden duymak istiyorsunuz.

Eğer olumsuz yorum gelirse değiştirebilecek misiniz Tv'yi ? Eğer hayırsa bence bu konuyu sildirin ve Tv'nizi güle güle kullanın.
  • celiker, ses sistemim samsung değil.Ses sistemini de yeni aldım. Uzun süre araştırdım seçimimi Philips HTS3357 den yana yaptım.Henüz yeterince kullanmadım; ama kusursuz olacağını düşünüyorum.
    signore, söylediklerinde haklısın; ama doğal olarak herkes onay almak ister.Ne yapalım dediğin gibi olsun, kullanıp görelim.
  • madem dvd izliceksin keşke 37" plazma alsaydın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.