Şimdi Ara

SONY 40W4500 Ekranı Kırık TV ne yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 sene önce almış olduğum Sony 40W4500 LCD televizyonumun ekranında darbe sonucunda çatlak oluştu. Fiziksel olarak bir kusur gözükmemekle birlikte, televizyonu açınca ekranda bir tarafında bir çatlak resmi gözüküyor ve diğer kısımlarında da renkler karışmış durumda. Kalan tüm fonksiyonları çalışıyor. Sony servisi "Sadece panel 1200 TL, yenisini alın" dedi. Yenisini almaya alacağım da bu elimdeki televizyonu ne yapacağımı bilemedim.

Acaba bu tarz televizyonları düşük ücret karşılığı tamir eden veya yedek parça olarak kullanmak üzere alan bir yerler var mı? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodenstock -- 2 Mayıs 2011; 21:08:17 >

• Kardeş sen Modülü kırmışsın! geçmiş olsun

1-Modül kırılması Garanti süresi içinde bile olsa kapsam dışıdır!

2-Yeni modül fiyatı;tabiri caizse astarı yüzünü geçer,zaten hiç kimsede bu yüzden değiştirtmez

3-Ayrıca paneli o vaziyette kesinlikle kullanmayınız(elektriksel çalışma dolayıaıyla Allah korusun başınıza iş açarsınız,sizi uyarayım!!)

4-Bunlar usulüne uygun biçimde;imha edilirler(TR de bu işlem nasıl yapılıyor bilemem artık orasını!!)

5-Bundan yedek parçada çıkmaz ayrıca!

++
  • Aslında ben televizyonun fonksiyonları çalıştığı için kontrol elektronik kartlarının yedek malzeme olarak kullanılabileceğini düşünüyorum. Panelin artık hiçbir şekilde kullanılmayacağının ben de farkındayım.

Alıp çöpe mi atacağım şimdi? Bilemedim ki...
  • tabi ki bir çözümü var...www.sonytamircim.com arayın görüşelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG Lcd tv çok geç açılıyor.
    11 yıl önce açıldı
    Pc ekranı için TV mi? Monitör mü?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.