Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1,5 yıl önce aldığım bu tv ekran bordunun arızalanması sonucunda değişime karar verildi , ancak firma bana bu tv,nin üretimden kalkmasından ötürü giriş seviyesinde ( sony 46 hx 402 ) sıfır olarak öneriyor tabiiki bunu kabul etmem sözkonusu bile değil.. klasik mercedes ve şahin kıyaslaması gibi adeta ...sizlerden ricam bugünkü üretimde 46 x 3500 segmentine muadil olabilecek ürün hangisi olmalı ve ne istemeliyim ?
lütfen ! bu konudaki görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim cevaplar için şimdiden teşekkürler
her halde onu aldığın zamanda fiyatı 2200-2500 tl gibi bişeydir bunda dolayı eğer zaten fişinde varsa verdiğin para kadarlık bir ürün olmalı eğer fazla isen tamamlaman gerekir bu böyledir onlar çok uyanık.o fiyatlara 40ex700 ve 40nx700 var bunları almalısın.
Verdiğim para 4500 tl civarı o dönemde dahi bundan ucuza bulamadım.
offf iyi para vermişsin aslında bu durum şöyle işliyor elindeki arızalı model olmadığına göre sıfırı sana ona eş değer hatta üstün bir tv vermeleri gerekli hatta sen fişini gösterip para iadesi bile isteye bilmelisin çünkü önerdikleri ürün bile bildiğim kadarıyla üretilmiyor yani o bile eski çünkü hx serisinin 700 ve 800 modelleri var bu durumda sana 46hx800-7000 vermeleri gerekli ama bu durumda da onlar zarara girer çünkü tv 5000tl den fazla ama sana buna en yakın 46ex700 verillerse oda 3500 tl civari ki bu durumda da sen zararlı olursun ama senin mi sony mi dersen bu konuda sony zarar etmeli anlaşamadın mı bi para istiyorum de sonuçta fişi elinde vardır ve bunlada ifla olmuyorlarsa tüketici hakklarını bi dene bakalım ne diyorlar.bildiğim kadarı ile sony 2+3 yıl garanti veriyor ve süre iki yılı geçti ise para iadesi zor ama geçmedi ise tüketici hakları senin bu sorununu çözmeli.