Şimdi Ara

sony 46ex720

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    - arada bir mpden film izlemek
    3d çok da önemli değil- bütçem 2500-3000 arası

sony 46ex720 düşünüyorum.
    bu tv nasıldır, hx, nxe bütçem yetmez. önerebileceğiniz 3d olmayan sony led model var mıdır?
    şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varolcan05 -- 26 Ocak 2012; 9:51:44 >

• 3D önemli değil diyorsan alabileceğin en iyi LED TV modeli o. 3D kullanamazsın ama gerçekten crosstalk çok yüksektir. NX serisi de 3D Ready, 3D izlemek çok masraflı oluyor. 3D düşünüyorsan LG LW serisine bakabilirsin. Ayrıca PDP düşünürsen Panasonic GW30E de çok güzel bir seçenek olur 3D siz olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

3D önemli değil diyorsan alabileceğin en iyi LED TV modeli o. 3D kullanamazsın ama gerçekten crosstalk çok yüksektir. NX serisi de 3D Ready, 3D izlemek çok masraflı oluyor. 3D düşünüyorsan LG LW serisine bakabilirsin. Ayrıca PDP düşünürsen Panasonic GW30E de çok güzel bir seçenek olur 3D siz olarak.

aslında aklımda hep plazma var ama başlangıçta belli bir saat yapılacak olanlar ve burn in olayı uzak durmama neden oluyor. lg lw serisi de sd ve hd yayında eleştiriler almış forumda, ya ex720 veya ex520 diye düşünüyorum şuan için
  • BEN DE EX720 Yİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUMM..HAFTASONU İNDİRİMLERİNE SON KEZ BAKACAĞIMM..NX720 İSTİYORUM AMA FİYATI BİRAZ PAHALI BAKALIM ARTIKK..SONY DEN VAZGEÇEMİYORUMM..DİĞERLERİNİ ATLIYORUM..
  • merhaba,
    46EX720 düşünüyorsanız haftasonu indirimi yapmış firmalar var
    enazından firmalar arası fiyat karşılaştırması var düşünenler bakmalı
    http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-sony-kdl-46ex720-led-televizyon-fiyati,439295.html

düne kadar fiyatı 3000 tl nin üzerindeydi muhtemelen h. sonu indirimidir.
  • cumartesi turuncu indirimde 2679 olan fiyat sony center da aynı fiattı ..sony center dan 2679X8 takside aldımm..46ex720 yii..pazartesi servis gelip kuracakk..detayları tv yi inceledikten sonra yazacağımm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadaksoy

cumartesi turuncu indirimde 2679 olan fiyat sony center da aynı fiattı ..sony center dan 2679X8 takside aldımm..46ex720 yii..pazartesi servis gelip kuracakk..detayları tv yi inceledikten sonra yazacağımm..

Hayirli olsun, foto destekli izlenimlerinizi bekliyoruz .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony 55xf9005 - Samsung 55q80t
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karar çok iyi. lg lw sakın düşünmeyin.
  • bütçeyi biraz zorlayarak 46nx720 aldım, daha tam olarak tvyi kurcalama fırsatım olmadı. ilk tecrübem ülkemiz kanallarının yayın kalitesini anlamak oldu (önceki tv eski tüplü tv olunca pek fark edilmiyordu). 3d deneme fırsatım şu an için yok çünkü gözlük almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: varolcan05

bütçeyi biraz zorlayarak 46nx720 aldım, daha tam olarak tvyi kurcalama fırsatım olmadı. ilk tecrübem ülkemiz kanallarının yayın kalitesini anlamak oldu (önceki tv eski tüplü tv olunca pek fark edilmiyordu). 3d deneme fırsatım şu an için yok çünkü gözlük almadım.

İyi secim yaptiniz kaliteli bir tv aldiniz hayirli olsun, bizede burada foto ve deneyimlerinizi paylasmanizi beklemek duser :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.