Şimdi Ara

Sony 46HX920 mi , 46HX850 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sony 46HX920 ile 46HX850 arasında karar vermeye çalışıyorum. Fiyat açısıdan pek bir farkları yok , hatta 920 ile birlikte 2 adet 3D gözlük de verildiği için net fiyatta 920 daha avantajlı. Ancak sonuçta bir önceki model yılına ait. Sony 750/850/950 modellerinde öncelikle 3D performansındaki iyileştirmeleri ön plana çıkardı hep , ama sonuçta toplam izleme süresi içinde 3D çok küçük bir paya sahip olacak doğal olarak. Bu durumda hem SD yayın , hem de HD kaynaklardaki performans daha öne çıkıyor gibi. Böyle bakınca da sanki 920 daha mantıklı bir seçim gibi geliyor bana.

Fikirlerinizi paylaşabilirsenizi sevinirim , seçim aşamasında gözden kaçırdığım birşeyler olsun istemiyorum.

şimdiden katkılarınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknoKardeslik

Merhabalar,

Sony 46HX920 ile 46HX850 arasında karar vermeye çalışıyorum. Fiyat açısıdan pek bir farkları yok , hatta 920 ile birlikte 2 adet 3D gözlük de verildiği için net fiyatta 920 daha avantajlı. Ancak sonuçta bir önceki model yılına ait. Sony 750/850/950 modellerinde öncelikle 3D performansındaki iyileştirmeleri ön plana çıkardı hep , ama sonuçta toplam izleme süresi içinde 3D çok küçük bir paya sahip olacak doğal olarak. Bu durumda hem SD yayın , hem de HD kaynaklardaki performans daha öne çıkıyor gibi. Böyle bakınca da sanki 920 daha mantıklı bir seçim gibi geliyor bana.

Fikirlerinizi paylaşabilirsenizi sevinirim , seçim aşamasında gözden kaçırdığım birşeyler olsun istemiyorum.

şimdiden katkılarınız için teşekkürler.

46hx920'nin 2 gözlüklü fiyatı nedir acaba ve nereden baktınız öğrenebilir miyim? Ben de seçim yapacağım da...

• 4.650 TL

http://www.hepsisony.com/?urun-3842-Sony-KDL-46HX920-3D-TV-2-ad--3D-Gozluk---Skyp-Kamera-Hediyeli--.html

Kanyon'daki Sony yetkili satıcısının internet sitesi...

zaman zaman kısa süreli indirimler yapıyorlar , ben de şimdilik izlemedeyim.
  • 920 varken 850 alınmaz.
  • 46HX850 de bulabildiğim en iyi fiyat 3.999 , Vatan'da... HX920 ise sadece hepsisony.com stoklarında bulabildim. Özellikle HX920 bulunabilirlik konusunda bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
  • Kağıt üzerinde 920'nin üstünlüğü gözükse de avforums daki son kullanıcılar hx850'nin daha iyi görüntü verdiğini belirtiyorlar
  • quote:

46HX850 de bulabildiğim en iyi fiyat 3.999 , Vatan'da... HX920 ise sadece hepsisony.com stoklarında bulabildim. Özellikle HX920 bulunabilirlik konusunda bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

46hx850 ümraniye meydan mediamarkt'ta bahsettiğiniz fiyatla teşhir ürünü olarak mevcuttu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PANASONİC'Mİ SONY'Mİ
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu 2 modelde de 3d yayinda kafanizi cok az oynattiginizda 3d yayin gumluyor bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrerarHD

Bu 2 modelde de 3d yayinda kafanizi cok az oynattiginizda 3d yayin gumluyor bilginize

Vallahi benim TV'de gülmekten bir şey yok

• quote:

Bu 2 modelde de 3d yayinda kafanizi cok az oynattiginizda 3d yayin gumluyor bilginize

Vallahi benim TV'de gülmekten bir şey yok; hatta pek çok inceleme sitesi tarafından yılın en iyi 3D televizyonu seçilmiş

• Son 2 yılın en iyi 3d Tv si Panasonic Vt 30 ve 50 serisidir

• Demek Cihan yalan söylüyor...
    Hayret... pek bir yalanını da görmemiştim ben bu keretanın

• quote:

55HX850 yi Sony showroom da oldukça uzun süre izledim , 3D de herhangi bir problem fark etmemiştim.
    "Gümlemek" ten neyi kast ettiğinizi daha detaylı açıklayabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crower74

quote:

46HX850 de bulabildiğim en iyi fiyat 3.999 , Vatan'da... HX920 ise sadece hepsisony.com stoklarında bulabildim. Özellikle HX920 bulunabilirlik konusunda bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

46hx850 ümraniye meydan mediamarkt'ta bahsettiğiniz fiyatla teşhir ürünü olarak mevcuttu...

Bilgi için teşekkür ederim.

Teşhir ürünü içime sinip de alabileceğimi hiç sanmıyorum , kaldı ki mediamarkt'ın fiyatı da teşhir ürünü için oldukça yüksekmiş...
  • 3D yayini izlerken basinizi yaklasik 10 derece kadar sag veya sola egdiginizde 3d yayin bozuluyor
    Beni bu Tv yi son anda almaktan vazgecirdi bu durum

• quote:

3D yayini izlerken basinizi yaklasik 10 derece kadar sag veya sola egdiginizde 3d yayin bozuluyor
    Beni bu Tv yi son anda almaktan vazgecirdi bu durum

Bahsettiginiz butun aktif gozluk kullanan cihazlar için geçerli. Pasitte ise dikey acıdan bakış açınızı değiştirdiğinizde aynı sorun ortaya çıkıyor

• 3D ile ilgili bu tür problemleri biliyorum , açıkcası şu andaki haliyle 3D hala emekleme döneminde gibi geliyor bana. En başta da yazdığım gibi 3D birinci derecede önemli kriterlerden birisi değil benim için. Ama bu , bile bile 3D de sorunlu olan bir cihaza dünyanın parasını vermek anlamına da gelmiyor elbette. Bunun da ötesi 3D konusunda Sony TR nin yaklaşımına ayrıca sinir oluyorum , 3D gözlükler için inanılmaz fiyatlar var. Sony'nin son çıkan titanyum 3D gözlüklerinin yetkili satıcı fiyatı 337 TL ! bu gözlük Amazon US de 70 $'a satılıyor. Titanyumu geçtim normal gözlük bile 160 TL. 46 inch TV ye zaten 4.000 - 4.500 arası bir para veriyorsun , üzerine de min. 3 gözlük alacak olsan 500 TL de gözlük parası ! Bundan daha ucuza şu anda 55ES8000 satılıyor. Hiç niyetim yokken bana Samsung aldıracak bu adamlar...
  • quote:

3D ile ilgili bu tür problemleri biliyorum , açıkcası şu andaki haliyle 3D hala emekleme döneminde gibi geliyor bana. En başta da yazdığım gibi 3D birinci derecede önemli kriterlerden birisi değil benim için. Ama bu , bile bile 3D de sorunlu olan bir cihaza dünyanın parasını vermek anlamına da gelmiyor elbette. Bunun da ötesi 3D konusunda Sony TR nin yaklaşımına ayrıca sinir oluyorum , 3D gözlükler için inanılmaz fiyatlar var. Sony'nin son çıkan titanyum 3D gözlüklerinin yetkili satıcı fiyatı 337 TL ! bu gözlük Amazon US de 70 $'a satılıyor. Titanyumu geçtim normal gözlük bile 160 TL. 46 inch TV ye zaten 4.000 - 4.500 arası bir para veriyorsun , üzerine de min. 3 gözlük alacak olsan 500 TL de gözlük parası ! Bundan daha ucuza şu anda 55ES8000 satılıyor. Hiç niyetim yokken bana Samsung aldıracak bu adamlar...

Aynı durumdayım şuanda hocam. 2 aydır çok dertliyim. Büyük bir sabırla takip ediyorum 55hx850 ve 46hx850'nin fiyatlarını. Valla 55es8000'i alcaktım neredeyse ama arkadaşın samsung servisinde yaşadığı saçma sapan olayları duyunca az daha sabredeyim dedim. Daha sıfır aldığı ürünü kutudan çıkarıldığında bozuk çıkıyor ve 1 aydır gelmesini bekliyor yeni Samsung'un. Hala ses seda yok ve arkadaş delirmek üzere...

Bir süre daha takip edeceğim artık olmadı 50gt50 ve 50vt50'lerin fiyatlarına da bakmaya başladım. Olmadı plazma alacağım... Bütün filmlerim bekiyor TV'de izlemek için...

• Tum aktif 3d kullanan Tv lerde ayni goruntu kaybi var diyen arkadasim,bugun Panasonic veya Samsung un 3D yayinlarini bir yerde izlemeni tavsiye ederim.Modelleri ne olursa olsun bu 2 markanin 3D leri sorunsuz

• quote:

Tum aktif 3d kullanan Tv lerde ayni goruntu kaybi var diyen arkadasim,bugun Panasonic veya Samsung un 3D yayinlarini bir yerde izlemeni tavsiye ederim.Modelleri ne olursa olsun bu 2 markanin 3D leri sorunsuz

Panasonic ve Samsung tv'ye metheden arkadaşım, ben zaten Türkiye'nin en büyük tekno marketlerinden birinde yönetici olarak çalışıyorum
    İkinci olarak da bu tvleri bir yerlerde izlememe gerek yok. Ben çıkan bütün tvleri parayı basıyorum; evime alıyorum. Bak senin sevdiğin tvlerle ilgili iki örnek vereyim istersen

Bu Samsung'un tvsi hakkında; şu an es8000 duruyor çocukların odasında. Çizgi film izlemek zevkli oluyormuş diyor çocuklar; tabi vıcık vıcık pastel renkler etkiliyor çocukları

http://www.turkey forum.com/satforum/showpost.php?p=7807114&postcount=45
    (turkey ile forum arasındaki boşluğu kaldırınız)

Bu da vt30 (şu an vt50 ile değiştim) elektrik yakmıyor tv, resmen emiyor... (sinema odasında duruyor)

[DHTube=http://www.youtube.com/watch?v=n7knY9T6kzI&list=UUiDCvaV2id_-euoJRrh10mA&index=6&feature=plcp]

Bu da sony hx850 televizyonum ile bazı resimler

Bu da benden sana jest gelsin. Samsung ile bu siyahı belki 2025-30 arası görürsünüz.

Yani neymiş efendim; bazı kişiler senden daha fazla bilgi sahibi olabiliyormuş. Son olarak; philips aldım dün, istersen onun hakkında da konuşabiliriz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.