Şimdi Ara

SONY 52W4000 mü 52LG7000 mi almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan 32lik lg kullansamda izleme mesafem yaklaşık 4 metre olduğundan 52 lik bir lcd almaya karar verdim,uzun uzun araştırdım electro worldde 4000 ytl ye sony 52w4000 buldum lg7000 serisine göre farkı 50hz olması 1/33,000 kontrast,lg ise 1/50,000 kontrast 100 hz fiyat ise 4500 ytl,52 lik bir lcd de hz olayı ne kadar önemli pek bilemesemde maçlarda ve hareketli sahnelerde fark yarattığını söylediler,bende tv yi genelde divx ve maç izlemek arada sırada da ps3 oynamak amaçlı alacağımdan kararsız kaldım,bir yanım en iyisi sony dir her zaman desede Lg 100 hz olayı ağır basıyor,kısaca kararsız kaldım ve bu iki seçim arasında yardımcı olabilecek arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

• 100hz.tüplü tv lerdeki başarısını LCD lerde devam ettiremedi maalesef.Çoğu modelde faydadan çok zararı var.Ama çok merak ediyorsanız,mağazada inceleyebilirsiniz.100hz özelliğini kapatıp bakın bir de mesela LG ye,ne gibi artıları olduğunu görebilirsiniz bu şekilde.Veya 100hz.olmayan bir başka tv ile kıyaslayın.

Buarada 52W4000 ü iyi fiyata bulmuşsunuz.40" 2500 civarıydı ama kimse bulamıyordu,stoklarda yoktu.

Saygılar..
  • Klasik 100hz tartışmalarının alevleneceği topic Sen bakma 100hz varmış yokmuş , 52W4000 iyi fiyata bulmuş'sun hafta sonu bende bir bakıyim, saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 27 Mart 2009; 17:58:15 >
  • 52W4000 Tabiki +100 Hz Görmek isteyen Gider Vestel silme Bakar __100Hz İçin biçilmiş kaftan bi panel<<<+Saece 100Hz ama Kafa çalmıyalım ..52W4000 Kesinlikle Kaçırma
  • o zaman 100 hz özelliği çokta artı bir şey getirmediğine göre electroworldde bir tane kalmış olan sony e bakayım tek eksisi teşhir ürünü olması ama o fiyatada bir yerde bulamam herhalde sony shoplarda 52V4000ü 4200YTLYE satıyorlar 52W4000 için iyi fiyat sağolun arkadaşlar yardımlarınız için
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_last_aga

o zaman 100 hz özelliği çokta artı bir şey getirmediğine göre electroworldde bir tane kalmış olan sony e bakayım tek eksisi teşhir ürünü olması ama o fiyatada bir yerde bulamam herhalde sony shoplarda 52V4000ü 4200YTLYE satıyorlar 52W4000 için iyi fiyat sağolun arkadaşlar yardımlarınız için

Ben de o fiyata nasıl buldunuz diye merak etmiştim:)Valla temiz olduktan sonra,teşhir ürünü almak daha mantıklı geliyor bana.En azından bulutlanma ve ölü piksel gibi sorunlar,sürpriz olmuyor alırken.Sıfır alırsanız,normal şartlarda bu sorunlar için değişim olmuyor çünkü.

Saygılar..
  • evet fiyat teşhir ürünü olduğu için böyle, ölü piksel ve bulutlanma sorunlarını ilk defa forumu incelerken gördüm ve öğrendim alırken bunlara dikkat etmeye çalışıcam,biraz da temiz olması şansa bağlı herhalde tek tesellim tvyi çoğu kişinin parlaklayıp elleyemeceği bir yüksekliğe asmış olmaları teşhirde:)
    saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 40c650 Nereden almalı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.