Şimdi Ara

Sony 55EX500 ve Samsung 55C650 tercihi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Sony 55EX500 ve Samsung 55C650 arasında seçim yapmak gerekirse sizce hangisi olmalı. 55EX500 modelinde mkv oynatabilir miyim? Ya da aynı klasmanda muadil daha iyi seçenekler var mı? Sony 55EX500 ve Samsung 55C650 arasında 300TL fark var Sony daha pahalı. 3200/3500 gibi fiyata sahipler.

• Bende bu soruya başka soru ile cevap vermek istiyorum. Kendime bir ikinci el araç alacağım.Mercedes ile Fiat arasında kararsızım...İkiside , temiz, bakımlı, çok güzel görünüyorlar..Yaklaşık aynı fiyata gelecek...Hangisini almam gerekir...Tavsiyeniz ?... Bu sorunun cevabı sizin sorunun cevabı olur...Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 3 Mayıs 2011; 10:37:32 >
  • Doğrusu dediğini sürekli düşünüyorum dostum ama ex500 de mkv oynatmama durumu c650 yi cazip kılıyor. Herşeyiyle güzel ex500 ne olurdu sanki mkv olsaydı...
  • Tamam sony elektronikte dunya devi bir firma bunu gozardi etmiyorum ancak mercedes fiat kiyaslamasi bana gore yanlis bir kiyaslama,samsung ta sony kadar guzel kaliteli urunler uretiyor ozellikle tv konusunda ben gozumu kirpmadan samsung alirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Bende bu soruya başka soru ile cevap vermek istiyorum. Kendime bir ikinci el araç alacağım.Mercedes ile Fiat arasında kararsızım...İkiside , temiz, bakımlı, çok güzel görünüyorlar..Yaklaşık aynı fiyata gelecek...Hangisini almam gerekir...Tavsiyeniz ?... Bu sorunun cevabı sizin sorunun cevabı olur...Kolay gelsin..

benzetmeniz yanlış olmuş sonuçta ex500 sony nin giriş/orta seviye tvlerindendir
    ik tv yi acaba yayana incelediniz de mi bu şekilde bir benzetme yaptınız?
    ben 42pfl5405 ile 40ex500 yanyana inceledim tüm ayarları aynı idi ve siyah-beyaz kalitesi, renk canlılığı görüntü kalitesi vs 5405 çok önde idi kaldı ki c650 de 5405 ten kalır yanı yoktur hatta ekran yapısından dolayı görüntü daha canlıdır

• Ya arkadaşlar bu gün Altunizade gold da 55ex500 ve 55c650 ve 55ld650 yi 1080p avatar ile deneme şansım oldu. Samsungda trthd açıktı diğer ikisinde avatar gösteriyorlardı harici Lg player ile. Lg ve Sony usb ile mkv desteklemiyor bu arada. Rica ettim samsungda avatarı dener misiniz diye eleman usb yi playerdan çıkardığı gibi samsunga taktı media player menüsünden açtı filmi harbi şoka girdim. Harika gösteriyor tv. Hızlı sahneler falan problemsiz. Hem sony hemde samsungda izledim. Zaten şu an 40c530 kullanıyorum. Galiba yine samsung alacağım. 4xhdmi dlna wi-fi net tv ne ararsan var tv de.
  • evet samsung her tv sinde kesinlikle bariz fark var diger markalara göre
  • o fiyata 55lw5500 alınır kampanya takip edilerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.