Şimdi Ara

SONY 55HX920 +++ SONY 46NX720 +++ SONY 46HX820 3D LED TV İNCELEMELERİ !!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
13
Favori
198.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sedat bunlar şaka gibi fiyatlar!! kısaca bu fiyat iş yapmıyor

Bu arada ben laf aramızda 6 kişi bu paneli aldırdım
    Ancak bunlar rakamlara bakan tipler değildir,potansiyel 6090 müşterileri idiler ama
    onlar taze bittiği için basıp bunu aldılar

5 tanesi bana dönmedi bir daha!
    1 tanesi döndü,çünkü panelde sorun vardı!(Modül hatası var ve sanırım Servis değişim verecek)

++
    HX9x geçen senede bu senede dünyanın en iyi TFT-LCD panelidir
    Tek sorun fiyatının "etmeyeceği" kadar yüksek olmazıdır!!

CAN

• Can ağbi,yusuf arkadaş merhaba.
    Fiyatının yamukluğundan başka bir kabahati yok cihazın.
    Dünyada şu an için bunun üzerine cihaz yok gibi,ama bu fiatlar elbette düşecektir.
    Ama ne kadar düşer Allah bilir.
    Miroğluda bahsetmişti 7,7,5 gibi ederi var diye .
    Parası olan bütçesi uygun olanlar bassın parayı alsın bu cihazı.
    Can ağbiden alıntıdır (bu sıcaklarda boşuna dolaşmasınlar.

Selamlar.
  • Sedat herifler "hala" 2010 Modelini bile oldukça pahalı satıyorlar
    2011 Model belki seneye bu zamanlar o fiyatlara veya biraz daha aşağısına inebilir!

++
  • Bu paneli heyecanla bekleyenlerden biri de benim ancak fiyatlar biraz daha insaflı hale gelmesi lazım.Şu an için en iyi fiyatlar Sony Eurasia garantili olarak Gezveal sitesinde.Dedemin üzerinden kalan evin satışını yapmaya çalışıyorum satıldığında kısmetse 6000 tl gibi bir para geçicek elime 46hx920 yi bu seviyede bir rakama düşerse sanırım alıcam hemen...

http://www.gezveal.com/store/ProductDetails.aspx?productid=151328

http://www.gezveal.com/store/ProductDetails.aspx?productid=

Bu arada Mediamarkt a hx820 ler gelmiş bugün gittim ve inceledim.Fiyat olarak 5.999 etiketi vardı.Ancak yanında hiçbirşey vermedikleri için hx920 yi iki gözlük kamera ve stand ile almak daha mantıklı gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonskennedy -- 29 Temmuz 2011; 2:06:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: leonskennedy

Bu paneli heyecanla bekleyenlerden biri de benim ancak fiyatlar biraz daha insaflı hale gelmesi lazım.Şu an için en iyi fiyatlar Sony Eurasia garantili olarak Gezveal sitesinde.Dedemin üzerinden kalan evin satışını yapmaya çalışıyorum satıldığında kısmetse 6000 tl gibi bir para geçicek elime 46hx920 yi bu seviyede bir rakama düşerse sanırım alıcam hemen...

http://www.gezveal.com/store/ProductDetails.aspx?productid=151328

http://www.gezveal.com/store/ProductDetails.aspx?productid=

Bu arada Mediamarkt a hx820 ler gelmiş bugün gittim ve inceledim.Fiyat olarak 5.999 etiketi vardı.Ancak yanında hiçbirşey vermedikleri için hx920 yi iki gözlük kamera ve stand ile almak daha mantıklı gibi...

bu site güvenlimi acaba. eksisozlukde 3 entry var. 1 tanesinde yazmışlar resmi sony ürünleri satıyorlar ayrıca nişantaşı ve başka illerde sony shopları falan varmış. fiyat güzel. pazarlıkla veya 1-2 ay sonra 7500 düşse kaçırmamak lazım.

bizim evde yogun tamirat devam ediyor. ramazan bayramı sonrası, eylül 15 en geç ekim başı alırız artık inş.

• Hocam bildiğim kadarıyla güvenilir bir firma,arkasında canovate grup var.Bir ara Bursa da da vardı mağazaları sonra kapandı o.Şahsen ben alırsam bu siteden alıcam,ancak sen yinede almadan önce iyice emin olmak için telefon ile veya bayiler aracılığıyla iletişime geç...

http://www.canovate.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonskennedy -- 29 Temmuz 2011; 3:03:49 >
  • Geçen aylarda bir gazla Samsung D8000 alayım dedim. Almadan önce Samsung konusunu en baştan okudum. Sağolsun arkadaşlar çok faydalı bilgiler verdi. Her üründe olmamak üzere bazı ürünlerde ışık kaçırması, bulutlanma v.b. sorunlar olabiliyor. Fiyatı sebebi ile gene de Samsung alırım gibi geliyor büyük ihtimal. Ama Albani hocam ara ara hx92x lerin en iyi paneller olduğunu belirtiyor. Benim merak ettiğim bu panelde bulutlanma veya başka sorunlar olabiliyor mu?
  • Hocam MM deki 46" idi.
  • arabamı alıyoruz ya
  • 2011 Model X9 için,başlığı "dondurup" seneye bu zamanlar yeniden canlandırmak gerekiyor

2010 Model HX9 larda var ve ne hikmetse hala oldukça pahalı

Piyasadaki en iyi panel(2D+3D olarak)ancak bu fiyatla iş yapamıyor bu meret! takip etmeli ama çoğu insan
    hala 2010 Modelleri takip ediyor onlar bile adam gibi rakamlara hala düşemediler!!

Bu Sony-Eurasia bu "Bayilik" yapısıyla daha ne kadar dayanacak Allah bilir,fiyatları asıl "tetikleyen" unsur budur TR de

++
  • Haklısın Albani hocam,aslında şimdi Hx900 alma zamanı ancak 46" sını hiçbir yerde bulamadım.En son bayideki satış temsilcisi bu cihazdan bir kere sattık bir daha gelmedi dedi ?? Nasıl iş bu ben anlamadım,ancak fiyatları düşününce normal diyebiliyor insan bu duruma....Birde enteresan nokta Hx920 görmek için gittim ancak arkadaş teşhire gelmez bu ürün dedi.Sadece istek üzerine getirtiyoruz teşhire koyamam bu ürünü dedi ve ne yazıkki Bursa da hiçbir yerde yok bu meret.Bursadaki iki Sony bayiside Denkel grubunun olduğu içinde sanırım teşhirde göremeyeceğiz burada bu tv'yi.

Yani şu an almak istesem bile tv yi görmeden direk almam lazım,tuhaf...
  • Dedikleri doğru(kendi açılarından ama!!)

Ben 2010 Model olarak TF/DH den bir çok kişiye aldırdım,ama çoğunluk bana eMail den ulaşan idiler ve bunlar Forumlarda bulunmayan kişilerdir
    DH de ise sanırım bir kaç kişi vardı,ama böyle panelleri alanlar(SV/Z1/X45x gibi)hiç forumlarda olmazlar,paneli alıp basıp gaza giderler
    sıfır hata ve sıfır sorun olduğu için,arada panelde sorun çıkarsa dönerler!

Ben geçen sene Satıcı gazına gelmiş bir sürü kişiye LX9x yerine hep HC9x aldırmıştım,o panel biraz palavra idi,ama rakam absürt idi ve 1 kişiye
    bile aldırmadım,ayrıca üretimden de kalktı o panel ama ben bunu 1 sene önce söylemiştim

HX9 larda sıfır sorun var(2010 Model) sadece bir kaç kişide Mura ve BB sıkıntısı olsada çokta önemli değildi bunlar,yani klasik sorunlar bunlar!
    2011 Modeller de ise Processor daha iyi hale geldi ve 52/60 larda Sharp Modül var! performans çok çok iyi v.s v.s

Kısaca herşey çok güzel,ama paneli bütçesi çok sağlam veya bunları düşünmeyenler almaktadır,bilen gidip Bayiden istiyor ve onlarda getirip
    kuruyorlar müşteriye!

Teşhir böyle paneli satmak herkes için kolay değildir! dolayısıyla bizdeki müşteri profili dışardaki gibi değildir(bazı panellerde)bu sebebten
    Satıcıda haklı olarak paneli getirip teşhire açamıyor!

++

• 46d8000 ile 46hx920 arasında 5 milyar fark var. Ama 5 milyara değecek birşey göremiyorum nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

46d8000 ile 46hx920 arasında 5 milyar fark var. Ama 5 milyara değecek birşey göremiyorum nedense.

hacı ne yaptın yav 5 milyar.

2-2.5 milyar fark var arasında magazalara göre degişiyor. resmi sony ve samsung fiyatları paralel degil.

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-46-full-hd-led-televizyon-46d8000-/ProductDetails.aspx?productId=evsam46d8000&categoryId=163192

http://www.hepsisony.com/?urun-2977-Sony-KDL-46HX920---SUB461-Stand---2-adet-3D-Gozluk---Skype-Kamera-Hediyeli--.html

http://www.gezveal.com/store/ProductDetails.aspx?productid=151329

• quote:

Dedikleri doğru(kendi açılarından ama!!)

Ben 2010 Model olarak TF/DH den bir çok kişiye aldırdım,ama çoğunluk bana eMail den ulaşan idiler ve bunlar Forumlarda bulunmayan kişilerdir
    DH de ise sanırım bir kaç kişi vardı,ama böyle panelleri alanlar(SV/Z1/X45x gibi)hiç forumlarda olmazlar,paneli alıp basıp gaza giderler
    sıfır hata ve sıfır sorun olduğu için,arada panelde sorun çıkarsa dönerler!

Ben geçen sene Satıcı gazına gelmiş bir sürü kişiye LX9x yerine hep HC9x aldırmıştım,o panel biraz palavra idi,ama rakam absürt idi ve 1 kişiye
    bile aldırmadım,ayrıca üretimden de kalktı o panel ama ben bunu 1 sene önce söylemiştim

HX9 larda sıfır sorun var(2010 Model) sadece bir kaç kişide Mura ve BB sıkıntısı olsada çokta önemli değildi bunlar,yani klasik sorunlar bunlar!
    2011 Modeller de ise Processor daha iyi hale geldi ve 52/60 larda Sharp Modül var! performans çok çok iyi v.s v.s

Kısaca herşey çok güzel,ama paneli bütçesi çok sağlam veya bunları düşünmeyenler almaktadır,bilen gidip Bayiden istiyor ve onlarda getirip
    kuruyorlar müşteriye!

Teşhir böyle paneli satmak herkes için kolay değildir! dolayısıyla bizdeki müşteri profili dışardaki gibi değildir(bazı panellerde)bu sebebten
    Satıcıda haklı olarak paneli getirip teşhire açamıyor!

Haklısınız hocam ancak bir ekleme yapmak istiyorum,geçen seneki sıfır hatalı cihazlara göre şu anda bu seride yurtdışı sitelerine baktığım kadarıyla ciddi bir crease sorunu var.Ha şu da var birçok kişi bu sorunu bilmeden farkına bile varmamış orası ayrı ancak hi-end cihazda bu sorunun olması,fazla sayıda olması biraz düşündürücü.

Gerçi sony bu sorun ile karşılaşanların hem tv sini değiştiriyor hemde hediye gözlük veriyor ancak 2. 3. paneli alıpta aynı sorunu yaşayanlar veya daha kötüsüyle karşılaşanlar var,birde böyle bir durumda Sony Tr nin tutumu nasıl olur onuda çok merak ediyorum.Saygılar...

• Leon bu görüşle sen olaya bakarsan hiç panel alma!!

Sıfır sorun sadece Pio lardadır(bu sıfır mutlak sıfır değilse bile diğer Markalarla mukayese bile edemezsin,örnek TF/DH ti tek tek okuyacaksın,bak bakalım
    binlerce Pio dan kaç tane sorun çıktı,ya ya 2 ya 3(değil bile)

Bu panellerin sen görüntü/video/resim v.s işlerine bakacaksın,ben bu işlerden anladığım halde bakmıyorum bazı şeylerine,çünkü nereye baksam
    hata buluyorum CRT ye bakarsam kafama çok rahat ama

Dışarda her yazan "doğru" demek değildir,oralarda da inanılmaz amatör/fanatik/yanlı veya bir boktan anlamayıp ahkam kesen v.s v.s
    insanlar vardır,tek bir cümlesine bakmak yetiyor bazılarının,takılma bunlara fazla!

HX9x TFT-LCD kategorisinde 2011/2010 olarak en iyi paneldir!!!
    Processor olarak stabilite ve Motionhandling başarısı çok iyidir ve diğer rakipleri böyle değildir;min LAG lı paneller piyasada(CRT ye göre)
    50/60ms den başlıyor ve çoğunda ciddi veya belli bir seviyede motion sorunları vardır,bazıları bunları göremiyor ama!!

Panel işine Hi-End olması kronik/klasik sorunularının olmayacağını göstermez,neticede hepsi aynı Modülü kullanıyorlar!!

++
    Yukarıda yazmıştım özellikle DH yi milyonlar izliyor,yani girip yazı yazan tabiri caizse 50-100 kişi ama milyonlar izliyor vede biliyor burasını!

Ben şuana kadar bu "sessiz izleyicilerden" 6 kişiye HX9x satın aldırdım,1 tanesinde ise panelde kötü Mura/BB efekti oluştu,Servis paneli aldı
    sanırım bu hafta Merkezden değişiyor! işte size sorun!!!

++
    HX9x dışarda da bu fiyatı bakımından tepki aldı/alıyor!

Sony Eurasia,en son X45x lerde çok ciddi indirim yapmıştı 2 sene kadar önce,sanırım herifler uyandılar ve bir daha kesinlikle yapmıyorlar
    2010 Model HX9x lara baktığımız zaman bunu anlıyoruz,2011 ler için çok bekleriz,bende bu arada sıradayım

++
    CAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 31 Temmuz 2011; 18:33:05 >

• Konuyu biraz uzaktan takipteyim ama benim merak ettiğim, Sony'nin 2010 HX920 modelini bu senenin HX920 modelinden nasıl ayıracağız?
    ikisinin de ismi aynı mı bu cihazların?
  • Arkadaşlar 2010 model 46hx900 arıyorum bütün sony centerlara sordum stoklarda kalmamış nerden bulabilirim istanbulda oturuorum hx920 de alabilirim ama okadar para vermek istemiyorum arada 1.5 milyara yakın fark var :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahner

Konuyu biraz uzaktan takipteyim ama benim merak ettiğim, Sony'nin 2010 HX920 modelini bu senenin HX920 modelinden nasıl ayıracağız?
    ikisinin de ismi aynı mı bu cihazların?

2010 model hx900 diye geçiyor.

2011 modeller ise hx920
  • quote:

Orijinalden alıntı: zülkifcakmak

Arkadaşlar 2010 model 46hx900 arıyorum bütün sony centerlara sordum stoklarda kalmamış nerden bulabilirim istanbulda oturuorum hx920 de alabilirim ama okadar para vermek istemiyorum arada 1.5 milyara yakın fark var :S

bence almışken hx920 al. 1.5 milyarına kıy. ben olsam öyle yapardım.

para yoksa biraz daha bekle eylül ekim gibi 500 tl en azında düşer bence.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.