Şimdi Ara

SONY A58

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba makinem SONY A58 , Geniş açı objektif ve Micro çekim yapabileceğim lenslerin sony marka olmasımı gerekiyor ? Bilgisi olan yardım edebilirmi.. Teşekkürler.

• Hayır
    Minolta Af ve Tokina'nın A-mount lensleri de olur
    Sahibinden'de uyumluluk SOny diye aratırsanız bulursınız
    Ayrıca 20 liraya falan bir ters bağlama aparatı alarak 18-55 lensinizle de makro deneyimi yaşabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanozturk

Hayır
    Minolta Af ve Tokina'nın A-mount lensleri de olur
    Sahibinden'de uyumluluk SOny diye aratırsanız bulursınız
    Ayrıca 20 liraya falan bir ters bağlama aparatı alarak 18-55 lensinizle de makro deneyimi yaşabilirsiniz

Bilgi için teşekkür ederim , Peki Canon ve Nikon lens alabilirmiyim yoksa sadece bu 2 markamı olması gerekiyor...
  • Sony fotoğraf bölümü minolta'yı satın alarak kuruldu zaten,minolta A bağlantılı lenslere gövde ürettiler,sonradan Nex serisini çıkartıp batırdılar
    Canon ve Nikon lensleri de alıp kullanabilirsiniz fakat arada bağlantı için ekstra bir parça lazım "converter",bu parçalar genelde 50-100 liraya bulunuyor fakat performans kaybı yaşatıyor,bazen otomatik netleme çalışmıyor,zaten aradığınız her lensin sony si olmasa bile minoltası vardır ve kaliteli lenslerdir
    200 lira civarı düzgün big beercan lens bulabilirsiniz makro için,ya da 35 mm ler mevcut,yurtdışında tanıdığınıuz varsa çok ucuza ebaydan alıp gönderebilirsize
  • quote:

Sony fotoğraf bölümü minolta'yı satın alarak kuruldu zaten,minolta A bağlantılı lenslere gövde ürettiler,sonradan Nex serisini çıkartıp batırdılar
    Canon ve Nikon lensleri de alıp kullanabilirsiniz fakat arada bağlantı için ekstra bir parça lazım "converter",bu parçalar genelde 50-100 liraya bulunuyor fakat performans kaybı yaşatıyor,bazen otomatik netleme çalışmıyor,zaten aradığınız her lensin sony si olmasa bile minoltası vardır ve kaliteli lenslerdir
    200 lira civarı düzgün big beercan lens bulabilirsiniz makro için,ya da 35 mm ler mevcut,yurtdışında tanıdığınıuz varsa çok ucuza ebaydan alıp gönderebilirsize

çok saol..
  • quote:

Sony fotoğraf bölümü minolta'yı satın alarak kuruldu zaten,minolta A bağlantılı lenslere gövde ürettiler,sonradan Nex serisini çıkartıp batırdılar

Ayrıca macro çekim için aparattan bulamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizce74

quote:

Ayrıca macro çekim için aparattan bulamadım..

Bunu buldum bakabilirmisin...

urun.n11.com
    SONY ALPHA A MOUNT VE MİNOLTA İÇİN 55MM TERS OBJEKTİF ADAPTÖRÜ Fiyatları ve Özellikleri
    http://urun.n11.com/diger/sony-alpha-a-mount-ve-minolta-icin-55mm-ters-objektif-adaptoru-P50629659

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony a6400 vs a6500 ?
    5 yıl önce açıldı
    Oppo A58
    geçen yıl açıldı
    Sony HX400v
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam bu işinizi görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tamam bu işinizi görür.

www.bhphotovideo.com
    Tamron 28-300mm f/3.5-6.3 Di VC PZD Lens for Canon
    https://www.bhphotovideo.com/c/product/1029393-REG/tamron_28_300mm_f_3_5_6_3_di_vc.html

Bunun hakkında yorumun nedir ?

• denizce74 kullanıcısına yanıt
    Ne çekiceksiniz ? Bence çok pahalı.
  • zaten bu lens Canon için
  • quote:

Ne çekiceksiniz ? Bence çok pahalı.

Lens değiştirmeye gerek kalmaz bu lens de diye düşündüm ama canon içinmiş evet..
    Şu an lens değiştiriyor musunuz?
    Hangi lensleriniz var?
    Ne fotoğrafı çekiyorsunuz?
    Ne çekeceğiniz ve bütçenize göre bir ton lens var.Araştırmak lazım.Amaç ne,önemli olan bu.
  • quote:

Hangi lensleriniz var?
    Ne çekeceğiniz ve bütçenize göre bir ton lens var.Araştırmak lazım.Amaç ne,önemli olan bu.

Oguzhan bey

sony A 58 makinamı sattım şuan sıfır veya 2. el bir makina almayı düşünüyorum. Bütcem 2500 gibi..

CANON 700D
    NİKON D7000
    NİKON D7100

Bunlarla irtibattayım

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-nikon-d7100-18-105-sifir-2450tl-kacmaz-firsat-338993726/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-nikon-d7100-plus-18-105-vr-kit-satiliktir-343705421/detay/

Bakıyorum siz ne dersiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizce74 -- 25 Eylül 2016; 20:11:42 >

Hocam şu videoyu bi izleyin,ondan sonra tartışalım bu konuyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizce74

quote:

Hangi lensleriniz var?

Oguzhan bey

sony A 58 makinamı sattım şuan sıfır veya 2. el bir makina almayı düşünüyorum. Bütcem 2500 gibi..

CANON 700D
    NİKON D7000
    NİKON D7100

Bunlarla irtibattayım

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-nikon-d7100-18-105-sifir-2450tl-kacmaz-firsat-338993726/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-nikon-d7100-plus-18-105-vr-kit-satiliktir-343705421/detay/

Bakıyorum siz ne dersiniz..

D5500 üçünden de daha mantıklı olur . A58'den sonra fotoğraf kalitesinin iyileştiğini ancak D5500 de rahat anlarsınız . D7200 ile aynı sensörü kullanıyor . D7*** serisinden eksiği 1/8000 enstantane ve gövde motoru . Bunu da 50mm prime lens haricinde çok aramazsınız .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.