Şimdi Ara

***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ*** (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.883
Cevap
63
Favori
160.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mm3 ün adam gibi incelmesi gelmedi daha acele etmeyi derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinanx kullanıcısına yanıt
    bence a6000 ama doğru bir lens ile.
  • Teşekkürler yorumlar için.
  • Sony a6000 menü...
    Sony a6000 menü
    https://www.youtube.com/watch?v=kGeQoxUOHZU

• merhaba artizz, derviş 2007. önerileriniz teşekkür ederim.

bundle ürün baktım amerikadan ama hep şu pek beğenilmeyen 16-50 ile gördüm. tr deki fiyatı 2.199 tl 16-50 bodyli.

şimdi tek farklı avantajlı olarak b&h photoda 549$ buna set yapabileceğim sony e55-210 4.5-6.3 lensi veriyor normal fiyatı 348$ iken 148$dan alıyorsun bunddle olarak.

549+148= 697$ ( 55-210 ile)
    sigma 19mm 199$
    sigma 30mm 199$
    sony 16-50mm body e ek olarak alınırsa 150$ a denk geliyor. (55-210 u da ekleyebiliyorum indirimli olarak)
    sony sel 18-55mm 298$

bunlara bakınca günlük kullanım, yeni doğan bebeğimin hem fotoğrafını hem videosunu çekmek için sizce hangilerine öncelik vermeliyim? (gece çekimleride olacağı için flaşım olmadığından veya üstündeki flaşı kullanamayacağımdan) yoksa elimdeki lensleri kullabileceğim nikon d7100'e doğru kayıyor.

sizce 55-210 güzel bir lensmi?
    hangi lensleri ne kullanım için önerirsiniz? başka lenste önerebilrsiniz f/k sı uygun.

Amcam mart ayında abd den dönüş yapacak aldıklarım onun adresine gidecek onun için acil cevap verirseniz sevinirim vaktim kalmadı. teşekkür ederim şimdiden ..

@artizz
    @dervis2007

• huntere H kullanıcısına yanıt
    Kapalı ışığın az olduğu ortamlarda çekim yapacaksan aynasızlara pek bakma derim, hem af hızında hem iso başarımın da geri kalıyor aynasızlar. Açık ışıklı alandan hiç bir dslr kolay kolay a6000 nin af hızına yetişemez ama kapalı alanda hiç bir aynasız dslr af sini yakalayamaz ki Nikon D7100 ve Pentax K3 en iyi aps-c gövde olarak bilinir.
  • ysf044 kullanıcısına yanıt
    Aynasizlarin isoda dsrl den geri demissiniz. Buna neye gore dediniz?
    Soylediginiz dsrl ler isoda a6000 den geri.
    @ysf044
     ***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ***

• quote:

Orijinalden alıntı: dervis2007

Aynasizlarin isoda dsrl den geri demissiniz. Buna neye gore dediniz?
    Soylediginiz dsrl ler isoda a6000 den geri.
    @ysf044
     ***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ***

Kapalı alanda, ayrıca teknik özelliklerde yazanlar yazdığı gibi değildir uygulamaya geçince görsel olarak bir çok video ve fotoğraf karşılaştırmaları var tüm modellerin o şekilde değerlendirilirse daha sağlıklı olur

bu siteden tüm gövdeleri tam boy olarak foto karşılaştırması yapabilirsiniz
    https://pixelpeeper.com/adv/?lens=none&camera=1875&perpage=25&focal_min=none&focal_max=none&aperture_min=none&aperture_max=none&iso_min=1600&iso_max=none&exp_min=none&exp_max=none&res=3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf044 -- 26 Şubat 2015; 13:00:02 >

Verdiginiz siteyi biliyorum.
    Ben bulamadim ayni ortamda ayni isikta ayni degerlerde cekilmis fotograf?

• huntere H kullanıcısına yanıt
    Alpha klub forumda bir arkadas 16-50 ile 18-55 i test etmis. Aralarinda citdi fark yok.
    Dusuk isikta sel 35mm veya sel 50mm oneririm. Hem IS hem 1.8 var.
    55-210 da iyi lens tavsiye ederim. Kulllandim

• DSLR ile aynasızların farkını anlamak lazım öncelikle bu makinelerin amaçları ve hangi ortamlarda daha iyi onları araştır derim. En önemlisi de faz algılama ve kontras algılama arasındaki farkları hangi alanda hangisi daha iyi öğrenmeden neden aynasız ların kapalı ortamda dslr yani aynalılara üstün gelemediğini daha iyi anlarız aynanın faz algılamadaki önemi nedir.
    hocam çok bilgim yok fakat mesela a6000 de hem faz hem kontrast algılaması var
    bunun avantajı yokmu

Hybrid AF system with 25 contrast-detect and 179 phase-detect points
  • webislander W kullanıcısına yanıt
    henüz a6000 kullanamadım daha ama nex 6 da kapalı alanda görüntü pek hoşuma gitmiyordu ama açık alanda çok keyifli olympus om-d lerde aynı şekilde af de iyiler ama nikon d7000 ev içinde çok memnundum keza kullandığım diğer dslr lerde öyle ama en kötüsü panasonic gh 1 di güneşi görmezse fotoğraf dahi çekmiyordu gibi bir şeydi, sigma sd15 de aynı şekilde açık alanda çok iyiydi kapalı alanda iso 100 de bile noise yapıyor şuan pentax k5 var ama aynasızda aklım hep a6000 de çünkü hybrid af gerçekten başarılı deniliyor test etmek lazım keza bir kaç fuji xt1 ve nex 7 a6000 videosu izledim açık alanda af hızında a6000 odaklaması 0,002 diğerleri 0,012 fakat kapalı alanda diğerlerinden pek farkı yoktu a6000 nin
    Ben nex 6 da kullandim a6000 de dsrl de. Simdi a7 kullaniyorum. Nex 6 yi af si yuzunden satdim. A6000 af konusunda aynasizlari asmis. Kullanmanizi tavsiye ediyorum. Iso konusuna girmiyorum bile.

• selamlar, a6000i yeni kullanmaya başladım. kit lens+sigma 30mm kullanıyorum. belki almayı düşünen arkadaşlar olabilir. şu kadarını söyleyeyim. bana tek kelime ile mükemmel. neden mi? hafta sonu çocuğu oyun parkında çektim. sürekli koşuyor, sallanıyor ve kayıyor. nerdeyse fokusta hiç kaçırma olmadı. istediğim de hep buydu. hareketli fotolarda insana esneklik sağlayacak bir makine. ayrıca kit lensin de açık hava performansı çok tatmin edici. sigma ise düşük ışıkta gayet başarılı.

almayı düşünüyorsanız hiç kaçırmayın. pahalı ama güzel bir zevk.
  • A6000 i deneme fırsatım oldu çok beğendim fakat şuan pentax k5 le bir süre devam edeceğim çünkü sony yeni bombalar hazırlıyor nisanda açıklanacakmış biraz daha bekleyelim belki 800 dolara aynasız FF doğru çıkar
  • sindem09 S kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun.
    A6000 i ff sevdasina satdim. Af si gercekten cok iyi. A7 de onun af sini ariyorum.
    Eger 30mm dar kalirsa sigma 19mm de var. Cok guzel lens. Tavsiye ederim.

Ucuz ff cikmazsa a7000 daha iyi olacak. Govdede titresim engelleme falan. Bekleyin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: dervis2007

Hayirli olsun.
    A6000 i ff sevdasina satdim. Af si gercekten cok iyi. A7 de onun af sini ariyorum.
    Eger 30mm dar kalirsa sigma 19mm de var. Cok guzel lens. Tavsiye ederim.

onu da düşünüyorum dar kaldı 30mm. 19mm çok övmediler ama kullandıysanız nasıldı?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.