Şimdi Ara

''α'' SONY ALFA DSLR Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Alanı ''α'' (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.937
Cevap
38
Favori
357.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de pentax k20d ile sony a350 arasında "inanılmaz" kararsızım; pentax ın forumdaki topic'ine girersen ne kadar başarılıolduğunu görürsün; ama a350 kullanan cidden yok gibi; ben spot almayı düşünüyorum; ve makro çekim yapmak istiyorum; pentax k20d nin tek düşündüren tarafı "fiyatı"; fiyatı ucuz olsa hiç düşünmez alırdım; ama o paranın biraz fazlasına hem sony a350 hem de 1:1 büyütme oranına sahip bir makro lens alabilirim; senden ricam örnek fotoğraflarını koyabilir misin; şu anda tek kaynağımız sensin; ne kadar çok fotoğraf koyarsan bizi o kadar mutlu edersin :)
    bir de 18-70 lens hakkında olumlu şeyler duymuştum; ama makro özelliği var demişsin; acaba büyütme oranı kaç; onu yazabilir misin?
    şimdiden teşekkürler...
  • kararsızlık çekme fiyat performans sony. pentax k10 raw formatta iyi ama ben jpeg çekiyorum. en iyisi noise yok jpeg iyi zaten yukarıda belirttim artıları. fotograf eklemeyle uğrasmıyacam daha iyisini yapıcam özür su an kullandığım bilgisayar ingilizce kullanamıyorum virgülü bulamadım.... netfotografhttp://galeri.netfotograf.com/fotograf.asp?foto_id=272258 biraz dolas makina isimlerine göre arama yap. kullanıcı adım sifusensei buna göre arat yada alpha yaz sony serisinin fotoğrafları çıkar zaten.
    bana göre k20 gövdesinin üstünlüğü geçmişe dönük objektif desteği ve toz su korumasının yüksek olması başka bir üstünlüğü yok gibi ama param olsa bende k20 alırdım.
    18 70 objektifin makrosu öyle çok derin değil objektifi 70 e alıp 20cm den 14 megapiksel ile cek sonra bilgisayarda bak. hepsi var sitelerde süper makro için ise objektif alman gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamzavav -- 12 Temmuz 2008; 18:20:03 >

• Ben de geri geldim arkadaslar, Cin takimini tamamladik cok sukur Oncelikle Dnn hocama bir '' Hosgeldiniz '' i borc bilir, diger Alfa sever arkadaslarimiza da selamlarimi sunarim

Cok beklettiniz bizi Dnn hocam, siz yokken yetim kaldi Alfa forumumuz Ama bir geldiniz pir geldiniz, o fotograf ne guzeldir oyle masAllah.QingDao bu kadar guzelmiydi yaw

Ben Cin'in Hangzhou sehrinde kaliyorum arkadaslar.Orada universite okuyorum.Yaz tatili icin simdi cennet vatanimiza geri donmus bulunmaktayim.Ve firsat buldukca Alfam ile elimden geldigince forumumuza paylasimlarda bulunacagim.

Selametle arkadaslar..

• sizdeki a100 mü yüzbaşım; yoksa serinin başka bi modeli mi :)
  • Bende ki a200 hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuğra_

quote:

Orjinalden alıntı: boronkay

EVET SONY ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BAŞLANGIÇ OLARAK. ÇÜNKÜ DİGİTAL OLARAKTA HEP SONY KULLANDIM.
    YABANCILIK ÇEKMEM SANIRIM. AŞAĞIDA 18 70 MM LENS İLE BERABER FİYATI GÖRÜYORSUNUZ.
    BU KONUDA SİZİNDE FİKRİNİZİ ALAYIM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Sony - Alpha 10.2MP Digital SLR Camera - Black

Model: DSLR-A200K SKU: 8704208

DT 18-70mm f/3.5-f/5.6 zoom lens; 2.7" Clear Photo TFT-LCD; Super SteadyShot image stabilization; continuous burst mode; Bionz image processor

Customer Rating:
    Customer Reviews: 10
    Shipping: Usually leaves our warehouse in 1 business day

Store Pickup: Available at most stores Our Price: $599

Bu fiyata nerde varmış ya bu makine????

bu makine amerika satış fiyatı..www.bestbuy.com www.compusa.com www.circuitcity.com
    bu sitelerdende fiyatları takip edebilirsiniz. 2 ayda bir gidip geliyorum amerikaya...

pardon ama fiyatı biraz daha değişmiş vereyim hemen

Compare Now
    Sony - Alpha 10.2MP Digital SLR Camera - Black

Model: DSLR-A200K SKU: 8704208

DT 18-70mm f/3.5-f/5.6 zoom lens; 2.7" Clear Photo TFT-LCD; Super SteadyShot image stabilization; continuous burst mode; Bionz image processor

Customer Rating:
    Customer Reviews: 17
    Backordered: Usually leaves our warehouse within 1-2 weeks

Store Pickup: Available at most stores Our Price: $499.99

eger yanında bunuda alırsanız
    Sony - 75-300mm f/4.5-5.6 Super-Telephoto Zoom Lens SAL-75300
    fiyat üsttekiyle beraber 720 dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boronkay -- 13 Temmuz 2008; 21:48:07 >

• başka bir fiyat daha vereyim USA FİYATI

Sony - Alpha 14.2-Megapixel Digital SLR Camera - Black

Model: DSLR-A350K SKU: 8781277

DT 18-70mm f3.5-5.6 zoom lens; 2.7" Clear Photo Plus LCD monitor with 230K pixels; Super SteadyShot image stabilization; continuous burst mode; Bionz image processor

Our Price: $799.99
  • alfa'ci arkadaslar nerelerdesiniz
  • a350 mi yoksa a700 mü..hangisini tavsiye edersiniz??benim için 14.2 mp le a350 daha önde ama siz ne dersiniz???
  • sony alfa 200 dslr fotograf makinasına herhagi bir minolta objektif takılabilir mi? mesela 50 mm f/1.7 objektif veya 28 mm f/2.8 minolta objektif takılabilir mi? cevaplarsanız çok sevineceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ataskiran

a350 mi yoksa a700 mü..hangisini tavsiye edersiniz??benim için 14.2 mp le a350 daha önde ama siz ne dersiniz???

İkisi arasından A700 daha iyi bir tercih olacaktır. Sonuçta Sony'nin en üst modeli.

quote:

Orjinalden alıntı: bezginn

sony alfa 200 dslr fotograf makinasına herhagi bir minolta objektif takılabilir mi? mesela 50 mm f/1.7 objektif veya 28 mm f/2.8 minolta objektif takılabilir mi? cevaplarsanız çok sevineceğim.

Sony'nin ürettiği D-SLR makineler aslında bir Minolta. Sony, Minolta firmasını aldı ama firmanın geliştirdiği özelliklere dokunmadı aksine eklemeler yaptı. Bayonetler aynı olduğundan sorunsuzca Minolta lensleri kullanabilirsiniz.

• cevabınız için çok teşekkür ederim. yalnız bir sorum daha olacak. =) şöyleki minolta uyumulu her objektif de o halde sony uyumlu olarak kullanılabilir değil mi? yani minoltaya uyumlu SOLİGOR F2.5/3.5 MACRO LENS sony alfa serisi için de uyumlu anlamına geliyor herhalde. eğer öyleyse çok mutlu olacağımda. =)))
  • Aynen öyle. Minolta için üretilmiş 3. parti lensleri de kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Aynen öyle. Minolta için üretilmiş 3. parti lensleri de kullanabilirsiniz.

çok teşekkür ederim.
  • Rica ederim.
  • bir sorum daha olcak. forumda aradım fakat bulamadım. soligor lensler ne kadar iyi veya kötü mü ?
  • Soligor lensler hakkında hiçbir fikrim yok, üzgünüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Soligor lensler hakkında hiçbir fikrim yok, üzgünüm.

Yardımınız için çok teşekkür ederim.
  • Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
  • Umarım arayı fazla açmamışımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dnn -- 19 Ağustos 2008; 23:13:36 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.