Şimdi Ara

''α'' SONY ALFA DSLR Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Alanı ''α'' (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.937
Cevap
38
Favori
357.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sony forumunu yakından takip etmeye calışıyorum fakat hiç ilgi gormuyor hep gerilerde kalıyor.bende cok yakında a200w ile aranıza katılacagım.
    dnn fotolar cok guzel eline gozune saglık.
  • Ben de Sony Alfa kullanıcısı olmak isterdim, sonuçta ben eski Minolta'cıyım.

@ Dnn

Yine döktürmüşsün valla. Fotoğraflar şahane, tebrik ederim.

Bu arada İstanbul'a gelmişsin sanırım?
  • Arkadaslar a200 ile beraber sony SAL 75300 telezoom unuda aldım fakat iyi mi ettim kotu mu ettim sizce.daha sonra sigma yada tamron un telezoom unumu alsaydım daha iyi olursu??sony nin telezoom u tamron-sigma ya nazaran ne derece kalitelidir sizce??
  • quote:

Orjinalden alıntı: thesoulshaker

Arkadaslar a200 ile beraber sony SAL 75300 telezoom unuda aldım fakat iyi mi ettim kotu mu ettim sizce.daha sonra sigma yada tamron un telezoom unumu alsaydım daha iyi olursu??sony nin telezoom u tamron-sigma ya nazaran ne derece kalitelidir sizce??

Herşeyden önce alınmış alınmıştır.Güle Güle kullan.
    Zaman zaman da olsa hala bu lensi kullanırım.Açık havada yeterince ışık alan ortamlarda SONY nin 75-300ü hiçte fena değil hatta 75-300 sınıfındaki lenslere kıyasla iyi bile sayılabilir.
    75-300 veya 70-300 öyle bir aralıkki bu aralıktaki lenslerin kaliteleri neredeyse aynı sayılabilir.
    Sony,bir önceki versiyonu olan Minolta,Canon,Nikon,Tamron veya Sigma bu aralıkta birbirinden çokta farklı sayılmazlar.Ortada pişman olacak bir durum yok.
    Ama Sony nin bu aralıkta yeni çıkardığı (pekte yeni sayılmaz aslında,çıkalı 4-5 ayı geçiyor) 70-300 G serisi bir lensi varki tek kelimeyle harika.
    Gönül isterdi ki ''G'' serisi olan bu lensi almış olaydın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Ben de Sony Alfa kullanıcısı olmak isterdim, sonuçta ben eski Minolta'cıyım.

@ Dnn

''Katze'' Teşekkürler.
    Fotoğrafları beyenmene sevindim.
    Bir aylığına Türkiye deydim ama şuanda tekrar Çin e dönmüş bulunuyorum.
    Aslında bir ay boyunca İstanbul dışında pekçok farklı şehire de gittim.Fırsat buldukça çektiğim fotoğrafları sizlerle paylaşmaya çalışırım.
    Bu arada yaklaşık 7-8 aydırda foruma giremiyordum.Sanırım bu durum buradaki internet ağından kaynnaklı bir durumdu ve bu uzun sürenin ardından ilk kez Türkiyeye döndüğümde girebilmiştim .Ama şimdi bu tür bir aksaklıkla karşılaşmıyorum.Böyle devam ederse sizlerle daha sık görüşebilicaz.
    En kısa sürede tekrar görüşmek üzere...

• quote:

sony forumunu yakından takip etmeye calışıyorum fakat hiç ilgi gormuyor hep gerilerde kalıyor.bende cok yakında a200w ile aranıza katılacagım.
    dnn fotolar cok guzel eline gozune saglık.

Umarım istediğin bir ALFA modeli ile enkısa sürede aramıza katılır,forma renk katarsın.
    (...Haa bunu söyleyen ben bile bir yıla yakın süredir forma giremiyordum.Tek dileğim birdaha böyle bir aksaklıkla karşılaşmamak.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DIGITAL CAT

quote:

Orjinalden alıntı: boronkay

EVET SONY ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BAŞLANGIÇ OLARAK. ÇÜNKÜ DİGİTAL OLARAKTA HEP SONY KULLANDIM.
    YABANCILIK ÇEKMEM SANIRIM. AŞAĞIDA 18 70 MM LENS İLE BERABER FİYATI GÖRÜYORSUNUZ.
    BU KONUDA SİZİNDE FİKRİNİZİ ALAYIM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Sony - Alpha 10.2MP Digital SLR Camera - Black

Model: DSLR-A200K SKU: 8704208

DT 18-70mm f/3.5-f/5.6 zoom lens; 2.7" Clear Photo TFT-LCD; Super SteadyShot image stabilization; continuous burst mode; Bionz image processor

Customer Rating:
    Customer Reviews: 10
    Shipping: Usually leaves our warehouse in 1 business day

Store Pickup: Available at most stores Our Price: $599

MRB,

Slr makina diyince kesinlekle herkez sonyden uzak dursun konica minoltayı satın alarak yeni bu islere başladı sony ayrıca compact sınıfındaki basarısızlıgı sırf sony oldugu ıcın satıs yapmasıda cabası.

Dslr sony a200 a350 ınceledım uzak durun derım. Nıkon Canon Pentax varken neden Sony.

Ayrıca orjınal lenslerı cok pahalı ve temınıde TR ıcın zor ıllakı muadıl sıgma tamron fln kullanmanız gerekecek onunda Sony mounth bulmanız lazım. zor ıs.

Neler kaçırmışım ben böyle...

• quote:

Orjinalden alıntı: Dnn

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Ben de Sony Alfa kullanıcısı olmak isterdim, sonuçta ben eski Minolta'cıyım.

@ Dnn

''Katze'' Teşekkürler.
    Fotoğrafları beyenmene sevindim.
    Bir aylığına Türkiye deydim ama şuanda tekrar Çin e dönmüş bulunuyorum.
    Aslında bir ay boyunca İstanbul dışında pekçok farklı şehire de gittim.Fırsat buldukça çektiğim fotoğrafları sizlerle paylaşmaya çalışırım.
    Bu arada yaklaşık 7-8 aydırda foruma giremiyordum.Sanırım bu durum buradaki internet ağından kaynnaklı bir durumdu ve bu uzun sürenin ardından ilk kez Türkiyeye döndüğümde girebilmiştim .Ama şimdi bu tür bir aksaklıkla karşılaşmıyorum.Böyle devam ederse sizlerle daha sık görüşebilicaz.
    En kısa sürede tekrar görüşmek üzere...

İnşallah dediğin gibi bağlantıda bir aksilik çıkmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Dnn

quote:

Arkadaslar a200 ile beraber sony SAL 75300 telezoom unuda aldım fakat iyi mi ettim kotu mu ettim sizce.daha sonra sigma yada tamron un telezoom unumu alsaydım daha iyi olursu??sony nin telezoom u tamron-sigma ya nazaran ne derece kalitelidir sizce??

Herşeyden önce alınmış alınmıştır.Güle Güle kullan.
    Zaman zaman da olsa hala bu lensi kullanırım.Açık havada yeterince ışık alan ortamlarda SONY nin 75-300ü hiçte fena değil hatta 75-300 sınıfındaki lenslere kıyasla iyi bile sayılabilir.
    75-300 veya 70-300 öyle bir aralıkki bu aralıktaki lenslerin kaliteleri neredeyse aynı sayılabilir.
    Sony,bir önceki versiyonu olan Minolta,Canon,Nikon,Tamron veya Sigma bu aralıkta birbirinden çokta farklı sayılmazlar.Ortada pişman olacak bir durum yok.
    Ama Sony nin bu aralıkta yeni çıkardığı (pekte yeni sayılmaz aslında,çıkalı 4-5 ayı geçiyor) 70-300 G serisi bir lensi varki tek kelimeyle harika.
    Gönül isterdi ki ''G'' serisi olan bu lensi almış olaydın.

Acıklaman için tesekurler DNN biraz olsun içim rahatladı aldıgım lens için ...tıkla G serisi degil sanırım neyse beni uzun bir süre idare eder..Sony forumunu mümkün oldukca canlı kalmasını diliyorum.herkese iyi günlerr.

• "Çok iyi bir teklif
    30 Eylül 2008'den önce mükemmel bir α700 dijital SLR satın aldığınızda 350 YTL'ye kadar geri ödeme kazanabilirsiniz."

http://www.sony.com.tr/article/id/1201538195856
  • Merhaba arkadaşlar..
    Daha önce iriver mp3 çalarımı ve lenovo laptopumu bu forum sayesinde aldım. O zamanlar için fiyat&kalite ikilisini aynı anda göz önünde bulundurduğumuzda en avantajlı şekilde maximum yarar sağlayacak ürünleri almıştım, hala memnunum bu ürünlerden.
    Bu iki cümleden anlayacağınız üzere galiba sıra fotoğraf makinasına geldi :)
    Sayenizde yine, bana uygun makinayı en ucuza bulacağımı tahmin ediyorum.
    Öncelikle @Dnn, @buffalo, @TuJue isimli kullanıcılara çok teşekkürler. Kafamdaki soru işaretlerinin çoğuna cevap buldum sayelerinde..

Arkadaşlar benim fotoğraf çekim tecrübem pek fazla yok, ama bu işe meraklı olduğum için topiğin 5 sayfasınıda okudum ve a200 almak istiyorum. Makinayı daha önce teknosada gördüm, bugün'de ayrıntılarını burada okuyabildim. Artık ciddi bi fotoğraf makinası alıp, fotoğrafla baya bi haşırneşir olmak istiyorum..

Aldığım ilk fotoğraf makinasının a200 olması beni çok olumsuz etkilermi?

Sayfaların birinde bi arkadaş; gercekten makinaya merak duyup iyi incelersen, bıkmadan foto çekip yanlışlarını düzeltirsen iyi bi alfa kullanıcısı olabileceğimizi söylemişti. Ben bu potansiyeli kendimde buluyorum.
    Ve Alpha DSLR-A200, 10.2 Megapixel, SLR, Digital Camera w/ Sony 18-70mm & 75-300mm Lens Kit almayı düşünüyorum.
    Özellikle @Dnn ve a200 kullanıcılarına soruyorum sizce bu yerinde bi tercih olurmu?
    Yine konu içinde bi arkadaş link vermiş, o linkteki fiyat bana biraz düşük geldi,http://www.prestigecamera.com/viewproduct.aspx?id=%20%20%209956349

Ben makinayı Türkiyeden almayacağım. Şuan Türkiyedeyim fakat, bi aksilik olmazsa, yaklaşık 1 ay sonra Melbourne'de olacağım. Biletimi singapur havayollarından aldım, singapurda aktarma yaparken 3 saate yakın bi vaktim olacak. Singapore Changi International havalimanında elektronik eşyaların satıldığını duydum. Çinden yazan 3 arkadaşımız daha once bu havalimanına uğradılarmı? Veya bu makinayı alabileceğim başka biryer tavsiye edebilirlermi?
    Veya Melbourne'den spariş etsem bu yukarıda verdiğim linkteki firma bana kargo yaparmı sizce?
    Çinde olan arkadaşlardan makinayı nereden alabileceğime dair haber bekliyorum..

Ayrıca; sevgili @turquanz böcekleri iş tutarken yakalamış sağolsun, ona gülerken, @Dnn üstadın 'böceklerin ikinci karesinde yani özel hayata en yakından müdahalede bulunulan kare' yorumunu okuyunca gülme krizi ikiye katlandı. Forum donanım'da topic okurken bu kadar güleceğim aklıma gelmezdi..

Umarım avustralyada bulunacağım 2 yıl içerisinde güzel fotolar çekerim ve sizlerle paylaşırım. Cevaplarınızı bekliyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: plastik ordek

Merhaba arkadaşlar..
    Daha önce iriver mp3 çalarımı ve lenovo laptopumu bu forum sayesinde aldım. O zamanlar için fiyat&kalite ikilisini aynı anda göz önünde bulundurduğumuzda en avantajlı şekilde maximum yarar sağlayacak ürünleri almıştım, hala memnunum bu ürünlerden.
    Bu iki cümleden anlayacağınız üzere galiba sıra fotoğraf makinasına geldi :)
    Sayenizde yine, bana uygun makinayı en ucuza bulacağımı tahmin ediyorum.
    Öncelikle @Dnn, @buffalo, @TuJue isimli kullanıcılara çok teşekkürler. Kafamdaki soru işaretlerinin çoğuna cevap buldum sayelerinde..

Arkadaşlar benim fotoğraf çekim tecrübem pek fazla yok, ama bu işe meraklı olduğum için topiğin 5 sayfasınıda okudum ve a200 almak istiyorum. Makinayı daha önce teknosada gördüm, bugün'de ayrıntılarını burada okuyabildim. Artık ciddi bi fotoğraf makinası alıp, fotoğrafla baya bi haşırneşir olmak istiyorum..

Aldığım ilk fotoğraf makinasının a200 olması beni çok olumsuz etkilermi?

Sayfaların birinde bi arkadaş; gercekten makinaya merak duyup iyi incelersen, bıkmadan foto çekip yanlışlarını düzeltirsen iyi bi alfa kullanıcısı olabileceğimizi söylemişti. Ben bu potansiyeli kendimde buluyorum.
    Ve Alpha DSLR-A200, 10.2 Megapixel, SLR, Digital Camera w/ Sony 18-70mm & 75-300mm Lens Kit almayı düşünüyorum.
    Özellikle @Dnn ve a200 kullanıcılarına soruyorum sizce bu yerinde bi tercih olurmu?
    Yine konu içinde bi arkadaş link vermiş, o linkteki fiyat bana biraz düşük geldi,http://www.prestigecamera.com/viewproduct.aspx?id=%20%20%209956349

Ben makinayı Türkiyeden almayacağım. Şuan Türkiyedeyim fakat, bi aksilik olmazsa, yaklaşık 1 ay sonra Melbourne'de olacağım. Biletimi singapur havayollarından aldım, singapurda aktarma yaparken 3 saate yakın bi vaktim olacak. Singapore Changi International havalimanında elektronik eşyaların satıldığını duydum. Çinden yazan 3 arkadaşımız daha once bu havalimanına uğradılarmı? Veya bu makinayı alabileceğim başka biryer tavsiye edebilirlermi?
    Veya Melbourne'den spariş etsem bu yukarıda verdiğim linkteki firma bana kargo yaparmı sizce?
    Çinde olan arkadaşlardan makinayı nereden alabileceğime dair haber bekliyorum..

Ayrıca; sevgili @turquanz böcekleri iş tutarken yakalamış sağolsun, ona gülerken, @Dnn üstadın 'böceklerin ikinci karesinde yani özel hayata en yakından müdahalede bulunulan kare' yorumunu okuyunca gülme krizi ikiye katlandı. Forum donanım'da topic okurken bu kadar güleceğim aklıma gelmezdi..

Umarım avustralyada bulunacağım 2 yıl içerisinde güzel fotolar çekerim ve sizlerle paylaşırım. Cevaplarınızı bekliyorum..

Oncelikle selamlar foruma hosgeldiniz..
    Almak istediginiz kit e ben yaklasik 3 haftadir sahibim ve bolca kullanma firsati buldum bazi tecrubelerimi paylasayim belki yardimim dokunur.
    -Makineyi ilk elime aldigmda malzemesi biraz kalitesiz geldi bir k10d kalitesi bekleme sakin ama canon 400d den kotu deil bence.
    -Boyut olarak cok ideal ele guzel oturuyor .
    -Piline hayran kaldim ilk sarjdan sonra neredeyse 1 hafta hergun yogun kullandim yinede bitiremedim pili.
    -18-70 lens bana dis gorunus olarak kalitesiz geldi biraz sallaniyo sanki stabil deil.ama 75-300 oyle degil cok saglam yapisi var ve kullanmasi cok zevkli.
    -Gece cekimlerinde tripod kullanmamama ragmen steadyshot ile cok basarili fotolar aldim kesinlikle diger makinelerden ayrilan en buyuk artisi steadyshot tur.
    -Vizoru kucuk degil yeterli buyuklukte.
    -Agirligi optimum.ne eksik nede yoracak kadar fazla.
    -Menuler basit kullanisli.
    -Fotograflara bakarken bekleme yok cok hizli bi sekilde aciyor fotolari.
    -Cektigim manzara fotograflarinda renkler cok canli ve gercekci bir kac ornek yuklerim birazdan..
    -Odaklamasi yeterince hizli.

Aklima gelenler bunlar simdilik.Uzun lafin kisasi nikon-canon piyasayi ele gecirmis vaziyetteler fakat bu piyasada bende varim diye bagira bagira geliyor bence sony.Ve a200 w kiti kesinlikle tavsiye ederim ben abd den 600$ a aldim hic pisman olmadim cok memnunum.mutluyum.
    iyi aksamlar dilerim...

• Teşekkürler thesoulshaker hoşbuldum..
    Sizce başlangıç için çok yüksek bi makinamı? Bu işe gercekten gönül verirsem Bir kaç ay içinde çözebilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: plastik ordek

Teşekkürler thesoulshaker hoşbuldum..
    Sizce başlangıç için çok yüksek bi makinamı? Bu işe gercekten gönül verirsem Bir kaç ay içinde çözebilirmiyim?

Baslangic icin yuksek bir makina degil daha once iyi-kotu herhangi bir makine kullanan biri bile kisa bir surede alisir ve rahatca kullanabilir bence.kullanimi cok basit menuleri kaa karistirici degil.
  • Sevgili arkadaşlar bende küçük dandik kompak makinemden dslr a geçmeye karar verdim, forumlardan okuduklarım sonucunda aynı makinede (a200) aynı anda titreşim önleyici, vizör sonsörleri lens temizleme, bulunması ve bu makinenin kit lensi ile spot piyasada 12 taksit 800 liradan bulunabilmesi dolayısı ile bende sony almaya karar verdim. ancak bir tereddütüm var acaba a200ü 2 lensle mi alsam yada onun yerine tek lensle a350 mi alsam aşşağı yukarı aynı paraya geliyor. sizinde yorumlarınızı merak ediyorum özellikle ilk dslrım olacak bunuda göz önünde bulundurmanızı istiyorum. iyi günler
  • notredame_kamburu hocam, onecelikle merhabalar.Ben de compact makineden ilk SLR'a gecisimisi a200 ile yapmistim ve cok etkilenmistim.Cunku cekim hizi olsun, fotograf kalitesi olsun, ele oturmasi olsun herseyi ile compact makinelerden cok ustun bence.

a200 de Super Steady Shot vardir hocam, yani Sony'nin kendi titresim onleyici ozelligi olur.Iso bakimindan 800'un ustune fazla cikmadikca fazla bi kayip olmaz diye dusunuyorum.Cunku butun Sony'lerin ortak eksigidir Iso performansinin Nikon ve Canon kadar basarili olmamasi.Ama SSS ( Super Steady Shot ) sayesinde gece cekimleri haricinde ben hic Iso 400'u gectigimi hatirlamiyorum.
    Ama a200'de sensor temizleyicisi olup olmadigini bilmiyorum.Fiyat olarak 12 taksit 800 YTL guzel fiyat demisler.Belki birazcik daha pazarlik yaparsaniz daha tatli olur tabii.

a3xx ve a200 arasinda tek belirgin fark LiveView ozelligi diye biliyorum.Bu ozellik ile de ayni compact makine gibi lcd'den bakarak cekim yapiyorsunuz.
    Ama boyle olunca da SLR'in tadi kaciyor gibime geliyor.LiveView ozelligi bazi yerlerde lazim olabilir ama SLR'in dogasina biraz aykiri gibi sanki
    2 makinenin arasindaki farka donecek olursak bence sadece LiveView icin a350 alinmaz.Cunku a200 ile aralarinda hemen hemen hersey ayni gibi.
    Ama eger biraz daha kesenin agzini acabilirseniz a700 alin derim, cunku o bambaska, assolistidir o Sony'nin
    Yanlis hatirlamiyorsam Istanbulbilisim'in a700 kampanyasi vardi, 350 YTL ye kadar indirim oluyordu, onu bir arastirabilirsiniz mesela.
    Daha sonra a200 ve a350'nin detayli incelemelerine dpreview.com dan da bakabilirsiniz.

Eger cift lens ve a200 deseler ve tek lensli a350 deseler ben a200'u secerdim.Cunku bir sure sonra farkediceksiniz ki kit lens yetmeyecek.Ve en az bir 70-300 luk bir lens ihtiyaciniz dogacak.
    Ama a700 alirsaniz onun kit lensi 16-105'dir.Hem de kaliteli bir lensdir.Ama olurda 16-80'i alirsaniz iste o harika olur ki yurtdisindaki forumlarda kullananlar birakamiyorlarmis Ama biraz fazla tuzludur

Baska akliniza takilan olursa yanitlamaktan zevk duyarim hocam, hayirli gunler

• plastik ordek hocam, dediginiz havalimanina hic gitmedim.Birde verdiginiz linke girmeyi denedim ama hep sayfa bulunamadi dedi :(
    Avusturalya hakkinda fazla bilgim olmadigi icin ne desem yanlis olur.Ama Singapur'da havalimaninda elektronik esyalarin satildigini bende cokca duydum.
    Oradaki mallar zaten hep Cin'den gelmektedir ve Singapur devletide vergiler konusunda makul davraniyormus.
    Yani ordan aldiginizda sanirim fiyatlar 3 asagi 5 yukari Cin kadar olacaktir.

a200'e gelince..Ben de ilk SLR macerama onunla basladim ve onu cok sevdim.Kendi fikrimi soyleyecek olursam bir a200 + 18-70 + 70-300 luk takim baslangic icin yeterli ve faydali olacaktir.
    Yukarida thesoulshaker hocamizin da belirttigi gibi 70-300 luk lens ile fotograf cekmek kit lensle cekmekden daha zevkli.Daha zevkli cunku kit lens ile bir yere kadar gidiliyor.70-300'luk ile cok guzel kareler yakalanabiliyor.
    Ama 70-300'un de 2 modeli var.Birincisi ucuz olan modeli, ama ikincisi cok daha profesyonel ve kaliteli.70-300 -G- diye geciyor.Fiyati gercekten kabarik.Neredeyse 2 tane a200 govde alir

Baska akliniza takilan varsa burada paylasabilirsiniz hocam

• Yaw Alpha'ci arkadaslar nerelerdesiniz Biraz renklilik getirelim konumuza

Burada gecen hafta Sony SLR'da amiral gemisi olan a900'un tanitimini yapti.Sony, a900'u Nikon D700'un karsisina konumlandiracak gibi gorunuyor .Sony, a900'un cikisi ile birlikte 2 tane de yeni lensi de anons etti.
    Ilki 70-400 F4-5.6 G, ikincisi ise Carl Zeiss 16-35 F2.8

''α'' SONY ALFA DSLR Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Alanı ''α''

• Sevgili arkadaşlar yazdıklarınız için teşekkür ederim. Dün mediamarkt a gittim ve a200,a350 ve a700 ile deneme çakimleri yaptım, orada bulunan diğer markalarlarda çekimler yaptım. Sonuç olarak kararım 2 lensle birlikde a200 almak. Bunda bütce kısıtım büyük rol aldı gönül isterdiki a700 alalım 16-80le birlikde ama adım hıdır olmasada elimdeki bukadar. Sonyde kararkılmadan önce bir çok yazı okudum sony'e olan istediğimi kıracak niteliklerde; sony dslr işine yeni girdi ondan daha erken almak için, sony elektronik v.s şeylerde üretiyo ama nikon sadece bu işi yapıyo (en şaçma olanı buydu sanki koskoca sonynin sadece 3 mühendisi var ve biri müzik seti yapıyo,biri handycam diğeride dslr) nikon canon pentax bu işin uzmanıymış, diğer makinelerin lensleri çok fazlaymış sony bu konudada zayıfmış, set bozmak yeniden toplamak pahalıymış, alınca pisman olmamalıymışız v.s. v.s. gidiyo böle. Ben bu yazılanların hepsinin ayrı ayrı sony almak için birer sebep olduğuna inanıyorum. Konica dan aldığı tecrübe ve sonynin bu piyasadan pay alma azmi ile daha gelişmeye acık ve daha rekabetci fiyatlarla çalışacağını düşünüyorum ki zaten şimdiki fiyatlar ve buna rağmen makinelerinin özellikleri ortada. Sonuç olarak 1 ay içinde eski compakdan (canon a620) kurtulur kurtulmaz a200ümü alıcam, kısmet olursa 1 sene sonra yada mezun oluncada a700 veya yukardaki yeni arkadaş a900 ucuzlarsa ona geçeriz. Yardımlarınız için teşekkürler.

• A900 içinde birşeyler yazmak istiyorum. Sony nin bu makinesi bence çok ses getirecektir. Öncelikle ses getireceği konu full frame (ff) olmasına rağmen fiyatı 3000 euro olcak. Türkiye fiyatı değil tabi ama spot piyasada buna yakın olacakdır. ff bir makine için bu fiyat çok iyi. Daha testleri filan yok ama 24mp olan sensörü çift bionz işlemcisi hızı ile mükemmel olduğu idda ediliyor. Sonuç olarak bence çok iyi oluğu kesin. Unutmadan yazayım birde ilk olan bir özelliği var benim bildiğime göre, öptik vizör çekilecek görüntüyü %100 görüyor. Benden bukadar gerisini siz yazarsınız, hele birde kullanıcı bir arkadaş bulursak foruma bizimle heycanını, tecrübesini paylaşırsa tadından yenmez Bol ışıklı günler.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.