Şimdi Ara

''α'' SONY ALFA DSLR Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Alanı ''α'' (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.937
Cevap
38
Favori
357.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben a350 kullanıyorum. Kit lensleriyle bile güzel.Kullanımı ve renkleri harika

''α'' SONY ALFA DSLR Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Alanı ''α''
  • ya sony dslr makinalarla yeni olduğu içinmi ilgilenilmiyo niye acaba bence sony kötü bir ürün yapmaz dijital makinaları çok güzel carlzeiss lensler kullanıyor dslr makinalardada iddialı olduğu çok açık yeni lensler modeller çıkartıyor bende ilerde a350 almak istiyorum a350 çok hoşuma gidiyor özelliklede live view özelliği beni cezbediyor @ palet44 makina hakkında biraz bilgi verebilrmisin +larını -lerini yazarmısın a350 çıkalı fazla olmadı sanırım ? a 350 hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirm
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist cebeci

ya sony dslr makinalarla yeni olduğu içinmi ilgilenilmiyo niye acaba bence sony kötü bir ürün yapmaz dijital makinaları çok güzel carlzeiss lensler kullanıyor dslr makinalardada iddialı olduğu çok açık yeni lensler modeller çıkartıyor bende ilerde a350 almak istiyorum a350 çok hoşuma gidiyor özelliklede live view özelliği beni cezbediyor @ palet44 makina hakkında biraz bilgi verebilrmisin +larını -lerini yazarmısın a350 çıkalı fazla olmadı sanırım ? a 350 hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirm

pentax K10D ya da K20D ye ne dersin;)
  • yok hayır ben sony veya nikon düşünüyodum ama şu an sony agır basmakta özelliklede a350
  • Herkese cok uzun bir aradan sonra merhaba.
    Bu topiğe son mesajımı yazmamdan bu yana gerçekten cok uzun bir zaman dilimi geçti aradan.
    Ama ne olduysa 3-4 ayda Donanım Haberin internet sitesine birtürlü bağlanamadım.
    Çin de yaşıyorum ve buradan son dönemde pekçok yolu denememe rağmen bişekilde Donanım Haber e bağlanamıyorum.
    Sorunun sitede olma ihtimali olduğu gibi yaşadığım ülkenin internet ağlarına getirdiği bir sınarlamadan kaynaklı olması da muhtemel.
    Şu anda tatilimi yapmak üzere Türkiye deyim ve bu mesajımı sizlere ne mutlu banaki ulaştırabiliyorum.
    Bir topik açıpta bırakıp gitti diye düşünülmesin
    Bir aya yakın bir süre zarfında burada kalacağım ve bu süre içerisinde umarım yokluğumda kaçırdığım şeyleri telafi edebilirim.

DM Precious ve tüm ALFA cı arkadaşlara sevgiler...

• Hazır fırsat bulmuşken sayfayı biraz renklendirelim istedim.

• @ Dnn

Tekrardan hoşgeldin. Bugün topiğine biraz göz gezdiriyordum. Fotoğrafların muhteşem özellikle örümcekli olanlara bitiyorum. Son fotoğraflar da harika. Ekipman Alfa 100 değil mi?
  • Merhaba ''Katze''
    O örümcekli fotoğrafları sizlerle paylaştığım dönemde elimde A100 ve SONY nin iki kiti olan
    18-70 ve 75-300 vardı.Sizlerden uzak kaldığım süre boyunca bende pek boş durmadım ve bu iki lense
    Minolta 70-210 F4 (Beercan) ve Carl Zeiss 135mm F1.8 ZA gibi iki yeni lenside setime ekledim.
    Fotoğrafları beyenmene ayrıca cok sevindim.Teşekkürler.
  • Dnn döndüğüne ve iyi olduğuna sevindim,öyle birdenbire ortadan kaybolunca insan merak ve endişe ediyor...
    neyse teknolojik bir sorunmuş,umarım Çin'liler Donanım Haberi kıskanmıyorlardır......
  • Herkese merhaba,

Sanırım bu topikteki Çinde yaşayan 3. kişi benim

aynı zamanda A200 sahibi

çektiğim birka resmi sizinle paylaşmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquanz -- 2 Temmuz 2008; 17:50:56 >

• bir Türk dünyaya bedel, 3 TÜRK fazlasıyla Çinlilere yeter.....

turquanz güzel kareler,eline sağlık.yorumlamayı makineyi tanıyan Dnn yapacaktır nasılsa...
    yalnız fotoğraflar arasında bir boşluk bırakırsan daha iyi olur...
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DM Precious -- 2 Temmuz 2008; 15:10:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DM Precious

bir Türk dünyaya bedel, 3 TÜRK fazlasıyla Çinlilere yeter.....

turquanz güzel kareler,eline sağlık.yorumlamayı makineyi tanıyan Dnn yapacaktır nasılsa...
    yalnız fotoğraflar arasında bir boşluk bırakırsan daha iyi olur...
    ....

DM Precious uyarın için sağol düzelttim.

Dnn yorumlarını bekliyorum.

• Zaten bu topikte topu topu kaç tane ALFA kullanıcısı varki...
    Bunların da üçünün Çin de yaşaması gerçekten büyük tesadüf
    Yalnız arkadaşlar ben izninizle birşey öğrenmek istiyorum.
    Hangi eyaletlerde olduğunuzu söyleyebilirmisiniz.
    Çünkü ben Çin den Donanım Habere bağlanamıyorum.Ama bakıyorum ki sizlerde öyle bir sorun yok.
  • ''turquanz''
    Fotoğraflarımı yorumlasam yoksa pozisyonumu bilemedim
    Fazla ayrıntıya girmeden şunu söylemek isterimki ikinci fotoğrafında ışık patlaması var.Bir fotoğrafta bunun gibi istenmeyen bir durumu fotoğrafı çekmeden önce o fotoğrafın histogramını kontrol ederek önlemek mümkün aslında.
    Böceklere gelinc söylenebilecek pek bişey yok aslında
    Klasik Çin işçiliği
    Yalnız böceklerin ikinci karesinde yani özel hayata en yakından müdahalede bulunulan kare de netleme sorunu var.
    En beyendiğim kare gece çekilen şehir manzarası oldu.
    Birşey daha böcekleri hangi lensle çektiğini öğrenebilirmiyim.
    Böceklerin ikinci karesinde netleme sorunu olmasına rağmen arka planın atılması hoşuma gitti de.

A200 gibi çok güzel bir makinan var.A100 e oranla daha hızlı AF ve daha yüksek iso performansına sahipsin.
    Umarım makinanla nice güzel fotoğraflara imza atarsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Dnn

Zaten bu topikte topu topu kaç tane ALFA kullanıcısı varki...
    Bunların da üçünün Çin de yaşaması gerçekten büyük tesadüf
    Yalnız arkadaşlar ben izninizle birşey öğrenmek istiyorum.
    Hangi eyaletlerde olduğunuzu söyleyebilirmisiniz.
    Çünkü ben Çin den Donanım Habere bağlanamıyorum.Ama bakıyorum ki sizlerde öyle bir sorun yok.

Gerçekten dediğin gibi ilginç . Forumda gördüğüm kadarıyla tr de pek alpha kullancısı yok,

Yaşadığım şehir Shenzhen,

Donanımhabere bağlanamamın nedeni bulunduğun şehrin kullandığı firewall olabilir. bildiğin gibi Çin birçok siteye sansür uyguluyor araad kaynamış olabilir.Shenzhen'den sorunsuz bağlanılıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Dnn

''turquanz''
    Fotoğraflarımı yorumlasam yoksa pozisyonumu bilemedim
    Fazla ayrıntıya girmeden şunu söylemek isterimki ikinci fotoğrafında ışık patlaması var.Bir fotoğrafta bunun gibi istenmeyen bir durumu fotoğrafı çekmeden önce o fotoğrafın histogramını kontrol ederek önlemek mümkün aslında.
    Böceklere gelinc söylenebilecek pek bişey yok aslında
    Klasik Çin işçiliği
    Yalnız böceklerin ikinci karesinde yani özel hayata en yakından müdahalede bulunulan kare de netleme sorunu var.
    En beyendiğim kare gece çekilen şehir manzarası oldu.
    Birşey daha böcekleri hangi lensle çektiğini öğrenebilirmiyim.
    Böceklerin ikinci karesinde netleme sorunu olmasına rağmen arka planın atılması hoşuma gitti de.

A200 gibi çok güzel bir makinan var.A100 e oranla daha hızlı AF ve daha yüksek iso performansına sahipsin.
    Umarım makinanla nice güzel fotoğraflara imza atarsın.

Uğur böceği resimlerini fun olsun diye koydum , bayağı zamanımı aldı çekebilmek. Kullandığım lesn 200K ile gelen 18-70 lens

Teşekkür ederim dileğin için. Fırsat buldukça çekmeye çalışıyorum. Yeni sayılırım SLR kulanımında

• nikon d80 canon 450d alphaa350 arasında tercihim a350 oldu media markette 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyat aralığındalar,
    a350 nin artıları
    1 canlı önizleme: çok işe yarıyor özellikle işi bilmeyenler benim resmimi çekerken ders almadan bakıp çekiyorlar

2. hareketli ekran ulaşması yatması zor olan yerlerde müthiş kullanışlı: çok güzel bir lcd ekranı var

3. düşük iso larda diğerlerinden daha başarılı gördüm: denedim, internetten indirdim baktım

4. 14 megaiksel hafife almayın: çektiğiniz mir manzarada 15 km ilerdeki bir objeyi yakınlaştırmak çok güzel oluyor

5. 18 70 kit lensi kaliteli ve makro özelliği var

6. sarsıntı önleme sistemi body üzerinde eski lensleri vida uydurup kullanmak istersen önemli

7. en önemlisi nikon canon hepsi asıl filim vazifesi göeren ışık algılayıcı sensör cmos veya ccd sony den alıyorlar birde sony bu pazarda yeni değil benim a70 canonum bozuldu içinde samsung chip sony lcd vardı,
    profosyonel tv ciler kameramanlar hep sony kullanır, ..............

Evet arkadaşlar uzun araştırdım ince eledim sık dokudum en yeni teknolojik dslr alpha a350 paramı kazandı. kullanıyorum sifusensei aratın fotoğraflarıma eski yeni ulaşın,

• Hayırlı olsun. A350 gerçekten çok güzel bir model.
  • teşekkürler, önceki sayfalrı okuyorumda hakikaten adam bilmeden sallamış neden sony demiş, cevap sorusunda saklı pentax yeni bir firma değil ama dslr işine girdiği zaman, alınmaz, yok bilmem ne boş boş sözler araştırmadan kanaat yazmak biraz ayıp geldi bana, siteler var test fotoları var firmaların daha önce yaptığı makineler var var oğlu var.....ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.
  • http://www.imaging-resource.com/PRODS/AA350/AA350A.HTM inceleyin özellikle multi targetleri büyük açın ve ince çizgilerde bozulmaları kontrol edin ona göre makina alın
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.