Şimdi Ara

''α'' SONY ALFA DSLR Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Alanı ''α'' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.937
Cevap
38
Favori
357.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende a100 aldım arkadaşlar yaklasık 1-2 hafta oldu ve hemen hemen ogrenmeye ve alışmaya başladım makinama birkaç fotograf koyayım dedim beceremedim dosya boyutu büyükmüş halbuki 300-350kb a kadr indirmiştim birda denerim birazdan ... artık bende bi sonyci oldum
  • Hadi hayırlı olsun. bi alfacı daha katıldı aramıza

ne kadara nerden aldın?
    Hangi lensi kullanıyosun kit olan 18-70 mm mi?
    Başka uyumlu lenslere baktın mı hiç
  • almadan once herkes kendi makinasını ovüyordu ben ne çok professionel nede çok kotü bir makina almak istioyordum ama makinam geldi ve iyikide sony almışım dedim diger makinaların bazılarını inceledim zevk meselesi ama sony tip olarak hoşuma gitti ve baya bir arastırdım en sonunda a100 aldım ama a700 mü alayım mı diye cok düşündüm gerek gormedim bana bu makina bozuluncaya kadar gider büyük ihtimalle yaza dogru SIGMA 70-300MM apo dan almayı düşünüorm kit olarak aldım 18-70mm var üstünde 700 dolara aldım bestbuy dan kendi taşıma cantasıyla birlikte yanliz bu omuz askısı orada kaldı türkiyedede bi orjinal omuz askısı bulamadım baya güzel fotgraflar çekmeye basladım su oss bi geçsinde bu omuz askısı baya bi araştırdım nerede bulabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat762000 -- 10 Nisan 2008; 17:43:07 >

• değerli dostlar canon s3 ten sony a350 ye terfi ettim. ancak ilk slr makinam tanımaya çalışıyorum. Sizlerden ricam bunun türkçe klavuzu var mı ve hangi marka objektifleri kullanabilirim. üzerinde 18-70 ve 55-200 lenslerle kit olarak aldım. f1.4 veya f2.8 bir lens düşünüyorum. ben bir ressamım yağlıboya resimlerimin çekiminde renk ve detayda en uygun resmi hangi tür lenslerle alabilirim. Yardımcı olursanız minnetkar kalırım. saygılar ve sevgiler.
  • a 350 bende düşünüyorum aslında.üzerinde gelen lenslerin kalitesi nasıl? buraya bir kaç örnek koyabilirmisiniz...
  • pazartesi birkaç resim yükleyebilirim. çekim için uygun bir zaman bekliyorum.selamlar
  • denemeler acemi işi
  • arkadaşlar resimleri iyice küçülttüm ama yüklemiyor.çalışıyorum
  • resmi ben de tanıyamadım

''α'' SONY ALFA DSLR Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Alanı ''α''
  • e

• ters ışık

• alfa 350 için lens önerilerinizi ve eleştirilerinizi yazarsanız memnun olurum
  • tamron 17-50 almayı düşünüyorum. öğrenmek istediğim a350 ile aldığım 18-70 ile tamron arasında kalite olarak çok fark var mıdır f/2.8 olması düşük ışık koşullarında sağladığı imkanların haricinde mercek kalitesi olarak renk ve detayda bana 18-70' e göre ne kadar avantaj sağlıyabilir. Bu lensi kullanan veya hakkında bilgi sahibi olanlar yardımlarınızı istirham ediyorum.saygılar
  • Merhaba arkadaşlar..
    Ben geçen hafta itibariyle Sony DSLR A700 Fotoğraf Makinesi aldım,makineyi hala çözmüş değilim.. TR kullanım kılavuzu aradım internetten fakat bulamadım..
    Esasında en önemli sorunum şu anda ona uygun Memory Card bulamamak.. Sizce hangi marka,ne almalıyım ?
    Ben biraz araştırdım ama yine de emin olmak istiyorum,bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..
    Teşekkürler..
  • Mrb,

Sony DSLR kullanan arkadaslara sorum olucak lens bulmakta zorlanıyormusunuz bildiğim kadarıyla lens çeşitliliği az vede bulması zor bir marka Sony yoksa kit lensler zizin ihtiyaçlarınızı karşılıyormu?

Dostlukla...
  • EVET SONY ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BAŞLANGIÇ OLARAK. ÇÜNKÜ DİGİTAL OLARAKTA HEP SONY KULLANDIM.
    YABANCILIK ÇEKMEM SANIRIM. AŞAĞIDA 18 70 MM LENS İLE BERABER FİYATI GÖRÜYORSUNUZ.
    BU KONUDA SİZİNDE FİKRİNİZİ ALAYIM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Sony - Alpha 10.2MP Digital SLR Camera - Black

Model: DSLR-A200K SKU: 8704208

DT 18-70mm f/3.5-f/5.6 zoom lens; 2.7" Clear Photo TFT-LCD; Super SteadyShot image stabilization; continuous burst mode; Bionz image processor

Customer Rating:
    Customer Reviews: 10
    Shipping: Usually leaves our warehouse in 1 business day

Store Pickup: Available at most stores Our Price: $599
  • quote:

Orjinalden alıntı: boronkay

EVET SONY ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BAŞLANGIÇ OLARAK. ÇÜNKÜ DİGİTAL OLARAKTA HEP SONY KULLANDIM.
    YABANCILIK ÇEKMEM SANIRIM. AŞAĞIDA 18 70 MM LENS İLE BERABER FİYATI GÖRÜYORSUNUZ.

DT 18-70mm f/3.5-f/5.6 zoom lens; 2.7" Clear Photo TFT-LCD; Super SteadyShot image stabilization; continuous burst mode; Bionz image processor

Customer Rating:

Bu fiyata nerde varmış ya bu makine????

• quote:

Orjinalden alıntı: boronkay

EVET SONY ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BAŞLANGIÇ OLARAK. ÇÜNKÜ DİGİTAL OLARAKTA HEP SONY KULLANDIM.

Customer Rating:

MRB,

Slr makina diyince kesinlekle herkez sonyden uzak dursun konica minoltayı satın alarak yeni bu islere başladı sony ayrıca compact sınıfındaki basarısızlıgı sırf sony oldugu ıcın satıs yapmasıda cabası.

Dslr sony a200 a350 ınceledım uzak durun derım. Nıkon Canon Pentax varken neden Sony.

Ayrıca orjınal lenslerı cok pahalı ve temınıde TR ıcın zor ıllakı muadıl sıgma tamron fln kullanmanız gerekecek onunda Sony mounth bulmanız lazım. zor ıs.

• Arkadaslar alpha 300 ü nasil buluyosunuz alinabilecek bir makinami ve hic kullanan varmi acaba görüslerini alsak
  • Ya bu sony ciler hic ugramiyomu buraya
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.