Şimdi Ara

SONY CDX-GT424U

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Yeni aldığım 2001 model comfortline Bora'da Blaupunkt Santa Monica C50 ve Blaupunkt 5'li cd Changer var. Ancak kod istediği için henüz performansını deneyemedim. İnternette yaptığım araştırmalarda Sony'nin CDX-GT424U modelinin bana uygun olduğuna karar verdim. Sormak istediğim şu, sanırım bu cd changer ile sadece audio cdleri dinleyebiliyoruz. Yani ben bunun kodunu açtırsam yaklaşık 50 ytl vermem gerekecek. Acaba buna o parayı verip muhtemelen kirlenmiş ve yüksek bir ihtimal sürekli atlama yapacak ve yavaş çalışacak bir sistemle mi devam etmeliyim yoksa 330 ytl civarındaki usb ve aux özellikli sony ile mi? Siz olsaydınız ne yapardınız? Bir soru daha Bora'nın hoparlörleri kaç cm ve arka hoparlör çerçevesi (şu delikli olan, benimki kırılmış) kolaylıkla bulunabilir mi ve ne kadardır tahminen? Teşekkür ederim

• Ben olsaydım o fiyata hatta daha da düşüğüne pioneerin usb modellerinden düşünürüdüm. Hatta düşündüm ve ben DEH-4050 UB aldım. Sony den çok daha kaliteli bir cihaz. Bana kalırsa araçta ana ünite düşünülürse Alpine-kenwood-pioneer bunlardan şaşmamak lazım.

Saygılar...
  • aslında siz kararınızı zaten vermiş durumdasınız "kirlenmiş ve yüksek bir ihtimal sürekli atlama yapacak ve yavaş çalışacak bir sistemle mi devam etmeliyim yoksa 330 ytl civarındaki usb ve aux özellikli sony ile mi" ;-)
  • kesinlike düşüncelerince haklısın cd changer devri çoktan kapandı !

sana yardımcı olur belki diye bi fiyat listesi yazıyorum

pıoneer 3050 usb 235 ytl
    sony cdx-gt470 212 ytl
    sony cdx-gt670 270 ytl
    kenwood kdc-w 5534 275 ytl

bunlar forum uyelerıne olan fıyatlarımız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JVC
    18 yıl önce açıldı
    SONY DAV-DZ260
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.