Şimdi Ara

sony cybershot W70-canon ixus 55

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar digital makina alıcam ama sonyle canon arası gidip geliyorum bi türlü karar veremedim kimisi dio sony iyi kimisi dio canon ama tatmin edici neden sunabilen yok sonynin merceğiyle iso 1000 öne çıkıyo ama canonda bi marka olmuş durumda ben pozlu makinelerini kullandım gayet güzeldi bide sony nin tasarımı daha şık bence ince cepte taşınabilecek şekilde aklım canon kalbim sonyden yana kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar bi yardımcı olabilirlerse çok memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KmL_Pe -- 2 Temmuz 2006; 23:45:57 >

• ya yanlış bilebiliyor olabilirimde sony 7 canon 5 megapicsel deilmiydi..
  • yaw öle ama fiyatlar aşağı yukarı aynı megapiksel açısından aynı bişey canonda 1 milyarı buluyo oda beni aşıyo
  • kimsenin bi fikri yok galiba hayret
  • beklentilerin neler ki makine için??
    kaliteli mi ceksin goruntu bozulmasın granlenmesin diyorsan w70.
    ISO 1000 i unut zaten hiç bir faydası yok!!
  • yaa abi ben öle profesyonel çekim yapmayacağım otomatik modda kullancam makineyi ama dediğim gibi bu sony ayarında canon alsan çok para bende çok özellik kullanmayacağım için sony aklıma yatıo çekimleri felan nasıl gece çekimi iyi mi bide millet bu isoyu çok met edio hakketen bi işe yaramıo mu?
  • W70 değil ama T5 kullanıyorum şuan ve performansından oldukça memnunum. bana amerikadan geldi ürün T5i amerikadan 450ytl ye burdan da 2gb kart aldım 160ytl ye toplam 610 a geldi. Şuan ise sirkeci bölgesinden bu iki ürünü ortalama 800 850 ye alman mümkün emin ol pişman olmazsın. Arzu edersen teknik bilgide verebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • himmm. otomatik kullanacaksan kesinlikle sony'i al derim...
    cunku kullanmak cok basit..

Sana ISO 1000'i gosteriyorum :

http://www.dcresource.com/reviews/sony/dsc_w50-review/DSC00094.JPG

iste buda ISO 80'le cekilmiş :

http://www.dcresource.com/reviews/sony/dsc_w50-review/DSC00089.JPG

bunları gordukten sonra kararı kendin ver gercekten ISO 1000 cok mu iyi?

• abi gerçekten yalan yaw bu iso felan hikaye çok teşekkür ederim walla çok kafam karışık bu fiaytalara sony özelliklerinde bi canon almaya kalksam alamıyorum pahalı iso felanda hikaye çok profesyonelde çalışmıcam walla ben yavaş yavaş sony kayıyorum ama pişman olmam inşallah
  • bu iki makine arasında kaldıysan w70 daha iyidir derim. şekil şemal daha düzgün. iso 1000 bir işe yaramaz denemez, evet genelde pek bir işe yaramaz ama otomatik modda makine bazen gerekli görürse iso500-600 e kadar kullanabiliyor ve hiç de kötü sonuçlar elde edilmiyor.
    sony w70 de toplamda 23 zooma ulaşılıyor, sony nin akıllı zoom teknolojisi güzel bir şey, o da fark yaratıyor.
    bir de küçük bir ayrıntı, 58 mb dahili bellek hiç de fena değil.

w70 le w30 arasında çok fark var mıdır, o fiyata farkına değer mi onun üzerinde dur ve tercihini ona göre yap.
  • katılıyorum...smart zoomda fotonun tamamı interpolasyona uğrayak digital zoomlu görüntü elde edilmiş oluyor;bundan dolayı rakiplerinden daha iyi dijital zooma sahip.ayrıca düşük çözünürlüklü fotolarda iso1000 işe yarayabilir.bencede w70
  • quote:

Orjinalden alıntı: buffalo

bu iki makine arasında kaldıysan w70 daha iyidir derim. şekil şemal daha düzgün. iso 1000 bir işe yaramaz denemez, evet genelde pek bir işe yaramaz ama otomatik modda makine bazen gerekli görürse iso500-600 e kadar kullanabiliyor ve hiç de kötü sonuçlar elde edilmiyor.
    sony w70 de toplamda 23 zooma ulaşılıyor, sony nin akıllı zoom teknolojisi güzel bir şey, o da fark yaratıyor.
    bir de küçük bir ayrıntı, 58 mb dahili bellek hiç de fena değil.

w70 le w30 arasında çok fark var mıdır, o fiyata farkına değer mi onun üzerinde dur ve tercihini ona göre yap.

hocam w30 kadar da inme sende..yani bende de var w30 ama arada elbette bi fark vardır..w serisinin ilk modeli ile son modeli arasında epeyce fark var..w50 desen belki ama w70 i canon a göre tek geçerim..

• fark yoktur demiyorum zaten, ne kladar fark var araştır, ölç biç değer mi karar ver diyorum.
    seri makinelerde öyle aman aman bir fark olmuyor o açıdan diyorum.
  • ben araştırdımda kafama bişiy takıldı w serisinde bazı yerlerde optik zoom 3x digital zoom 2x yazıo ama ben digital akıllı zoom var hemde 6x civarı die biliyorum yane toplamda 14x e geliyormuş bu konuda bilgisi olan var mı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: KmL_Pe

ben araştırdımda kafama bişiy takıldı w serisinde bazı yerlerde optik zoom 3x digital zoom 2x yazıo ama ben digital akıllı zoom var hemde 6x civarı die biliyorum yane toplamda 14x e geliyormuş bu konuda bilgisi olan var mı acaba

akıllı zoom , sony ye has bir teknoloji. akıllı zoom çözünürlüğü düşürür ama fotoğraf kalitesini bozmaz. sony öyle iddia ediyor. bunun büyük ölçüde doğru olduğunu sony kullananlar bilir.
    dijital zoom bildiğimiz dijital zoomdur. ben eski makinelerimde kapalı tutardım bu özelliği fakat sony de işe yarıyor genelde. her durumda dijital zoom kaliteyi bozar ve çözünürlüğü ciddi oranda düşürür.
  • Arkadaslar şu Smart Zoom ozelliğini gostereyim dedim;

Öncelikle akıllı zoomu max. kullanmak için cozunurlugu 640*480 'e indirdim, fotolarda bu yuzden bu cozunurlukte.

zoomsuz cekim

3X optik zoom

Smart zoomla 13X

Digital zoomla toplam 6X

• walla kararsızlık kötü bişiy herhlade gözümü karartcam alcam sony i öle çok detaylı bilen yok aslında çokda kurcalamamak en iyisi ben sony alıyım iyisi mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: KmL_Pe

walla kararsızlık kötü bişiy herhlade gözümü karartcam alcam sony i öle çok detaylı bilen yok aslında çokda kurcalamamak en iyisi ben sony alıyım iyisi mi

hocam sen çok fazla düşünme..bu kadar düşündükçe jafayı yiyecen sonra hiç bişey alamayacan..sony al kefilim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.