Bildirim
Sony DAV-DZ 230 / 530 / 830 ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
www.sony.com.tr den arastırdıgın bilgileri bulabilirsin.ayrıca ben daha 2 gun once aldım..ses olarak cok güzel.asırı bas sesini duyamazsın.arkalar kendi arasında kablolu.sesler de yuksek seste bozulma olmuyor.1200 watt gercekten tatmin edici ve apartmanda oturuyorsan cok fazla acamayacaksın:) cok modern bir tasarımı var.. bence iyi bir tercihh ben bu arada peşin uygun bir fiyata aldım..hoscakalın -
up scale ozelligini denemedim ama usb giriş veya cıkısı yok.. -
quote:
Orjinalden alıntı: coucan
up scale ozelligini denemedim ama usb giriş veya cıkısı yok..
hangi modelini aldın? -
başka arkadaş var mı bu modellerden birini kullanmış olan? -
DZ630 modelini kullanıyorum. yukarıda bahsedildiği gibi oldukca başarılı bir sistem. Yaşadığım tek sorun HDTV Divx filmleri oynatamıyor olması. Çözümünü araştırıyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: cryptooth
DZ630 modelini kullanıyorum. yukarıda bahsedildiği gibi oldukca başarılı bir sistem. Yaşadığım tek sorun HDTV Divx filmleri oynatamıyor olması. Çözümünü araştırıyorum.
bilgi için teşekkürler. -
Evet HD Divx formatlarını oyanatamıyormuş. Kullanım kitapçığında gayet açık yazmışlar:
720x576 veya 2GB'tan büyük divx dosyalarını oynatamaz...
Kolay gelsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X