Şimdi Ara

Sony DAV DZ680 Sinema Sistemi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
3
Favori
47.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hdmi ayarı sekmesinde cihaz listesini güncelle var
  • Arkadaşlar tavsiyeleriniz ve imrendirici resimlriniz üstüne bende bir tane sipariş ettim.Bu gün hepsiburada kargoya vermiş kısmetse yarına elimde olacak.Benim tek sıkıntım apartmanda oturmam ve sesi fazla açamayacak olmam, bu sebeplede daha ucuz bi sistem alsaydımda işimi görürmüydü diye kafaya takmış vaziyetteyim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_26363718/mpage_2/key_/tm.htm buradaki dvd lerden bir kaçını indirmeye başladım(4-5 torrent buldum). Bu dvd leri deneyen varmı acaba aranızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan78 -- 22 Ocak 2010; 20:53:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

hdmi ayarı sekmesinde cihaz listesini güncelle var

benim televizyonumda malesef böle birşey yok... hdmi ayarlarına girdikten sonra bağlı cihazlar sekmesi var girdiğimde de etkinleştir var ama bağlı hiçbir cihaz bulunamadı yazıyor...
  • Arkadaşlar bu sistem hızlıal'da şu anda 688 tl, bonus carda, 12 ay taksitle. Ayaklı kolonları ben arkaya koymayı düşünüyordum ama internet sitesinde "2 adet şık uzun hoparlör, 2 adet arka hoparlör" yazıyor yani ayaklı hoparlörler önde kullanılıyor galiba, onları arkaya koymak bir sakınca yaratır mı bağlantıları ona göre değiştirince?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsgvn

Arkadaşlar bu sistem hızlıal'da şu anda 688 tl, bonus carda, 12 ay taksitle. Ayaklı kolonları ben arkaya koymayı düşünüyordum ama internet sitesinde "2 adet şık uzun hoparlör, 2 adet arka hoparlör" yazıyor yani ayaklı hoparlörler önde kullanılıyor galiba, onları arkaya koymak bir sakınca yaratır mı bağlantıları ona göre değiştirince?

bi sakınca yatarmaz..4 kolonda aynı değerlere sahip..yerleri değiştirilip uygun giriş yapılırsa bişi kaybedilmez..
  • kule kolonların kablolarını çıkartmak gerekiyor. uzun kablolar hoparlörün içine yerleştirilmiş. onları açıp kabloyu çıkaracaksın. sonra kısa kabloyu takacaksın.
    bende öyle yapacaktım ancak baktım durum bu şekiilde uğraşmak istemedim.
    ama yapılabilir.
    sonuçta kolonların özellikleri aynı 140 watt hepsi
  • Hmm ona dikkat etmemiştim ben ama ön uzun kolonların uzunluğu 1.5mt diye biliyorum yoksa daha içerisinde varmı ekstra kablo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cance

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar ben bu ürünü bir türlü w5500 serisi sony tv ile sync edemedim... tek kumanda ile idare edemiyorum.. hdmi ile bağladım ikisinde de hdmi kontrolü evet şeklinde açtım ama sync tuşuna basınca ses sistemini bulamıyor tv... hatta fabrika ayarlarına bile döndürdüm tv'yi belki düzelir mi diye... ama olmadı... lütfen yardım edin...

tv nin ayarlar bölümünde hdmi ayarı diye bi ibare var..ordan cihaz listesini güncelleyip tv ye bağlı olan cihazları tanıtmanız lazım

evet oraya giriyorum ama cihazı görmüyor orada... nasıl güncelliyip tanıtıcam?

dvd de hdmi kontrolünü açmanız gerek.
    bunları yaptıysanız cihaz listesini güncelleyince 2 adet (ses sistemi ve dvd oynatıcı) player bulması lazım.

cihaz listesini nasıl güncelleyeceğim acaba??

bende bir türlü ses sistemini görmüyor... sony teknik servisi aradım eleman gönderiyoruz dediler... geldiker baktılar böle bir özellik yok biz daha önce hiç duymadık görmedik dediler... biraz araştırıp size dönücez dediler... kafayı yiyicem nasıl çalışmıyor bu özellik anlamış değilim...

• DZ680'in kolonları ile böyle bir kombinasyonda yapılabiliyor:)
    (Ön kule kolonların alt kısmının üstüne arka kolonlar monte edildi. Ekstra vida somun vs. bişey gerekmiyor)

Sony DAV DZ680 Sinema Sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tweezer -- 25 Ocak 2010; 16:00:29 >

• ...yalnız o masanız çok güzel.nerden nasıl temin edebeilirim acaba??
  • quote:

...yalnız o masanız çok güzel.nerden nasıl temin edebeilirim acaba??

beğendiğinize sevindim:)
    istikbalden almıştık monaco serisi mobilyaların tv sehpası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tweezer -- 25 Ocak 2010; 17:12:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hOOligy

Hmm ona dikkat etmemiştim ben ama ön uzun kolonların uzunluğu 1.5mt diye biliyorum yoksa daha içerisinde varmı ekstra kablo?

pardon yanlış yazmışım kule hoparlörlerin içinde ekstra kablo yok. 1,5 m ok yani
    arkadaş kule kolonları arkaya koyabilirmiyim diye sormuştu. bu yüzden 9 m lik kabloları kulelere takmak için kulenin kapaklarını açıp 1,5 kablonun ucunu çıkartıp 9m lik kabloyu iç kanallardan geçirmek gerekiyor.

şimdi ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tweezer

DZ680'in kolonları ile böyle bir kombinasyonda yapılabiliyor:)
    (Ön kule kolonların alt kısmının üstüne arka kolonlar monte edildi. Ekstra vida somun vs. bişey gerekmiyor)

Çok şık olmuş.

• arkadaşlar bu bravia sync olayını kullanan arkadaşlar nasıl bir hdmi kablosu kullanıyor? benim kablomdan şüphe ediyorum... sony teknik servisleri de malesef bu konu hakkında hiçbir bilgisi yok... kaç farklı yere tel ettim bu özelliği bilmiyorlar bile...
  • quote:

arkadaşlar bu bravia sync olayını kullanan arkadaşlar nasıl bir hdmi kablosu kullanıyor? benim kablomdan şüphe ediyorum... sony teknik servisleri de malesef bu konu hakkında hiçbir bilgisi yok... kaç farklı yere tel ettim bu özelliği bilmiyorlar bile...

4 liralık kablo
  • quote:

quote:

arkadaşlar bu bravia sync olayını kullanan arkadaşlar nasıl bir hdmi kablosu kullanıyor? benim kablomdan şüphe ediyorum... sony teknik servisleri de malesef bu konu hakkında hiçbir bilgisi yok... kaç farklı yere tel ettim bu özelliği bilmiyorlar bile...

4 liralık kablo

o zaman farkımız yok benimki de 1 dolarlık kablo :) kaç senedir sony ürünlerini kullanırım şimdiye kadar hiç böle sorun olmamıştı... ama cidden çok ilginç sony servislerinin bu özelliği bilmemesi... birde böle özellik yok diye tutturanlar var ki açın sitenizi inceleyin hatta videosu var onu izleyin diyip kapattım telefonu...

• Arkadaşlar ayarlardan girip her kolonun ses dbsini kendim ayarladım.Fakat bazı kolonlarda bazı değerler aşılamıyor bu level 2 den mi kaynakıl yoksa her kolunun mikrofonla ölçülmüş mesfesine göre belirlenen uzaklıklar sebebiylemi arttırılamıyor?
  • olabilir.
    hiç denemedim ancak akşam gittiğimde bir bakarım.
    bazı kolonlardan kastınız hangileri mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukymk -- 30 Ocak 2010; 17:23:10 >
  • daha önce sormuştum dz680 in arka hoparlörleri için siyah renkli ayak arıyordum eğer hala benim gibi arayanlar varsa linkteki ürünü aldım ve gayet güzel tavsiye ederim.

http://www.hepsiburada.com/ProductDetails.aspx?categoryid=17290&productid=evhamaayak
  • quote:

Orijinalden alıntı: borkun

daha önce sormuştum dz680 in arka hoparlörleri için siyah renkli ayak arıyordum eğer hala benim gibi arayanlar varsa linkteki ürünü aldım ve gayet güzel tavsiye ederim.

http://www.hepsiburada.com/ProductDetails.aspx?categoryid=17290&productid=evhamaayak

teşekkürler

peki nasıl kurdunuzmu?

sağlam duruyormu? yani küçük çarpmalarda felan kolayca devrilirmi? tabanı genişmi çapı nekadar?
    bende bakmıştım bu ürüne zamanında ancak teredütte kalmıştım.
    bilgilendirirseniz sevinirim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.