Şimdi Ara

Sony DAV DZ680 Sinema Sistemi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
3
Favori
47.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgili ukymk alt tablası çok büyük değil piyasada araştırdığım ürünlere göre daha küçük ve hafif su an capı hakkında da bilgi veremiyorum ama emekleyen veya yeni yürüyen bi bebeğiniz yoksa ben kolay kolay devrilecegi düşünmüyorum. piyasada hoparlör standı siyah renkte yok o yüzden tercih ettim ve emin olun diğerlerinden çok daha şık duruyor.
  • teşekkür ederim borkun verdiğiniz bilgiler için
  • Arkadaşlar şimdi benim şöyle bir sorunum var; Bilgisayarın s/pdif çıkışını sony'nin coax girişine bağladım istediğim sesi aldım, wd live'ın optik çıkışından sony'nin optik girişine bağladım istediğim sesi aldım.Fakat her iki girişte sony'nin tv fonksiyonundan ses verebilyor ve benim bilgisayarla olan bağlantım varken wd 'dan ses alamıyorum.İllaki arkadaki coax kabloyu çekmem gerekiyor.Bu sinir bozucu durmdan kurtulmamım bir yolu varmı.Kumandadaki sol alt köşedeki tv tuşu bunu değiştirir sanmıştım fakat bir işe yarmadı.Bu durumdan kurtulmak için yapabileceğim br ayar varmı, cevap için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan78

Arkadaşlar şimdi benim şöyle bir sorunum var; Bilgisayarın s/pdif çıkışını sony'nin coax girişine bağladım istediğim sesi aldım, wd live'ın optik çıkışından sony'nin optik girişine bağladım istediğim sesi aldım.Fakat her iki girişte sony'nin tv fonksiyonundan ses verebilyor ve benim bilgisayarla olan bağlantım varken wd 'dan ses alamıyorum.İllaki arkadaki coax kabloyu çekmem gerekiyor.Bu sinir bozucu durmdan kurtulmamım bir yolu varmı.Kumandadaki sol alt köşedeki tv tuşu bunu değiştirir sanmıştım fakat bir işe yarmadı.Bu durumdan kurtulmak için yapabileceğim br ayar varmı, cevap için şimdiden teşekkür ederim.

surayı pek anlayamadım..biraz daha net yazar mısınız?
  • Arkadaşlar bende Dz680 almış durumdayım şuan itibariyle.. Ve ben ses sistemini Ps3 laptop ve Lcd üçgeninde kullanıcam zaten ps3 ayagını çözdüm görüntüyü hdmi dan alıyorum sesi optikten ama Ps3 DTS ve FLAC ları desteklemediğinden sanırım bu formatları dvd ye yazıp dinliyebilcem..

Benim asıl takıldıgım konu laptopumu ses sistemine baglayıp verileri laptoptan çalmak yada filmleri laptoptan lcd ye aktardıgım görüntüyle izlemek..

Şimdi mesela bluray izlicem; laptopumu hdmi ile lcd me baglıyorum görüntüyü aktarmış oluyorum lcd ye ama ben istiyorumki seside 5+1 den alayım.. Onuda şu şekilde çözdüm; 2 ucu kulaklık çıkışı olan bir kablo aldım bir ucunu laptopun kulaklık çıkışına diğerinide ses sisteminin önündeki kulaklık çıkışına taktım ses geldi fakat beni hiç tatmin etmedi.. ses az geliyor ve 2 kanaldan geliyor sadece çaldıgım dts ler 5+1 oynattıgım filmler 5+1 destekli olsa bile ses hem az hem 2 kanaldan geliyor..

Sanırım bunun çözümü usb ses kartı almak optik girişi bulunan.. Bana tavsiye ediceğiniz uygun fiyatlı işimi görücek usb ses kartları varmı arkadaşlar

Yardımcı olursan çok sevinirim dostum şimdiden teşekkürler

• zaten o sizin bağlantı tipiniz analog 2 kanal..2 ch dan başka ses alamazsınız..optik çıkışı olan bi ses kartı ile bağlantı kurmanız gerek, sizinde değiniz gibi..neyse şimdiden kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 4 Şubat 2010; 0:50:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

quote:

Arkadaşlar şimdi benim şöyle bir sorunum var; Bilgisayarın s/pdif çıkışını sony'nin coax girişine bağladım istediğim sesi aldım, wd live'ın optik çıkışından sony'nin optik girişine bağladım istediğim sesi aldım.Fakat her iki girişte sony'nin tv fonksiyonundan ses verebilyor ve benim bilgisayarla olan bağlantım varken wd 'dan ses alamıyorum.İllaki arkadaki coax kabloyu çekmem gerekiyor.Bu sinir bozucu durmdan kurtulmamım bir yolu varmı.Kumandadaki sol alt köşedeki tv tuşu bunu değiştirir sanmıştım fakat bir işe yarmadı.Bu durumdan kurtulmak için yapabileceğim br ayar varmı, cevap için şimdiden teşekkür ederim.

Şimdi hocam sonynin dvd ,tunner,usb, tv ,vs fonksiyonları var .Ben wd live ve bilgisayarı dz 680 e bağladığımda, tv kısmını seçersem ses alabiliyorum.Her iki kabloda takılı iken wd live dan ses alamıyorum.Wd'dan ses almam için bilgisayardan gelen coax kabloyo çıkartmam gerekiyor.Bu kabloyu sürekli takıp çıkartmadan ses alamamın bir yolu varmıdır.
    Anlaşılmayan bir nokta kaldımı saygılar.

• creativenin flash belleğe benzeyen tiptei hiç bir ses kartı optic çıkıştan 5.1 vermiyor.
    express kard veya pcmcıa kartlar optic çıkıştan 5.1 ses vermiyor.
    stero ses alırsınız.
    5.1 sesi ön arka center çıkışlarından veriyorki bu çıkışlara uygun girişlerde dz680 de yok.
    almanız gereken consol tip harici ses kartlarıdır. örnek olarak

http://tr.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=17751&nav=1&listby=
     Sony DAV DZ680 Sinema Sistemi

ben çok araştırdım ancak almaktan vazgeçtim creative türkiye distiribitörü ile de görüştüm.

yada bu ürün ama artık üretilmiyor.
    Creative Audigy 2 Nx Harici Kumandalı Ses Kartı
     Sony DAV DZ680 Sinema Sistemi

şunuda belirtmek isterim.

geçen gün büyük bir elektronik mağazasına gittim.
    orada standdaki pahalı bilgisayarların hepsinin ses kartı özelliklerine baktım spdif çıkış olanlara.
    sonuç
    hepsindeki spdif çıkış 2 kanal 5+1 kanal değil. belki 1-2 model vardır ama ben görmedim bilmiyorum

saygılar

• Bilgisayarlara s/pdif çıkış verip 5+1 kanalı taşımaması gerçekten çok saçma olmuş (Bu konuda çok çektim , wd live aldım bitane ).Analog çıkışı kullanmak daha mantıklı en azından kablosu kolay bulunuyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uzil

quote:

Şimdi hocam sonynin dvd ,tunner,usb, tv ,vs fonksiyonları var .Ben wd live ve bilgisayarı dz 680 e bağladığımda, tv kısmını seçersem ses alabiliyorum.Her iki kabloda takılı iken wd live dan ses alamıyorum.Wd'dan ses almam için bilgisayardan gelen coax kabloyo çıkartmam gerekiyor.Bu kabloyu sürekli takıp çıkartmadan ses alamamın bir yolu varmıdır.
    Anlaşılmayan bir nokta kaldımı saygılar.

tamam şimdi anladım..yalnız nasıl çözüleceği hakkında bi fikrim yok..aslında bi karmaşa zaten söz konusu..2 bağlantı olunca hangisnin sesini verecek..2 digital bağlantı yapıldığında optik çıkışa öncelik veriyor alet sanırsam..keşke bunun için tv 1 tv 2 diye her iki çıkış içinde ayrı bi fonksiyon yapsalarmış..

• tecrubenizi aktardığınız için teşekkürler.
    benimde kafama takılan bir soru işaretiydi.
  • Arkadaslar oncelikle hepinize tesekkurler. Forumda ses + sinema sistemi konusunda gunlerim gecti acikcasi. Oku oku oku. Yinede azda olsa biraz biraz bilgi sahibi oldum. Bugun aksam saatlerinde bu konu dikkatimi cekti ve yaklasik 1,5 - 2 saatimi almasina karşın sıkılmadan zevkle tecrubelerinizi ve goruslerinizi okudum.
    Sonucta sisteme yabanciyim fakat artik ses ve goruntu sistemi olarak kaliteyi artirma zamanimin geldigini dusundum. İlk iş olarak Vestel PIXELLENCE SUPER SLIM 42850 42" LCD TV 100 HZ Aldim. İş ses ve sinema sisteminde. Bunda da yorumlarınız sayesinde Sony diyorum baska da bisey demiyorum artık :) Keza forumda okuduklarım çerçevesinde Toplam Bir Sistem öneriliyor. Ortak karar bu yönde. Fakat işin teknik boyutunda kendimi yetersiz hissettigimden Komple bir sistem arayışında idim ve sayenizde buldum :) Onceleri LG - Panasonic- Samsung falan acabalarınm vardı ama Tecrube etmiş arkadaşları okuyunca Artık kesinlikle Sony diyorum.
    Gelelim sorunlarıma....
    Yeni model karmaşası yaşamaktayım. Bahsettiginiz Dav-Dz680 mi, Yoksa Dav-DZ830 mu, Yoksa Bir Diğer model Dav-Dz880 mi. Konuya yabancı olduğumdan bu konuda halen Sıkıtı yaşamaktayım.
    Bir Diğer sıkıntı noktası da satın alınacak yer. Web den almayı planlıyorum fakat istanbul bilişim konusunda pek iç açıcı şeyler okumadım malesef. satın alınacak yer konusunda tabiki farklı fiyatlarda bu kriteri zorlaştıran bir etken. Şu an için 3 seçenek görünüyor

1) Daha önce almış arkadaşlar doğrultusunda Hepsiburada
    2) Pekte iyi şeyler okumadığım İstanbulbilişim
    3) Acabaa ? diye düşündüğüm Hepsisony.

Urun farklılıkları ve satın alma konusunda fikirlerini ve tecrubelerini paylaşmış ve paylaşacak arkadaslarıma şimdiden teşekkürler.
    Sağlıcakla Kalın.

• quote:

Orijinalden alıntı: lSeyyaHl

Arkadaslar oncelikle hepinize tesekkurler. Forumda ses + sinema sistemi konusunda gunlerim gecti acikcasi. Oku oku oku. Yinede azda olsa biraz biraz bilgi sahibi oldum. Bugun aksam saatlerinde bu konu dikkatimi cekti ve yaklasik 1,5 - 2 saatimi almasina karşın sıkılmadan zevkle tecrubelerinizi ve goruslerinizi okudum.
    Sonucta sisteme yabanciyim fakat artik ses ve goruntu sistemi olarak kaliteyi artirma zamanimin geldigini dusundum. İlk iş olarak Vestel PIXELLENCE SUPER SLIM 42850 42" LCD TV 100 HZ Aldim. İş ses ve sinema sisteminde. Bunda da yorumlarınız sayesinde Sony diyorum baska da bisey demiyorum artık :) Keza forumda okuduklarım çerçevesinde Toplam Bir Sistem öneriliyor. Ortak karar bu yönde. Fakat işin teknik boyutunda kendimi yetersiz hissettigimden Komple bir sistem arayışında idim ve sayenizde buldum :) Onceleri LG - Panasonic- Samsung falan acabalarınm vardı ama Tecrube etmiş arkadaşları okuyunca Artık kesinlikle Sony diyorum.
    Gelelim sorunlarıma....
    Yeni model karmaşası yaşamaktayım. Bahsettiginiz Dav-Dz680 mi, Yoksa Dav-DZ830 mu, Yoksa Bir Diğer model Dav-Dz880 mi. Konuya yabancı olduğumdan bu konuda halen Sıkıtı yaşamaktayım.
    Bir Diğer sıkıntı noktası da satın alınacak yer. Web den almayı planlıyorum fakat istanbul bilişim konusunda pek iç açıcı şeyler okumadım malesef. satın alınacak yer konusunda tabiki farklı fiyatlarda bu kriteri zorlaştıran bir etken. Şu an için 3 seçenek görünüyor

1) Daha önce almış arkadaşlar doğrultusunda Hepsiburada
    2) Pekte iyi şeyler okumadığım İstanbulbilişim
    3) Acabaa ? diye düşündüğüm Hepsisony.

Urun farklılıkları ve satın alma konusunda fikirlerini ve tecrubelerini paylaşmış ve paylaşacak arkadaslarıma şimdiden teşekkürler.
    Sağlıcakla Kalın.

sotularınıza cevap vermeye çalışayım.
    öncelikle şunu düşünün ev sinema sisteminden ne bekliyorsunuz. ne bağlayacaksınız. pc, hd player, vs...
    evinizin boyutunu göz ününde bulundurun.
    benim salonum 22 m2 civarı ve ben sesi bırakın maksimumu %75 den fazlaya çıkamıyorum . taaaa evin öbür ucundaki banyoda bulunan ayna sallanıyor. oda anlık seviye normal dinlemem %45 ses seviyesi.
    dz 830 için söyleyeceklerim 1200 watt çıkış gücü ile ön plana çıkıyor wooferı bizimkinin iki katı güçlü ama dz680 wooferını anlattım kıyasmalayı sis yapın.
    + olarak bir analog ses girişi görünüyor ancak stereo mu 5+1 mi bilmiyorum.
    görüntü olarak hoş. 4 kule hoparlör hoş ve kablosuz hoparlör desteği güzel ama bence gerek varmı yok. karar size kalır. oparayı vermeye neyse..
    fiyatı ben 1200 tl civarı gördüm ama fazla kurcalamadım bence fazla gerek yok.
    dz880 modeli görüntü olarak dz680 ile aynı 4 kule kolon ve yine güçlü bir woofer var. diğer özellikleride dz830 a yazdıklarımla aynı.

inş yardımcı olmuşumdur. fazla araştıramadım zamanım yoktu.

NOT: bu dedikleriniz yeni model olabilir ama dz680 de yeni model aralarında en fazla 5 ay vardır belkide yoktur.

hepsiburadayı tavsiye ederim çok alışveriş yaptım...

• quote:

Orijinalden alıntı: ukymk

evinizin boyutunu göz ününde bulundurun.
    benim salonum 22 m2 civarı ve ben sesi bırakın maksimumu %75 den fazlaya çıkamıyorum . taaaa evin öbür ucundaki banyoda bulunan ayna sallanıyor. oda anlık seviye normal dinlemem %45 ses seviyesi.
    dz 830 için söyleyeceklerim 1200 watt çıkış gücü ile ön plana çıkıyor wooferı bizimkinin iki katı güçlü ama dz680 wooferını anlattım kıyasmalayı sis yapın.
    + olarak bir analog ses girişi görünüyor ancak stereo mu 5+1 mi bilmiyorum.
    görüntü olarak hoş. 4 kule hoparlör hoş ve kablosuz hoparlör desteği güzel ama bence gerek varmı yok. karar size kalır. oparayı vermeye neyse..
    fiyatı ben 1200 tl civarı gördüm ama fazla kurcalamadım bence fazla gerek yok.
    dz880 modeli görüntü olarak dz680 ile aynı 4 kule kolon ve yine güçlü bir woofer var. diğer özellikleride dz830 a yazdıklarımla aynı.

inş yardımcı olmuşumdur. fazla araştıramadım zamanım yoktu.

NOT: bu dedikleriniz yeni model olabilir ama dz680 de yeni model aralarında en fazla 5 ay vardır belkide yoktur.

hepsiburadayı tavsiye ederim çok alışveriş yaptım...

Oncelikle "ukymk" degerli goruslerin ve cevabin icin tesekkurler.
    Evde salonda olacak ve 40 m² civarında bir alana sahibim. Evde kmsu rahatsiz olma gibi bir derdim yok. Cam cerceve indirmedigim surece berrak ve kaliteli, yeri geldiginde de yuksek seste muzik amacim. Sanırım Bunun icin 680 yeterli ama Aklimda acikcasi 880 var. Gerek sub gerekse uydulardan daha iyi verim alma adın tabi. Birde gelecekte daha buyuk bir eve taşınma olasiligim yuksek olduğundan.
    Aklima takılan bir diğer soruda Notebook + Dz680 veya Dz880 konbinasyonu. Fikirleriniz Almak amaçlı ses kartı özelliği ve Notebook çıkışlarının olduğu tabloyu aşağıda sunuyorum. Acaba bu çıkış ve özellikler ile müzik ve görüntü kalitesi açısından nasl bir standart yakalaya bilirim. Ses kartının özelliğinde "Dolby Home Theatre" diye bir ibare var. En çok heyecan yaratanda bu açıkcasi :)

/>

Yine fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    İyi çalşmalar + forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lSeyyaHl -- 5 Şubat 2010; 0:56:29 >

• tercih tamamen sizin tabiki. maddi yönden de durumu düşünmek lazım. problem olurmu sizin için o benim bileceğim bişey değil.
    dz680 700 tl civarları
    dz880 1250 tl civarları + 4 kule+ kablosuz bağlantı. wooferin 280 watt olabilir ama fazla takılmayın derim
    dolaysıyla şunu yapmanızı tavsiye ederim aynı cd deki aynı müziği mümkünse aynı ortamda (büyük alışveriş merkezlerinde bunu yakalayabilirsiniz) dinlayin farka bakın.
    kablosuz olmasa da olur derseniz vede arka kolonlar için harici bir ayak alırım bağlarım derseniz dz 680 nderim.

2. konu laptop + ses sistemi olur. tam anladığım konu değil ama spdif çıkıştan 5+1 alıyorsanız.( ben sizi modele baktım ama tam çıkartamadım) güzel olur. bende spdigf yok dolaysıyla şimödilik hd avileri dvd ye çevirip öyle istiyorum ilerde wd hd player alacm sanırım
    denetim masası/donanımve ses/ses aygıtlarını yönet//kayıtan yürüt/sdpif/özellikler/gelişmiş buradaki seçenekler arasında 5 kanal vs birşey yazıyorsa ses kartınız tamamdır bu iş için
    yok eğer stereo veya 2 kanal yazıyorsa bu iş yatar. birkaç mesaj önce yazdığım harici ses kartlarından temin etmek grekecektir

• Merhaba Arkadaşlar,

Sony Dav DZ680 Ev Sinema Sistemi

Ayaklısı

Sony DAV-DZ880W Ev Sinema Sistemi

mı oluyor? Olmuyorsa, DZ680 nin ayaklısı var mı ?

Dijital Media port nedir? Bunu ayrıca alıp kullanabiliyormuşuz.

Cevap için şimdiden tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +7Can -- 6 Şubat 2010; 18:20:17 >
  • DZ780 dz680nin ayaklısı
  • @+7can arkadasim Kısaca:

Digital Media Port - WALKMAN®, iPod veya diğer MP3 çalarlar, cep telefonları, Bluetooth® ve Wi-Fi cihazlarına bağlanın ve dijital müziğinizi serbest bırakın (Sony Resmi sitesindeki Açıklama) Ayrıca Bu senkroniasyon için S-AIR Adında bir aparat alman gerekli (Kutu içeriğinde bu yok) ki bunun fiyatını da okuduğum ve hatırladığım kadarı ile 180 Euro Civarında idi. Yanlışım varsa lutfen fiyat ı düzeltiniz.
    Soruna Gelirsek Dz680 ile Dz880 arasındaki belirgin farklar :

DZ680 :
    1)Bir adet merkez hoparlör, 2 adet şık uzun hoparlör, 2 adet arka hoparlör(Ayaksız) ve 160mm ultra kompakt subwoofer ile odayı dolduran 850W ses
    2) BRAVIA TV'nizi ve diğer uyumlu ürünleri tek bir uzaktan kumanda ile kolayca kontrol edebilmeniz için BRAVIA Sync
    3) Güç Çıkışı - Orta (RMS) 142W
    Güç Çıkışı - Ön (RMS) 142W x2
    Güç Çıkışı - Subwoofer (RMS) 140W
    Güç Çıkışı - Surround (RMS) 140W x2
    Güç Çıkışı - Toplam (RMS %10) 850W
    S-Master VAR (24 bit)

DZ880 :
    1) Bir adet merkez hoparlör, 4 adet son derece şık uzun ön hoparlör ve 160mm ultra kompakt subwoofer odayı dolduran 1000W ses sağlar
    2) BRAVIA Sync Özelliği yoktur. (Sony resmi sitesinde böyle bir özellik olduğu yazmıyor.)
    3) Güç Çıkışı - Orta (RMS) 144W
    Güç Çıkışı - Ön (RMS) 144W x 2
    Güç Çıkışı - Subwoofer (RMS) 280W
    Güç Çıkışı - Surround (RMS) 144W x2
    Güç Çıkışı - Toplam (RMS %10) 1000W
    S-Master Var (24 bit)

Görebildiklerim ve az teknik bilgimle gözüme çarpanlar bunlar. Eksiğim varsa umarim diğer arkadaşlar tamamlarlar.

@ukymk arkadaşım yorumun icin teşekkürler
    Bahsettiğin ses kartı ayarlarına bakamadım şu an o notebook bir arkadaşımda iş için gerekliydi. Buyuk ihtimalle akşam getirir ve ses kartı özelliklerine bakar, uyumluluğu yine burada yazarım. Olmazsa da web üzerinden bağlanır makinnin yine ses kartı özelliklerine bakabilir ve yorumları buraya yazarım
    Fiyat farkına gelince Dav-DZ830 modelini buldum ki aralarında da pek bir fiyat farkı yok. 4 Adet ayaklı ve Sitede yazdığı kadarı ile 1200 W ses çıkışı var. Evde komşu rahatsız olma olasılığı da olmadığından ve daha sonra daha büyük bir eve taşınma olasılığınıda göz önünde tutulursa daha yüksek güç üreten bir cihaza yönelmem daha mantıklı sanki.

Birde dikkatimi çeken Konuda 4 Şubatta 5-6 mesaj var ben konuya dahil olunca 2 Gün mesajsız oldu konu. Hani ben geldim Diyyerek susuyorsanız gidebilirim arkadaslar :)

Bol keyifLer ;)

# : Yukarıdaki Veriler Sony Resmi Sirtesinden Alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lSeyyaHl -- 6 Şubat 2010; 19:51:32 >

• Bilgi için teşekkür ederim. Seyyah.

Şimdi, İzmit'te bir tur attım, saolsun standtaki arklar konuyu biraz anlattılar.

DAV-DZ780 890 TL ---> Bunda ön 2 ayaksız. Hepsi kablolu
    DAV DZ880 11160 TL --> Bunda hepsi ayaklı. İster kablosuz 2 arka kullanımlı ister kablolu olabiliyor.

Burda kafama takılan,

1. 800W ile 1000W arasında bir fark görmüyorum. Çünkü komşulardan dolayı zaten sesi fazla açamam.
    2. DZ680 standta görmedim. Herhalde yoktu.

Sadece düşüneceğim nokta fiyat olacak.

Bende alır isem,
    PS3 - W5720 HDMI ile görüntü bağlantısı
    Ses sistemi - W5720 HDMI ile görüntü bağlantısı
    PS3 - Ses sistemi optik ses bağlantısı

yapabileceğimi böylelikle blueray ve oyunları ses sistemi ile dinleyebileceğim bilgisini aldım.

----

Webdenal sitesinde DAV-DZ880W 1000W 12 ay taksit 1087 oluyor. En uygunu o ama siteye güvenemedim.

Bir de amacım yüksek kalite olduğundan, full HD ve bluray de her sesi alabilecek miyim? Çünkü bazı topiclerde arklar ses alamama (DTS-HDlerde özellikle) probleminden bahsetmişler. Galiba 780veya880 kesin çözüm. 680 pek iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +7Can -- 6 Şubat 2010; 23:19:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: +7Can

DAV-DZ780 890 TL ---> Bunda ön 2 ayaksız. Hepsi kablolu
    DAV DZ880 11160 TL --> Bunda hepsi ayaklı. İster kablosuz 2 arka kullanımlı ister kablolu olabiliyor.

1. 800W ile 1000W arasında bir fark görmüyorum. Çünkü komşulardan dolayı zaten sesi fazla açamam.
    2. DZ680 standta görmedim. Herhalde yoktu.

Webdenal sitesinde DAV-DZ880W 1000W 12 ay taksit 1087 oluyor. En uygunu o ama siteye güvenemedim.

Bir de amacım yüksek kalite olduğundan, full HD ve bluray de her sesi alabilecek miyim? Çünkü bazı topiclerde arklar ses alamama probleminden bahsetmişler. Galiba 780veya880 kesin çözüm. 680 pek iyi değil.

@+7 can Arkadasim.
    Oncelikle Sunu belirteyim Dav-DZ serisinde anladigim kadari ile urunlerde destekler ses formatları giriş çıkış birimleri aynı (Yanlış isem Lutfen Duzeltiniz.)
    Kıstaslar : Kablosuz, Ayaklıklı ve en önemlisi Çıkış gücü prametleri ile fiyatlandiriliyor. Burda bu topic de okuduğum kadari ile zaten bir apartman dairesinde oturan arkadaşlar sesi %75 lerde dahi kullanamiyorlar.

Dav-DZ680 i alan arkadaşlar arasında bu topicdede okuduğum kadarı ile bir memnuniyetsizlik belirten yok. Dolayısı ile senin beklentilerini hayli hayli karşılayacak Berrak ve gerçek efektleri alabileceğin sistemdir. Özellikle Neden Senin için Dav-DZ680 diyorum'a gelirsek Post'unda da belirttiğin gibi aldığın minimum fiyat 890 TL. Şu an hepsiburada olsun hepsisony olsun Eurasia garantisi ile 659 TL ve 699 TL fiyat ile bu urunleri satiyorlar. Bu topic'te tam olarak okuduysan bikaç arkadaş hepsiburada ve yanılmıyor isem 1 arkadaş ta hepsisony'den almışlardı. Bir memnuniyetsizliklerini de dile getirmemişler. (İstanbul'dan Ücretsiz Kargo). Sonrasinda da servis gelip kurmuş ve garantisi başlamış.

Webdenal konusunda bir tecrubem veya herhangi Bir topic de okumuşluğum yok ama sana Dav-DZ680 öneriyorum (Okuduklarım kadarı ile) ve bunu webden temininde de problem görmüyorum.
    Umarım istediğin tarzda ve memnuniyetlikte bir sistem saibi olursun.

Bol keyifLer dileklerimle...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.