Şimdi Ara

Sony DAV DZ680 Sinema Sistemi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
3
Favori
47.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 hafta önce aldım dz680 imi :) abi 6 sayfayıda okudum ne yapsam ne etsem 5 hoparlorden de ses alamadım şimdi...
    tv samsung 4 hdmı çıkışlı optic kablom var usb ye ac3 bir film attım dvd playere taktım lcd ye hdmi ile bağladım ama yanlızca büyük olan kolonlardan ses alıorm diğer 3 hoparlorde tık yok ne yaptıysam beceremedim bu uyduda da geçerli dreambox 7020 hd deil ama optic çıkışı var onada bağlayıp yaptım sonuç aynı yine 2+1 :S
    girişlerini de düzgün bağladım ne yapmalıyım yardımcı olurmusunz
  • öncelikle tikik arkadaşın sorusunu cevaplayalım aslında sorduğun sorunun cevabı var burda ama ben cevaplayım dec mode dan afd multi yaparsan hepsinden ses alırsın 2 hoparlörden almanın sebebi izlediğin filmin 5 kanallı değil 2 kanallı olması.
    şimdi de benim sorum arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    sony 5710 tvim optikle dz680 e bağlı ps3 de hdmi ile tvye. bu durumda dolby 5.1 sesleri ve dts leri ben sanal olarak mı 5 hoparlörden alıorum yoksa hdmi 5.1 sesi iletiyor mu tv ye? ps3 ün kullanma klvuzunda hdmi kablonun 7.1 sesleri bile iletebildiğini okumuştum ama forumda da hdmi kablonun sadece 2 kanallı ses iletebildiğini okudum. nedir bunun doğrusu? çok fazla deneme yanılma yapmak için vaktim yok yapan varsa veya bu konuda kesin bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi? birde wd tv live alıcam onu da sadece hdmi ile tv ye bağlamak istiyorum ama yine bu bahsettiğimsebepten ötürü onu da ayrı bir optikle ses sstemine bağlamam mı gerekir? cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: borkun

öncelikle tikik arkadaşın sorusunu cevaplayalım aslında sorduğun sorunun cevabı var burda ama ben cevaplayım dec mode dan afd multi yaparsan hepsinden ses alırsın 2 hoparlörden almanın sebebi izlediğin filmin 5 kanallı değil 2 kanallı olması.
    şimdi de benim sorum arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    sony 5710 tvim optikle dz680 e bağlı ps3 de hdmi ile tvye. bu durumda dolby 5.1 sesleri ve dts leri ben sanal olarak mı 5 hoparlörden alıorum yoksa hdmi 5.1 sesi iletiyor mu tv ye? ps3 ün kullanma klvuzunda hdmi kablonun 7.1 sesleri bile iletebildiğini okumuştum ama forumda da hdmi kablonun sadece 2 kanallı ses iletebildiğini okudum. nedir bunun doğrusu? çok fazla deneme yanılma yapmak için vaktim yok yapan varsa veya bu konuda kesin bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi? birde wd tv live alıcam onu da sadece hdmi ile tv ye bağlamak istiyorum ama yine bu bahsettiğimsebepten ötürü onu da ayrı bir optikle ses sstemine bağlamam mı gerekir? cevaplar için şimdiden teşekkürler.

aynı şekilde borkun bu sorunun cevabını bende bekliiyorum aslında şöyle bi deneyimim oldu dz680 den tv nin optik çıkıını birleştirdim ve xbox360 ımda tv me hdmi ile bağlı pes 2010 açtım ve 5.1 ses alamadım sadece 2.1 ses alabildim oyun 5.1 dolby olmasına raagmen bu özelliği kullanamadım belkide bi yerde yanlışlık yapmısımdır arkadaşlardan gelecek cevapları merak ediyorum birde sorum olacaktı dz680 ni kendim kurdum ama bu microfonla nasıl ayar yapıyoruz yardımcı olabilirmisiniz odam küçük oldugu için ses ayarı mutlaka yapmalıyım son bisorum olacak bu arka hoparlörleri duvara asabilirmiyiz bi çivizle felan tutturulabilirmi acaba şimdiden sağolun arkadaşlar

• peki afd multi nasıl yapılıo tuşu varmı bulamadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: tikik

peki afd multi nasıl yapılıo tuşu varmı bulamadım :(

dvd player tv deyken system menu tusuna bas dec menu ye gir orada seçenekler var prolocig felan orada afd multi yi görürsün ozmn ok yap menuden çık bukadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyup85 -- 7 Mart 2010; 12:04:17 >
  • abi dvd deyken system menu tuşuna basınca dec. menu yazısı çıkıo dvd de işlemio yani
  • tmm buldum kardeşim çok saol
  • arkadaşlar usb den 2 gb nin üstünde film oynatmıyomu gerçekten 2012 - 2009 BRRip 480p Xvid AC3 PRoDJi Türkçe Altyazı bu filmi indircem yanlız filmin boyutu 2.9 gb izleyemezmiyiz bunu yada nasıl izleyebilirim (yani dvd ye kopyalasam olurmu acaba)
  • Selamlar şuan kullanmış olduğum Logitech z-5500 speaker ları DZ680 ile değiştirmek mantıklı olurmu?
  • arkadaşlar bende next ye2000 cx super plus aldım... YUV ile bağladım TV ye Optic ile 680 e aktardım... gayet başarılı.. ( yalnız kabloya verdiğim paralar 250 TL yi geçti bee... )

arkadaşlar 5.1 alamamanın nedeni şudur 5.1 desteklememesi izlediğin filmin.. mesela bende bugün deception diye bi film izledim .. ingilizce 5.1 ama türkçe 2.1 yalnız dolby ışığı yanıyor..ama sesin formatından kaynaklanıyor... hdmi olayıda şöyle eğer ses dts veya dolby ise gerçekten verir.. sanal yapmaz yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyup85

arkadaşlar usb den 2 gb nin üstünde film oynatmıyomu gerçekten 2012 - 2009 BRRip 480p Xvid AC3 PRoDJi Türkçe Altyazı bu filmi indircem yanlız filmin boyutu 2.9 gb izleyemezmiyiz bunu yada nasıl izleyebilirim (yani dvd ye kopyalasam olurmu acaba)

2 gb in üstündeki filmi dvd e kopyalasanda aynı sonucu alırsın ancak bir ara benim yaptığım gibi yaparsan problem olmaz
    şöyle yapacaksın.
    filmi özel progrm vasıtasıyla dvd formatına çevireceksin sonra dvd yazdıracaksın convertdvd gibi bir program vasıtasıyla.ismi tam aklıma gelmiyor programın.
    5.1 seside alırsın görüntüde iyi olur. dvd menüsü felanda yapıyor porgram.
    4-5 tane avi formatlı filmi ben bu şekilde çevirip sorunsuzca izlemiştim
  • evet arkadaş haklı convertXtoDVD programı ile istediğini yapabilirsin... hemde sorunsuz çalışır... yalnız ses seçnekleri default kalsın ki dolby alabilesin ok...
  • program tavsiyesi yapabilirmisiniz arkadaşlar birde optikle tv ye bagladm dz680 ni xbox da hdmi ile baglı tv ye 5.1 ses alabilirmiym xbox tan yooksa direk xbox tan dz 680 mi baglamalıyım
  • direk xboxtan sony e bağlaman lazım.. optic ile.. onun içinde switch kullanman gerekli...
  • Ürünün kullanma klavuzu yetersiz Sorunlar ve çözümleri kısmına ek yapıyorum ;

- AFD ve DD modlarında iken konuşma sesleri çok derinden ve az geliyor, 2 kanal stereo modunda ise sesler normal.
    + Orta kolonun kablo bağlantılarını kontrol ediniz, yenge temizlik yaparken çıkarmış olabilir.

2 gündür yeni indirdiğim mkv kodlu dizilerin konuşma seslerini alamıyordum, dedim heralde 2 kanal kodlamışlar. Meğer Orta kolonun kablosu çıkmış, hanım sağolsun
  • arkadaşlar ben de bu üründen almayı düşünüyorum, en uygun fiyatı ne kadar ve nerde bulabilirim? (sony garantili)
  • bursa sony bayiiden 3 hafta önce peiş fiyatına 8 taksit 1.169 liraya aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *planet*

arkadaşlar ben de bu üründen almayı düşünüyorum, en uygun fiyatı ne kadar ve nerde bulabilirim? (sony garantili)

4 gün önce hızlıal.com dan aldım bonus karta 665 tl 11 taksitle kargoda 1 lira sipariş verdikten 2 gün sonra elime ulaştı garanti süreside 5 yıl ister servis yapsın ister kendin yap garanti bozulmuyo
  • quote:

bursa sony bayiiden 3 hafta önce peiş fiyatına 8 taksit 1.169 liraya aldım.

pardon ben bu fiyata dz 880'i aldım.
  • Eyüp arkadaşım, ürünü hızlı al dan alırken herhangi bi problem oldumu acaba, ben daha önce burdan hic alışveriş yapmadımda sonradan pişman olmak istemiyorum
    Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.