Şimdi Ara

Sony DAV DZ680 Sinema Sistemi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
3
Favori
47.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar DZ880 ile ilgili ne düşünüyorsunuz acaba...
  • DZ780 ile 880 arasında tek fark kablosuz olması diye biliyorum.

DZ680 ile 780 arasındaki fark da ayaklı ön ve ayaksız ön speakerlar.

Sanırım hepsinden 1080p alabiliyoruz.
  • İyi Gunler Herkeze

Ben bu sıstemı almayı dusunuyorum.

kullanacagım aletler

1- Ps3
    2- Pc

bu 2 sını kullanabılırmıyım .

ve bu aletten elınde bulunan arkadaslardan ricaam

bu sistemın giris ve cıkısları yanı arka tarafının bır fotosunu koyabılırmısınız.

ve dvd oynatıcısının arka tarafını fotosunu koyabılırmısınız.

Tesekkurler
  • Merhaba Bugun itibari ile hizlial.com sitesinden aldigim cihaz elime ulaşti

Sormak istedigim ve takildigim birkaç konu var yardimlarinizi bekliyorum

Hama marka bir hdmi kablo ile sony bravia televizyonuma bagladim cihazi dsmart var bende ve tvden sesi ve görüntüyü hdmi ile nasil aktarabilirim ses sistemine bunun için scart kablosuda mi takmaliyim cihaza normalde dsmart kutudan çıkan scart kablosu sony bravia tvme gidiyor ve Sony dav-dz680 ev sinema sistemimi hdmi ile tvye bagladim önerileriniz nelerdir
  • Merhaba, SONY 40LXXX LCD televizyonum, optik girişi yok 2 hdmı gişi var ,drembox recevier var onunda optik kapla yeri var (çıkış diye biliyorum) ve yeni DAV DZ 680 Sinema ses istemi aldım. Ancak filmlerde proplem yok ses geliyor, televizyoan scart ve hdmı koblo ile baglantı kurdum. Ancak drembox recevierı scart kablo ile tvye bagladım ve ses tek ön hoparlörden geliyor. bu özellikleri ile nasıl bir baglantı yapabilirim konusunda uzman arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bra62

Merhaba Bugun itibari ile hizlial.com sitesinden aldigim cihaz elime ulaşti

Hama marka bir hdmi kablo ile sony bravia televizyonuma bagladim cihazi dsmart var bende ve tvden sesi ve görüntüyü hdmi ile nasil aktarabilirim ses sistemine bunun için scart kablosuda mi takmaliyim cihaza normalde dsmart kutudan çıkan scart kablosu sony bravia tvme gidiyor ve Sony dav-dz680 ev sinema sistemimi hdmi ile tvye bagladim önerileriniz nelerdir

Bu konuda yardımcı olcak yokmu arkadaşlar ne yapcagimi bilmiyorum
  • ARakdaşlar 680'im var ama okuduğu dosya formatları sınırlı gibi. bilgisayarımdaki filmleri usb belleğe atıyorum onuda 680'e takıyorum ama okumuyor. Sadece mpeg4 okuyor. Malum mpeg4te 5.1 desteklemiyor. Bana okuduğu ses dosyaları ve video dosyalarını yazacak bir arkadaş var mı? mkv izlemek istiyorum ben vardır diye düşündüm,okur diye düşündüm ama daha b.sayardaki videoları okumuyor :( avs media player file dosyalarım var. Dosya türü bu yazıyor. Bunları nasıl okuytucam. Moralim çok bozuk :(
  • sayın bra62

sizinle aynı cihazlara sahibim.
    bravia tvnizden d-smartın takılı olmadığı 2. scart çıkışından bir kabloyla ses sistemine çıkış yapmanız gerekiyor.
    sonra da tvden av2 çıkışını otomatik yapın
    bir de iki cihazın hdmi kontrolünü açın ve tvye cihaz arama yaptırıp ses sistemini bulmasını sağlayın

kolay gelsin

quote:

quote:

Merhaba Bugun itibari ile hizlial.com sitesinden aldigim cihaz elime ulaşti

Bu konuda yardımcı olcak yokmu arkadaşlar ne yapcagimi bilmiyorum

• Sayın Game-Breed kullandığınız cihaz maalesef mkv oynatmamaktadır. Bunun iki çözümü var ya bir wd live gibi bir medya oynatıcı alacaksınız. Ya da mkv leri bilgisayarda oynatıp görüntüyü tv ye, sesi de bir digital kablo ile ses sisteminize aktaracaksınız.
  • merhabalar arkadaşlar

şimdiye kadarki mesajları okudum
    hemen hemen hepsi sesle ilgili,
    benim sorunum ise görüntüyle

cihaza dvd takdığım zaman en boy oranını otomatik ayarlıyor
    ancak divx izlerken alttan üstten basık bir görüntü alıyorum
    cihazın görüntüyle ilgili bütün ayarlarıyla oynadım ama çözüm bulamadım
    tvden de değiştiremiyorum
    bravia lcd var
    özellik kullanımda değildir diyor
    aldığımdan beri ağız tadıyla divx izleyemedim
    yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
  • arkadaşlar merhabalar.
    çok özür diliyerekten bu teknoloji terimlerine biraz uzağım forumda yazılanları okudum ama biraz yabancıyım bu olaylara
    bişey soracam cevap verirseniz sevinirim
    bende bravia 40s4000 modeli var
    ve dz880 aldım bi kaç gün önce, usb den filmleri açıyor ama altyazıyı görmüyor.film ve altyazı isimlerini aynı yaptım ama yinede görmedi
    ne yapabilirim? birde vaio fw 463 var onuda sisteme bağlayıp sesi sistemden almak istiyorum bunun için ne yapabilirim?
    cevap verirseniz çok sevinirim. teşekkür ederim..
    sorular saçma gelebilir ama cevaplarsanız çok sevincem
  • ---
    arkadaşlar herkese merhaba.

bende geçenlerde bir sony-dav-dz780 aldım.
    fiyatı buroteknik'te 780 TL idi.

ancak,
    şöle bi durum war. (

ki şimdiden uyarıyorum-lütfen- "ayranı yok içmeye, atla gider sı.maya" türünden ata sözlerini sarfetmeyiniz :)

ses sistemini aldım, ancak elimde basit bi tv var.
    tv de hdmi vs giriş-çıkış yok.
    bildiğimiz scart girişi de yok, onun yerine rca olarak tabir edebileceğimiz o 3 kablonun giriş yapabileceği yerler var.

http://online.tenadigitalmarket.com/images/scart_3rca_kablo.jpg

ancak ben bağladığım takdirde görüntü alamadım tv'de.
    ama ps2 de vs. aynı şekilde görüntü alabiliyordum.

sebebi ne olabilir. ?
    ne yapılabilir.

teşekkür ederim.
    saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitromania -- 27 Nisan 2010; 1:17:16 >

• Bu ürün sıcak fırsat olarak bir yerlerde yokmu ?
  • arakdaslar bende bu cıhazı aldım fakat mkv oynatmıyor ve tam olarak orjınal olmayan dosyalarıda oynatmıyor..ses max 33 benım ama ark. 40 lara kadar cıkıyor demıs bu ayarı ile ilgili bişey galiba nerden ayarlıcaz sesi yükseltmei bilen varsa söylesin
  • Sorularıma cevap vericek kimse yokmu beni bi aydınlatsın konuyla ilgili.. Ben bu cihazı aldım fakat internet indirmiş olduğum spartacus adlı diziyi indirdiğim sekli hd şekildeydi bu yüzden neroda veri dosyası olarak MKV yaptı..fakat dvdye taktıgımda karşıma no data diye bir yazı çıkıyor ve dvd yi okumuyor no playable data yazıyor..tv olarak elimde 32lh2000 modeli var LG nin ama görüntü yok şuan ve hdmi kablo ile bağlantısı var tv ve dvd arasında ben nerde yanlış yapıyorum ve doğrusu nasıl olmalı biri bana anlatsın...YARDIM bekliyorum konuyla ilgili.....Teşekkürler....
  • bende de dav-dz 880 var. ancak bu player hd oynatıcı değil. sadece dvd player. senin yazmış olduğun dvd mkv formatında. yani 720p. yani hd ready. bunu dvd playerın oynatacağını düşünmüyorum. eğer sistem blu-ray player olsaydı o zaman bu formatı oynatabilirdin.
    bende lcd olarak samy 46b653 var usb'den mkv spartacus'ü gayet performanslı olarak izleyebiliyorum. ses sistemi de 5+1 veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtozbay -- 21 Mayıs 2010; 14:16:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tweety35

Sorularıma cevap vericek kimse yokmu beni bi aydınlatsın konuyla ilgili.. Ben bu cihazı aldım fakat internet indirmiş olduğum spartacus adlı diziyi indirdiğim sekli hd şekildeydi bu yüzden neroda veri dosyası olarak MKV yaptı..fakat dvdye taktıgımda karşıma no data diye bir yazı çıkıyor ve dvd yi okumuyor no playable data yazıyor..tv olarak elimde 32lh2000 modeli var LG nin ama görüntü yok şuan ve hdmi kablo ile bağlantısı var tv ve dvd arasında ben nerde yanlış yapıyorum ve doğrusu nasıl olmalı biri bana anlatsın...YARDIM bekliyorum konuyla ilgili.....Teşekkürler....

Dvd player'ın mkv formatlı dosyaları oynatabileceğini sanmıyorum.

Saygılar
  • verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.o zman ben bu cihaza blu ray bağlayabilirmiyim mkv formatları oynatabilmem için..yada en iyisis wd live mı almak ?
  • bırde arkadaşlar ben bu cıhaza harici hardisk taktıgımda usb den bana owerload push enter remove usb dıye bır yazı cıkarıyor bunu neden yapar acaba hardisk 320gb bişey anlayamadım cevap bekliyorum yardım şimdiden teşekkürler...
  • dav 780 aldım gecen hafta ancak soyle bir sıkıntım var

evdeki tv m samsung 5 serilerinden optik cikisi yok, scart 3 hdmi, composit ve coax var
    ps 3 üm ve dsmart uydu alıcım var.

su anda ps 3 hdmi ile tvye optikle ses sistemine baglı sorun yok
    ses sistemi hdmi la tv ye baglı sorun yok
    ama dsmart uydu alıcısını ses sistemine baglayamadım onda optic cikis var ama ses sisteminde 1 adet oldugundan ona ps3 u yerleştirdim.
    yapmaya calisitigim sey herseyi tv ye baglayip tv den scart ve hdmi ile ses sistemine baglantı yaparak tum sorunları cozmekti en azından ses sisteminin kitapciğinda boyle yazıyordu ama bu baglantı hiç bir işe ayramdı nedense.

sorum su uydu alıcısından gelen sesi nasil ses sistemine bu sistemde aktarabilirim
    kullandığım baglantılar dogrumu
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.