Eyüp arkadaşım, ürünü hızlı al dan alırken herhangi bi problem oldumu acaba, ben daha önce burdan hic alışveriş yapmadımda sonradan pişman olmak istemiyorum Saygılar
kardesim bnde ilk defa alışveriş yaptım ama gerçekten adamların hakkını vermek lazım sürekli sorular sordum adamlar anında cevap yolladı perşembe akşam 9 da sipariş verdim cumartesi saat 2 de kargo geldi daha önce alışverişlerimi hepsiburadadan yapıyodum ama bundan sonra bu siteden yapacam çünkü hepsiburada.comda iletişim kurabileceğim hiçbişey yok almak istiyosan bonus kartında varsa kaçırma derim ürün tek kelimeyle harika
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan78
Taksitle 665 Tl süper fiyat.Güle güle kullan
tşk ler kardesim darısı herkesin başına
herkese merhaba. bir kaç gün önce webdenal sitesinden siparişi verdim ve ürün 2 gün içerisinde ulaştı.
sony yetkili servisi kurulumu yaptı.fazla deneme imkanım olmadı ama elimde testere 3 filmi dvdsi vardı denedim ve kendimi sinemada hissettim diyebilirim:)
bugün de wd player siparişi vereceğim ama ben de şimdilik 1 tane hdmi kablo var, tv ve dav680 bağlamak için. wd player ile ses sistemini bağlamak için 1 tane optik kablo alsam yeter mi ?
hayırlı olsun güle güle kullanın 1 tane hdmi 1 tane de optic ses kablosu almanız gerekli.
birde Sony 5.1 home cinema ürünlerine 5 sene garanti veriyor mu ve ücretsiz kurulum servis tarafından yapılıyormu ?
Teşekkürler..
Merhaba Arkadaslar
Bende dun sony dav 680 ime kavustum , yanlız bır sorunum var , oda usb den film oynatırken turkçe alt yazıyı bulamıyor:=( ayarlardan subtitles den other ı secıp turkce dilin kodunu girmeme ragmen buda kitapcıgından ogrendıgım kadarıyla 1538 i giriyorum fakat alt yazı cıkmıyor ..Yapmam gereken baska bir sey var mı acaba? yardımcı olursanız sevinirim..
oynattığın movie dosya adı ne ise (örneğin .mkv) içindeki ses dosyası da (.srt) aynı isimde olmalı. örneğin; 24.S08E04.720p.HDTV.x264-IMMERSE.divxm.net.srt 24.S08E04.720p.HDTV.x264-IMMERSE.divxm.net.mkv
quote:
Orijinalden alıntı: *planet*
herkese merhaba. bir kaç gün önce webdenal sitesinden siparişi verdim ve ürün 2 gün içerisinde ulaştı.
sony yetkili servisi kurulumu yaptı.fazla deneme imkanım olmadı ama elimde testere 3 filmi dvdsi vardı denedim ve kendimi sinemada hissettim diyebilirim:)
bugün de wd player siparişi vereceğim ama ben de şimdilik 1 tane hdmi kablo var, tv ve dav680 bağlamak için. wd player ile ses sistemini bağlamak için 1 tane optik kablo alsam yeter mi ?
arkadaşım sony yetkili servisi kurulumu yaptı demişsin.Bunun karşılığında herhangi bir ücret talep edildimi acaba ? bende webdenal.com da ürünü buldum fiyatı 634,46 TL + 5.90 TL(kargo bedeli) = 640 TL toplamda geliyor.Fiyat nasıl sizce arkadaşlar ? webdenal.com güvenilirmidir ?
Teşekkürler.
iyiymiş
quote:
Orijinalden alıntı: rampage4u
quote:
arkadaşım sony yetkili servisi kurulumu yaptı demişsin.Bunun karşılığında herhangi bir ücret talep edildimi acaba ? bende webdenal.com da ürünü buldum fiyatı 634,46 TL + 5.90 TL(kargo bedeli) = 640 TL toplamda geliyor.Fiyat nasıl sizce arkadaşlar ? webdenal.com güvenilirmidir ?
Teşekkürler.
fiyat güzel yanlız nakit fiyatı 634 nakit düşünüyosan kaçırma
webdenal.com dan alışvereş eden oldumu acaba özellikle elektronik eşyalarda.sony eurosia garantili deniliyor sitede ama yinede güvenemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: rampage4u
quote:
Teşekkürler.
ürün sony eurasia garantili (2+3 yıl) yetkili servis herhangi bir ücret almadı.,
siteden ilk kez alışveriş yaptım ve ürün 2 günde ulaştı arada hafta sonu olmasına rağmen yani memnun kaldım.
arkadaşlar film izlerken görüntü gidiyo ve ekranda karıncalanma oluyo sizce sorun nedir kabloları kontrol ettim sistemin hdmi kablosunun yerini tv de değiştirdim yine aynı xbox veya uyduyu actıgımda sorun yok dvd yada usb den izlerken bole bişey oluyo ürünü alalı 1 ay olmadı acabaürünün değişimini yaparlarmı
quote:
Orijinalden alıntı: mrtozbay
slm, ben de dav-dz 880 almış bulunmaktayım. sormak istediğim, forumda lcd - dz 680 bağlantısı için hdmi ile bağlandığını söylemiş bazı arkadaşlar. ancak 880'de kurulum klavuzunda 2 metod öneriyor. birincisi scart ile bağlayın diyor. ikincisinde ise scart + hdmi ile lcd'ye bağlamayı gösteriyor. ben sadece hdmi ile bağladım ses alamadım. ancak hdmi+scart ile bağladığım zaman ses aldım. ben olayı pek anlamadım. sadece hdmi ile bağladığımda hem ses hem de görüntü almam gerekmez mi? yardıcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, Arkadaşımızın sorusu cevapsız kalmış. Ben de dz-680 kullanıcısı olarak scart ve scart+hdmi farkının ne anlama geldiğini merak ediyorum. ( Sadece hdmi ile bağladığımda hem ses hem de görüntü almam gerekmez mi?) Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
ben hdmi ile bağlantı kurdum..hem ses hem görüntü aynı anda aktarıyor...
arkadalar benim anlamadığm olay sesi niye lcd ye vermke istiyorsunuz ki? hdmi ile goruntuyu lcd panelinize aktarın ses zaten dz680 in speakerlarından geliyor fazlası ile.
arkadaşlar merhaba, bir sinema sistemi almak istiyorum fakat bu konuda çok az bilgiye sahibim açıkçası ne alacağıma karar veremedim çok fazla para da vermek istemiyorum. 42LH4000 televizyonum var, HD digitürk kullanıyorum ve PS3'üm var. bu 3ünü ses sisteminde birleştirebilir miyim? nadirde olsa 5.1 uyumlu film seyretmek istiyorum ama asıl istediğim eğerki digitürk maçları 5.1 e uygun verirse maçları seyretmek ve PS3ü 5.1 de oynamak. Sony DAV-DZ680 modeli güzel bir cihaz gibi geldi ama yazılanları okuyunca işimi görürmü görmezmi tam anlayamadım. bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. ayrıca 6 yaşında bir çocuğa anlatır gibi anlatabilirseniz daha da sevinirim. :)
önceki sayfalarda bir kaç kez daha geçmişti bu konu. ses sistemine bağlayacağın 5.1 ihtiyacı duyan cihaz sayısı 2 ise dz680 iyi bir seçim olabilir. dz680'de iki adet dijital ses girişi var biri optic giriş diğeri ise coaxial. coaxial kablo ile ps3'ü ses sistemine, optical kablo ile de uydu alıcını ses sistemine kolaylıkla bağlayabilirsin. şu sıralar fiyat performans açısından alınabilecek en iyi cihazlardan birisidir dz680.