Şimdi Ara

Sony DAV DZ680 Sinema Sistemi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
3
Favori
47.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nakit olursa bu fiyat olur dediler. tek cekim olursa 1770 tl olur dediler. Mayis ayina kadar bekleyebilirim aslinda beklesem fiyat duser mi acaba? mayis ayinda evlenecegim icin o zaman kuracagim sistemi alsamda evde yatacak.

biranonce almak istememin nedeni ise PS3 :) onu alir almaz kuracagim ve oynayacagim tabi :)

birde hepsiburada vb sitelerden alinca garanti nasil oluyor? sony centerdaki gorevli garantilerde problem yasayabilecegimi soyledi. ps3 arti bu ses sistemine 1750 tl iyi fiyat gibi gorunuyor. birde taksitli secenekleri konusayim.
  • O Sony Center'daki görevli iyi sallamış valla yok hocam Sony Eurasia garantili satıyorlar hiçbir sıkıntı olmaz :) ib malum kendi garantisini veriyor sadece satışlarda ama zaten bu ürün stoklarında yok kaldıki sitelerinde görünen hiçbir Sony ses sistemi yok ellerinde oda ayrı bir komedi :)

Fiyat için ben kendimden örnek vereyim aynı senin gibi geçen mayıs'ta evlendim bende bir önceki serilerden alacaktım baya bekledim fiyatlar düşsün diye ama düşmedi maalesef. Sonra bu yeni seriler çıkınca ancak düştü fiyatlar ama yenisi çıkınca da eski seriyi alası gelmiyor insanın :)
  • arkadaşlar
    şöyle bir durum var.
    bildiğiniz gibi ben divx filmleri hdd den veya usb flash diskten izliyorum.
    ac3 ses formatına sahip olan filmlerdeki 5.1 usb bağlantısından alabiliyormu cihaz.kullanım kılavuzunda sanki almıyor gibi bişeyler diyor ama tecrube edemedim tam olarak. yoksa divx leri cd ye çekip oradan oynatmam mı 5.1 i bana sağlayacak.

bu arada bu media port ne işe yarıyor açıklayabilirmisiniz.
  • http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=152492&Productid=evsonydavdz680
    SONY DAV DZ680 EV SİNEMA SİSTEMİ

729 tl ye düşmüş.Bende almak istiyorum bu sistemi fakat apartmanda oturduğum için biraz sıkıntı olacak gibi.
  • vay *nasını 729 a düşmüş. bizde debelendik indirim bitmeden alalım diye

sony center lardaki fiyatta bir değişme oldumuki acaba

evet apartmanda oturduğun için biraz sıkıntı olabilir ben komşular bigün gelecek şikayete diye tırdıyom.

ses o kadar güzelki kudurtuyor insanı ses biraz daha açmak için. cihaz 10 numara tavsiye ederim.

yanlız şunuda söyleyeyim kısık seste bile gece film izlemek bile oldukça zevk veriyor insana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukymk

vay *nasını 729 a düşmüş. bizde debelendik indirim bitmeden alalım diye

evet apartmanda oturduğun için biraz sıkıntı olabilir ben komşular bigün gelecek şikayete diye tırdıyom.

ses o kadar güzelki kudurtuyor insanı ses biraz daha açmak için. cihaz 10 numara tavsiye ederim.

yanlız şunuda söyleyeyim kısık seste bile gece film izlemek bile oldukça zevk veriyor insana

Yorumun için teşekkürler. Eve gidince vereyim bari sipariş.Kafama takılan bir sorun var.Benim pc anakartta S/Pdif çıkış var ben bu çıkış ile dts sesi aktarabilirmiyim bu alete.Yoksa optic çıkışlı bir ses kartı almammı gerekiyor.
  • s/pdif çıkış zaten digital ses çıkışıdır. cihazın optic ve coaxial digital girişleri hemde analog stereo ses girişi mevcuttur.
    senin için bağlantıda problem yok. ancak şundan emin olman lazım. pc deki çıkış 5.1 mi? 2.1 mi? çünkü sound blasterin yeni harici ses kartlarındaki çıkışlar 2.0 çıkış. ben alacaktım bir harici kart almaktan vazgeçtim wd hd media player alacam.
    sanırım sendeki 5.1 bağlantı problemin olmaz.. uygun kabloyu alacaksın sadece
    dts sesi aktarırsın. cihaz dts çözüyor problem yok
  • tekrar merhaba herkese. ps3 250 gb ile birlikte bunu 1600 TL ya aldim tek cekim. Kurdum harika. Elimde bir konser divx i vardi onu PLII acti dinliyorum ... tavsiye herkese.

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan78

quote:

vay *nasını 729 a düşmüş. bizde debelendik indirim bitmeden alalım diye

Yorumun için teşekkürler. Eve gidince vereyim bari sipariş.Kafama takılan bir sorun var.Benim pc anakartta S/Pdif çıkış var ben bu çıkış ile dts sesi aktarabilirmiyim bu alete.Yoksa optic çıkışlı bir ses kartı almammı gerekiyor.

• Vatana millete hayırlı olsun ilk komşu şikayetini aldım bende alt komşumdan ki ses seviyesi 20deydi ama dts kayne west dinliyordum baslar fazla gelmiş :)

ErsanH Hayırlı olsun çok iyi fiyata almışsın ps3 ile birlikte.. Konser kayıtları heleki 5.1 yada DTS ise resmen nirvana'ya ulaştırıyor insanı. Bende Eagles'in konserini izledim geçen DTS'li. Resmen yanımda çalıyorlar gibiydi..

ukymk, tomacco biz ne yapsak acaba daha 2 hafta bile olmadı iade mi etsek :) Neyse ürünü aldıktan sonra bakmamak en iyisi ki gayet menunum bende sistemimden.
    ukymk bu arada ben player olarak Egreat M34A siparişi verdim bilgin olsun. Dark Media yada WD Live düşünüyordum ama Egreat'in modelleri baya hoşuma gitti tam bir küçük htpc gibi özellikleri gelince incelememi, gördüklerimi yazarım.

oguzhan78 eğer imkanın varsa helede fiyatıda biraz daha düşmüşken kaçırma fırsatı. spdif çıkışından coax kablo ile ses sistemine direk giriş yapabilirsin. anakartın yada ses kartın destekliyorsa dolby yada dts keyfini çıkartmaya başlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orctzl -- 6 Ocak 2010; 20:50:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hOOligy

Vatana millete hayırlı olsun ilk komşu şikayetini aldım bende alt komşumdan ki ses seviyesi 20deydi ama dts kayne west dinliyordum baslar fazla gelmiş :)

ErsanH Hayırlı olsun çok iyi fiyata almışsın ps3 ile birlikte.. Konser kayıtları heleki 5.1 yada DTS ise resmen nirvana'ya ulaştırıyor insanı. Bende Eagles'in konserini izledim geçen DTS'li. Resmen yanımda çalıyorlar gibiydi..

ukymk, tomacco biz ne yapsak acaba daha 2 hafta bile olmadı iade mi etsek :) Neyse ürünü aldıktan sonra bakmamak en iyisi ki gayet menunum bende sistemimden.
    ukymk bu arada ben player olarak Egreat M34A siparişi verdim bilgin olsun. Dark Media yada WD Live düşünüyordum ama Egreat'in modelleri baya hoşuma gitti tam bir küçük htpc gibi özellikleri gelince incelememi, gördüklerimi yazarım.

oguzhan78 eğer imkanın varsa helede fiyatıda biraz daha düşmüşken kaçırma fırsatı. spdif çıkışından coax kablo ile ses sistemine direk giriş yapabilirsin. anakartın yada ses kartın destekliyorsa dolby yada dts keyfini çıkartmaya başlayabilirsin.

Yok yahu vermeyelim geri.Onlarınki garantisiz çin malıdır kesin.
    Sen neden wd yi düşünmedin senin aldığın cihazın full incelemesini burda senden bekleriz ama.

• Wd neden düşünmedim değil düşündüm aslında 2. gen olanında dts desteğide var ama hadi oda olsun buda olsun torrentten dosya indirsin, youtube'dan video da göstersin fln filan derken en sonunda ilerdeki iptv ihtiyacımıda düşünerek Egreat M34A alayım dedim. Bugün geldi ürün ufak bir incelemesini yazarım tabiki ama forumda ana başlığıda var bende çok bilgili değilim bu cihaz konusunda.. Ama işim itibariyle elektronik aletlere fazlasıyla merakım var seceresini çıkartmayı düşünüyorum kullandıkça :)
  • quote:

Vatana millete hayırlı olsun ilk komşu şikayetini aldım bende alt komşumdan ki ses seviyesi 20deydi ama dts kayne west dinliyordum baslar fazla gelmiş :)

komşuları rahatsız etme yolunda önümüzü açtın

allah tan 790 a aldık. 729 ile 60 tl fark var ama napalım 2 haftadır kullanıyoruz. en azından başka yerlerden 850-900, heleki teknosada999 tl den almadık. o zaman harbiden geri iade ederdim. yeniden alırdım.

hd playerlar onusunda wd gen 2 nin konu başlığını komple okudum. cihaz güzel. network yok ama işim olacağını zannetmiyorum. emin değilim. bu torrent işşleri felan çok yabancı olduğum konular. ben arkadaşımdan aldığım mkvleri izleyecem o kadar. zaten sınırlı bağlantı interne kullanıyorum. bu torrentten bişiler indirmek bedavamı herkes konuşuyor. isteyen herke üye olup indiriyor mu?

• Live modeli dosya indiriyormuşta kullanmadık tabi bilemeyiz benimde merakım çok bu teknolojik cihazlara, ama işsiz olduğum için biraz da kemer sıkmaya çalışıyorum.
    Artık memnun kalırsan düşüneceğiz fiyatını ne kadara nerden aldın ayıptır sorması?
    Ben hiç netten alışveriş yapmadım bir türlü güvenemedim nete.Artık almaya başlıyacağız ufaktan fiyatları baya uygun.
  • quote:

quote:

komşuları rahatsız etme yolunda önümüzü açtın

allah tan 790 a aldık. 729 ile 60 tl fark var ama napalım 2 haftadır kullanıyoruz. en azından başka yerlerden 850-900, heleki teknosada999 tl den almadık. o zaman harbiden geri iade ederdim. yeniden alırdım.

hd playerlar onusunda wd gen 2 nin konu başlığını komple okudum. cihaz güzel. network yok ama işim olacağını zannetmiyorum. emin değilim. bu torrent işşleri felan çok yabancı olduğum konular. ben arkadaşımdan aldığım mkvleri izleyecem o kadar. zaten sınırlı bağlantı interne kullanıyorum. bu torrentten bişiler indirmek bedavamı herkes konuşuyor. isteyen herke üye olup indiriyor mu?

Hocam internet bağlantın sınırsızsa istediğin filmi ve dosyayı hiçbir ücret ödemeden ve bedava üyelik sonucu istediğin şekilde indirebilirsiniz.Film müzik indirme olaylarına yabancıysan ve niyetin yoksa sana gen 2 uygun olur seninde belirttiğin gibi.
    Bu arada ben 850 Tlye aldım taş bana mı geldi şimdi?
    Netten alışveriş yapacak kart limitimiz yok ne yapalım yani.Zaten evdekiler netten pahalı ürün aldırmaz illa gözle görecez ne fark oluyorsa artık.

• Başlık coşmuş ben görmeyeli

Yeni alanlara hayırlı olsun, alanlar zaten p,şman olmamışlardır. Bu arada gece film izlerken veya müzik dinlerken komşuları rahatsız etmek istemeyenler "night mode on" yapsınlar, basların yarattığı titreşim azalıyor, düşük seviyede bile ses berrak olmaya devam ediyor
  • selam arkadaşlar bende daha önce creative megaworks vardı..hata harci ses kartı olan creative x-fi de spariş ettim hb den 177 tl ye ..bu günde bu konuşulanlara dayanamayıp dz680 nin sparişini az ünce hb den verdim 729 tl/12 ay taksitle world carta inşalah iyi bişey yapmışım..sanırım para var huzur var hepinize bilgileriniz için tşk.
  • tamacco hocam dosya indirmek ters değil sanırım biraz sınırlı bağlantının verdiği bir sebep ti netten film indirmemek. eğer bedava bu işler oluyorsa neti sınırsıza çeviririz. bişey olmaz. cihaz kendi kendine indirir filmleri neyse. almak için net kararımı verınce araştırması yapıp karar veririm. ama şimdi alacak olsam dediğin gibi gen2 yeterli olurdu neyse...
    bu arada kesinlikle sana taş atmadım

zafer hocam teşekkürler aldığıma hiç pişman değilim sadece optic girişten ses alamadığım için gerçek 5.1 alamıyorum ona yanıyorum şimdilik
    evet night mode biliyoruz.

benim bir sorum vardı. cevap gelmedi araya kaynadı sanırım tekrar hatırlatıorum.
    ac3 ses formatlı divxleri usbden izlediğimizde 5.1 ses alamıyoruz sanırım emin değilim . bu filmleri cd ye çekip. sistemin kendi disk okuyucusunda oynatsak 5.1 i alırmıyız.

mesido arkadaşım kesinlikle yanlış bir karar vermedin. cihaz güzel dediğim gibi on numara. hatta bir apartman dairesi için çok bile...

• Ben bugün dvdye çektiğim avileri oynattım baya güzeldi görüntü.Sesler de film avi olmasına rağmen 5+1 çıktı biraz önce güneşi gördüm 1.37 gb avi filmi seyrettik ses 5+1 di.2 Kanal çıkan sesleri pro logic sayesinde 5+1 alabiliyorsun.Ama bu 5,1 ile 5+1 farklı anlamlara geliyor sanırım sürekli ikisini karıştırıyorum.
    Ben den de bir soru şimdi film izlerken konuşmaların sesi az çıkyığı için sesi 20-20 aralığında izliyoruz sonra birden bi aksiyon sahnesinden herkes yerinden hopluyor bunu nasıl aşarız sesi kısıncada konuşmalar zor duyuluyor bassı kıstıpımız bir yer var night mode harici sesi ön plana nasıl çıkaracağız.
  • arkadaşlar uydu alıcımı dz680 e optik kablo ile bağladım ses kalitesi ciddi derecede arttı fakat şimdide center'dan ses almamaya başladım
    Dec Mode = A.F.B. Multideyken bütün kolonlardan ses almam gerekmiyormu?
    daha önce uydu alıcısı scart kablo ile bağlıydı vede bütün kolonlardan ses alıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tweezer -- 7 Ocak 2010; 22:42:53 >
  • tamacco arkadaşım. evet benim de o idi.
    senin dvd ye çektiğin dvix ac3 müydü. yani benim dediğim ac3 den gerçek 5+1 i almak.
    walla ben 5.1 ile 5+1 hep aynı anlamda kullanıyorum gerçek surround yani
    burdaki amacım şu arkadaşlar.
    en azından hd player alana kadar elimdeki divxleri gerçek ses ile dinlemek. prologic yapmadan

bunu sağlamak için illa optic girişten ses vermek yada orjinal dvd kullanmak mı gerek ??

tweezer arkadaşım ben de scartla bağladım hala öyle duruyor ama optic konusunda fikrim yok.
    tamam sesleri zaten stereo alıyoruz ancak afb muti yaptığında bütün kolonlardan ses gelmesi lazım ???
    acaba opticde öyle bir destekmi yok anladım.
    çözüm yolu hakkında denemeden bişey diyemiyecem.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.