Şimdi Ara

Sony Dav serisi için yardım!!!Lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    odamda 4 senedir kullandığım sony str de685 anfiyle 5+1 sony stereo kolonlu ses sistemi var.öndeki 2 stereo kolon 160ar wattlık.
    ses 4 sene geçtiğinden dolayı artık beni tatmin etmiyor.subwoofermdna yetersiz olduğunu düşünüyorum.
    sonynin dav serisi gözüme ilişti.örneğin dav 260,dav 560 fiyatlarıda uygun.400-800 arası bir sistem arıyorum.özellikle wooferın etkili olduğu sony sistemler için önerilernizi bekliyorum.
    sadece ses performansı arıyorum.ps3,xbox 360ım var.dvd bluray oynatması falan bunlar önemli değil...
    yardımlarınızı bekliyorum.sizin seçimlerinizle keyifli tatmin edici bir sistem oluşturmak istiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: gorkembilge

öncelikle merhaba...
    odamda 4 senedir kullandığım sony str de685 anfiyle 5+1 sony stereo kolonlu ses sistemi var.öndeki 2 stereo kolon 160ar wattlık.
    ses 4 sene geçtiğinden dolayı artık beni tatmin etmiyor.subwoofermdna yetersiz olduğunu düşünüyorum.
    sonynin dav serisi gözüme ilişti.örneğin dav 260,dav 560 fiyatlarıda uygun.400-800 arası bir sistem arıyorum.özellikle wooferın etkili olduğu sony sistemler için önerilernizi bekliyorum.
    sadece ses performansı arıyorum.ps3,xbox 360ım var.dvd bluray oynatması falan bunlar önemli değil...
    yardımlarınızı bekliyorum.sizin seçimlerinizle keyifli tatmin edici bir sistem oluşturmak istiyorum.

madem str kullanıyosunuz aynı yoldan devam edin derim çünkü str yada diğerbir anlamda tek başına avr ler özelikle sinema performansları üst düzeyde olur bence yine sony diyorsanız bütçenizi birazdaha zorlayıp yine str lere bakmanızı tavsiye ederim msl(str-da1200es-3200es-3300es-5200es5300es-5400es-7100es)gibi asıl nedenide compakt yani ht sınıfı amfilere geçtiğiniz anda ses anlamında sinemada fena deyil ama müzikte istediğinizi almayabilirisiniz msl ben"ht-ddwg800"kullnıyorum sinemada iyi denilebilir bağlanabilinirlikte iyi dir ancak müziğe gelince yapısı itabiriyle orda çuvallıyor işde size verdiğim seçeneklerden bu aralar 5400es i almayı düşünüyorum,bütçeniz dahilinde seçim sizin

• kullandığım anfi gerçekten cok performanslı...zamanında cok pahalıya alınmıştı.doğrusu şu sıra maddi durumdan dolayı dav serisini düşünmekteyim yoksa anfili str serisinin verdiği ses keyfini veren sistemler bulmak güç...
    karar veremiyorum cidden bekleyip anfili sistemle devam mı etmeli yoksa sony dav dz630 veya 660 tavsiye etti sony mağğazası subwooferı cok iiymiş onu mu almalı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkembilge

kullandığım anfi gerçekten cok performanslı...zamanında cok pahalıya alınmıştı.doğrusu şu sıra maddi durumdan dolayı dav serisini düşünmekteyim yoksa anfili str serisinin verdiği ses keyfini veren sistemler bulmak güç...
    karar veremiyorum cidden bekleyip anfili sistemle devam mı etmeli yoksa sony dav dz630 veya 660 tavsiye etti sony mağğazası subwooferı cok iiymiş onu mu almalı acaba

sonuçta bu işler direkt olarak maddiyata baktığı için ne beğenirsek beğenelim son sözü herzaman cüzdanımız söylüyo! mühüm olan aldıktan sonra beklentinizi karşılaması almadan önce testler yapmanızı öneririm
    inşallah aldıktan sonra memnun kalırsınız şimdiden hayırlı olsun deyim

• cok tesekkür ediyorum yuxeses inş istekleriimi karsılayabilecek bir sistem bulacağım bakalım...
    sony serisi olan arkadaslar varsa yorumlarını bekliyorum
  • elinizde str serisi bir anfi varken hazır hoparlör setli dav dz serilerine hiç gerek yok diye düşünüyorum,aynı AVR bende var,Pure Acoustic slim dream set + SL-w10 subwoofer ile kullanıyorum ve sesten çok memnunum,ps3,xbox,WD HD media playerim var ve hepsi optikten bağlı,dav serilerinin bu sesi verebileceğini sanmıyorum,bence dav dz serisi almak yerine elinizdeki AVR ye kaliteli hoparlörler ve actif bir suboofer alarak gayet başarılı bir ses elde edebilirsiniz
  • Bende bir kompakt sistem kullanıcısı olarak, attan inip eşeğe binmenin lüzumu yok diyorum :)
    Arkadaşlara katılıyorum amfi+kolon olarak yolunuza devam ediniz. DAV ve diğer tüm kompakt sistemlerden uzak durunuz.
    Hiç sistemi olmayan ve bütçesi yetmeyenler (benim gibi) için önerilebilir tabiki, ama amfi görmüş birine önerilmez diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.