Şimdi Ara

Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.471
Cevap
7
Favori
89.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.netsiparis.com/detay/14611290106/SONY-DSC-HX100V-16-2MP-30XOPT-3-0LCD-3D-C
    Ürün şu anda Netsiparişte de satışa sunulmuş..Dün kendilerine mail atmıştım bugün stoklara almışlar.Fiyat aynı diyceksiniz diğer sitelerle ama taksit seçenekleri çok uygun..mesela işbankasına 12 taksitte nerdeyse peşin fiyatına gibi..Burdan almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitty

http://www.netsiparis.com/detay/14611290106/SONY-DSC-HX100V-16-2MP-30XOPT-3-0LCD-3D-C
    Ürün şu anda Netsiparişte de satışa sunulmuş..Dün kendilerine mail atmıştım bugün stoklara almışlar.Fiyat aynı diyceksiniz diğer sitelerle ama taksit seçenekleri çok uygun..mesela işbankasına 12 taksitte nerdeyse peşin fiyatına gibi..Burdan almayı düşünüyorum.

sayfada 6 tl kargo ücreti yazıyor.birde en sonda yazan Ç. çanta oldugu anlamınamı geliyor.?

• bu cihazin sifir olup olmadini nasil anlayabiliriz. sutter sayisindan anlasilirmi, genelde makinalara oyle bakiyorlarda. fotograf cekiyorlar fotografin adi sirayla gittigi icin mesela 00016 oluyor, bu demekki 16 cı fotograf cekisi. bu cihaz icinde bu yöntem gecerlimidir. nasıl anlarız sıfır oldunu
  • quote:

http://www.netsiparis.com/detay/14611290106/SONY-DSC-HX100V-16-2MP-30XOPT-3-0LCD-3D-C

dostum Ç artı çanta olması lazım o ürün heryerde oyle çantalı olması gerekiyor istersen yinede mail atıp sor.

• Slm..
    Ürün elime ulaştı, yalnız sd kart takamıyorum..Yuva biraz dar gibi geldi.Neyi yanlış yapamıyorum çözemedim. Zorlamakta istemedim..Bu arada çantada yanında geldi..
  • Yanlış yönde takıyorsunuzdur. SD kart standardı yıllar önce oluşmuş, eni boyu bilinen bir şey ve ayrıca bu makinada da böyle bir sorun olsa herhalde çoktaaan duyulurdu. Sorun kesinlikle sizin SD kart'ı yuvasına koyuş şekliniz ile alakalıdır diye düşünüyorum. Eğer çok çok acayip bir fabrikasyon hata yok ise ! Eğer yuvaya ışık tutar da akım temas tellerinin göründüğü yeri görebilirseniz SD kartı ters takma gibi bir şansınız da kalmaz.
  • Enteresan SD adaptörlü bir microsd kartı deniyordum..O girmiyor.Normal SD KARTı deneyince tık diye girdi..Teşekkürler kardeş hızlı cevabın için..
  • ben 2 sinide denedim sorunsuz takılıyor sizin aparatında sorun olmasın bu arada sandisk extreme 32 gb hafıza kartı taktım cihaz sorunsuz calıştırıyor okuma hızı 30mb ebaydan almışdım
  • Büyük bir ihtimalle adaptörden bir kaç yeri kırıktı çünkü, 32 gb kartı kargo dahil kaça malettiniz acaba bende alsam ordan? Yoksa bugün 59 tl ye Team marka sipariş geçicem Hepsiburada.com dan..16 gb class 10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitty -- 8 Temmuz 2011; 20:40:52 >
  • 145 tl ye hepsi içinde bana maliyeti fason çakma çıkmasından korkmuşdum ama yine aldım gercekden orjinal kapalı kutu ambalayda geliyor
  • quote:

Slm..
    Ürün elime ulaştı, yalnız sd kart takamıyorum..Yuva biraz dar gibi geldi.Neyi yanlış yapamıyorum çözemedim. Zorlamakta istemedim..Bu arada çantada yanında geldi..

kingston marka 4gb class4 micro sd kartın adaptöründe bi sorun var galiba aynı olay benim başıma geldi sandisk in adaptörüyle kullanıyorum. sanırım yanaklarındaki çıkıntılar daha kalın.

ayrıca class 10 kart alayım mı diye soran arkadaşlar 1920*1080 60p full kalitede class4 e sorunsuz gayet güzel video çekilebiliyor. maddi sıkıntı yaşayanlar için bu makina için class 10 pek birşey kazandırmaz.
  • Makineyi alalı yaklaşık 1 hafta oldu yeni yeni öğreniyorum ayarlarını. Yeni alanlar veya alacak olanlar için yazayım bir çok çekim modu var makinede ama süper otomatik çekim kısmı amatörler için ideal. Özellikle karanlık veya titreşimli çekimlerde otomatik olarak birden çok çekim yaparak birleştiriyor ve benim beklntimin ötesinde sonuçlar çıkıyor ortaya. Ama hafif karanlıkta veya farklı ışık ortamlarında ideal çekimler için manuel çekim ayarlarını mutlaka öğrenmek gerekiyor çünkü çok daha ideal fotoğraflar çekilebiliyor.

Yanlız ben hdmi yazan kısmını anlayamadım makinenin . O kısımda normal HDMİ kablo girişinden daha küçük bir giriş var özel bir kablomu var bu cihaza ait ve nerden bulabilirim bilgisi olan yazarsa sevinirim.
  • Mini HDMI diye geçiyor çoğu internet mağzasında bulunabilir.
    alttaki linkde kablo hakkında detaylı bilgi verilmiş

http://www.hdmikablo.com/Mini-Hdmi-Kablo.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReBuZa

Mini HDMI diye geçiyor çoğu internet mağzasında bulunabilir.
    alttaki linkde kablo hakkında detaylı bilgi verilmiş

http://www.hdmikablo.com/Mini-Hdmi-Kablo.aspx

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknisyen37

145 tl ye hepsi içinde bana maliyeti fason çakma çıkmasından korkmuşdum ama yine aldım gercekden orjinal kapalı kutu ambalayda geliyor

Gaç paraaa
  • Şu beş sayfaya baktığımda bilincimde ister istemez şu sorular canlanıyor:

1- Alacağız/aldık diyen insanlar bu fotoğraf makinasını (veya diğer makinaları) niçin/ne amaçla alıyorlar? (Çünkü ortada "fotoğraf" denebilecek birşey yok),
    2- Aldık/alacağız diyenler, almış iseler ve fotoğraf da göndermedikleri halde buraya niçin/ne amaçla yazıyorlar?

Şu gönderilmiş olup "fotoğraf" denen şeyler karşısında kardeşimin 6 yıllık makinası fuji finepix s9500 ile çektiğim fotoğrafları gönderesim geliyor.

3- "Amatörlük"ten anlamam gereken, "karıya/bacıya/velede makina hediye etmek" midir?
    böyle olunca / ve

4- Bu başlık niçin/ne amaçla açılmıştır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinfe

Şu beş sayfaya baktığımda bilincimde ister istemez şu sorular canlanıyor:

1- Alacağız/aldık diyen insanlar bu fotoğraf makinasını (veya diğer makinaları) niçin/ne amaçla alıyorlar? (Çünkü ortada "fotoğraf" denebilecek birşey yok),
    2- Aldık/alacağız diyenler, almış iseler ve fotoğraf da göndermedikleri halde buraya niçin/ne amaçla yazıyorlar?

Şu gönderilmiş olup "fotoğraf" denen şeyler karşısında kardeşimin 6 yıllık makinası fuji finepix s9500 ile çektiğim fotoğrafları gönderesim geliyor.

3- "Amatörlük"ten anlamam gereken, "karıya/bacıya/velede makina hediye etmek" midir?
    böyle olunca / ve

1- Bu başlık bilgilendirme ve fikir alışverişi için açılmıştır. Adı üstünde burası DONANIMhaber flickr değil.
    2- Bu alet daha yeni çıktığı için fazla sahip olan yok herkez almayı düşünüyor, almak istiyenlerde uygun fiyata bulmaya çalışıyor yurtdışında 700 tl olan bir ürüne burda 1200 tl vermemek için. 15 gündür anca istediğim fiyata bulabildim daha kargoda olduğundan foto ekliyemiyorum.
    3-Kardeşinin s9500 ile çektiği fotograflar güzel olabilir ama bu s9500 ün bu makinadan iyi olduğunu degil kardeşinin iyi foto çektiğini belirtir.
    4-s9500 denen makineyle çekilmiş çok kötü fotoğraflarda var.
    5-Resmi kamera sadece kaydeder seçemez, cep telefonuyla bile çok güzel kareler yakalayan insanlar var.
    6-Ben bu makinayı okan bayülgene rakip olmak için değil gittiğimiz gezilerde tatillerde arkadaş ortamlarında kullanmak için alıyorum. Sadece fotoğraf içinde değil, kameranın Full hd video özelliklerine bir bak istersen belki onlarıda kardeşinin s9500 makinasıyla karşılaştırasın gelir.
    7-Bu başlığı yukardaki amaçlar için kullanmaktayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinfe

Şu beş sayfaya baktığımda bilincimde ister istemez şu sorular canlanıyor:

böyle olunca / ve

Merhabalar

Mümkün olduğunca cevap vermeye çalışayım, alırsan.

1- fotoğraftan çok şey var. fotoğraf var, kaliteli video var, tele objektif var, geniş açı objektif var, hatta macro objektif var, hatıralar var, güzel anlar var, çekebilirsen güzel fotoğraflar da var tabiki çekmesini bilirsen herşey makinadan beklenmez. Öyle olsaydı marsa gönderirdim kendisini bi koşu çeker gelirdi.

2- kaç zamandır niyetim vardı fırsatım yoktu gönderememiştim hem yüksek çözünürlükte her site kabul etmiyor malesef hemde biliyosun telif hakkı denen bi olay var güzel fotoğraflar çeken fotoğraf sitelerinde yayınlar kendini güvende hisseder. kimse benim fotoğrafımı alıp kullansın istemem. sayende vakit ayırıp gönderiyorum fakat download sitesinden anca gönderebiliyorm alttaki linkte

O fotoğraf denen şeyler makinayı denemek amaçlı çekilmiş fotoğraf denen şeylerdir. gördüğüm kadarıyla pek kompozisyon yok haklısın bakarsın detayları renkleri incelersin, hoşuna giderse.

3- yok amatörlük ilk önce kendine alıp öğrenmeye çalışma ve öğrenme sürecidir. kimisi bu dönemde kalır kimisi gelişir kimisi bu dönemden çıkmak istemez hayatı boyunca bu ruhla yaşar.

4- bi forumda sorulabilecek en saçma soru değil mi şimdi bu? buz dolabının kulbu elinde kalan bile buraya konu açabilir.

https://ra pids hare.com/files/1779657097/Photo_By_ReBuZa.rar

müsadenle bende bi soru sorayım. nerden estide bu konuya böyle sorular sorayım dedin
    makinayla ilgilenmiyorsan daha güzel daha kaliteli daha pahalı makinaların konularıda var buyur ordan yak demezlermi insana?

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReBuZa -- 15 Temmuz 2011; 21:37:00 >

• Sizlerden videolar bekliyoruz
  • Bende koyucam ama eşimden fırsat bulupta elime alamadım hala..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.