Şimdi Ara

Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.471
Cevap
7
Favori
89.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu fiyat yurtdışında 450$ olan bir makina için çok fazla bence.
    eğer yurtdışından alınmayacaksa biraz beklemekte fayda var...
  • Hx1 de olmayan bir çok yeni özellik eklenmiş hx100 e.

Video çekim esnasında fotoğraf çekimi gibi.

Bir de Background Defocus özelliği eklemişler, fondaki flu etkiyi artırmak için.
    Örnek foto:

Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamboree

Hocam bizim makinaları satıp bundanmı alsak öylemi diyorsun yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratilk

Türkiye resmi satıcısı HEPSİSONY de resmi satış fiatı açıklanmış.1299 tl.Şu an yolda denmeye devam ediyor ama en azından fiat oluştu.Acaba fujifilm serileri gibi kısa vadede fiat inermi.İnmesi beklenmeli mi.?

http://www.hepsisony.com/pinfo.asp?pid=3002

Behhh!!

O paranın çok daha altına Sony R1 alınıyor krallar gibi..

• çok güzel bir resim ve çok iyi bir özellik. bende siparişimi verdim heyecanla gelmesini bekliyorum
  • videoda foto çekmesi güzel bi özellik fakat videodan capture mi yapıyor yoksa normal foto modunda çeker gibi mi çekiyor orası önemli.
  • 3 Mp olduğuna göre videodan olabilir
  • dubaide makina 425 dolar.siparişimi verdim arkadaşım aldı,yollayacak yakında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abcdef_23 -- 12 Haziran 2011; 0:50:41 >
  • mükemmel bir fiyat, hayırlı olsun...
  • sağolun. gelince inceleyerek foruma eklerim. ama min.1 haftaya gelir. geçenlerde başka bişey almıştım,aksaklık yüzünden 2 hafta sonra gelebildi...
    bence fiyat daha uygun ama birazcık kar koyuyor üzerine. gerçi dubai piyasası nasıl bilmiyorum ama,şehir ticaret şehri,abd den veya ıraktan ucuz olacağı kesin... bana 425 dolar dedi ama kesin bilmiyorum alışı ne kadar.
  • Fuji HS20 için onca şeyler döktürdükten sonra "bu defa işler gerçekten değişiyor mu?" demek nasıl kaçıyor bilemiyorum.
    Mesele yapmak değil, "tam zamanında yapmak"...
    Fuji HS20 hayal kırıklığı sonrasında birkaç hafta kadar "çıkış yolu" aramış ve bunları aynen/uzun uzun yazmıştım da. Sony HX100´ü dün farkedinceye kadar "vazgeçtim"e çok yakındım. Yapılabilecek tek şey, "eskilerden bir nikon manual 500mm bulunup bulunamayacağı" gibiydi. Fakat 2. el/sahibinden sitelerinde tek bir satış talebi dahi görmedim. Demek ki, bunları 80 veya 90´larda alanlar bir almış ve "benimle birlikte mezara gider" deyip sandıklarına kapatmış.

Bir ara micro four thirds´ler üzerine ağırlık verdim. Fakat o da çözüm değil.

Mesele gövdede değil, objektifte. Böyle de olunca "(görüntüyü) büyütme için (alıcıyı) küçültme" stratejisi çok mantıklı.

Demek, nano´cuları daha çok maaşlamaları gerekiyor.

• ürünün en son sonunda bende siparişini verdim burdaki satıcı gayet uygun getiriyor 16gb hafıa kartıda varmış beraberinde
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-dijital-fotograf-makinesi-sony-dsc-hx100v-51942530/detay/?
  • bencede Türkiye için iyi fiyat. (eğer refurbished değilse tabii)
    hayırlı olsun şimdiden.
    makine geldiğinde incelemelerinizi bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

bencede Türkiye için iyi fiyat. (eğer refurbished değilse tabii)
    hayırlı olsun şimdiden.
    makine geldiğinde incelemelerinizi bekliyoruz.

katılıyorum.Fiyatı çok uygun.
  • NovariX usta
    bu yeni ürün ne kadar refurbished olma şanşı olabilir hayırlısıile bir gelsin beraber inceleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknisyen37

NovariX usta
    bu yeni ürün ne kadar refurbished olma şanşı olabilir hayırlısıile bir gelsin beraber inceleriz

Yaklaşık 3 aydır piyasada bu ürün.
    Refurbished olabilir.
    Ama refubished olsada sonuçta bunlar SONY gibi bir dünya devi tarafından sıfırlanıyor.
    Sıkıntı olacağını sanmam.
  • fiyat gerçekten çok iyi, umarım normal sıfır çıkar.
    bu makinaya bende acaip kafayı taktım bir tek nereden alacağıma karar veremedim.

NovariX hocam Sony'ler sağlamlık açısından genelde nasıldır?
    müşteri memnuniyeti ve sorunsuzlukta sanırım Panasonic hala en önde.

hani ABD gelişli olanlar sadece 1 yıl garatili AB gelişliler 2 yıl, tabii arada epey fiyat farkı da var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

fiyat gerçekten çok iyi, umarım normal sıfır çıkar.
    bu makinaya bende acaip kafayı taktım bir tek nereden alacağıma karar veremedim.

NovariX hocam Sony'ler sağlamlık açısından genelde nasıldır?
    müşteri memnuniyeti ve sorunsuzlukta sanırım Panasonic hala en önde.

hani ABD gelişli olanlar sadece 1 yıl garatili AB gelişliler 2 yıl, tabii arada epey fiyat farkı da var...

Öncelikle Olympus dışında hiçbir markanın yurtdışından alacağınız cihazların garantisini Türkiye'de kabul etmediğini belirtmekte yarar var.

Ayrıca 'şu marka daha iyidir, bu marka daha sağlamdır' demek pek mantıklı değil. Model model değişecektir diye düşünüyorum.
    Bu yüzden sıralama yapamayız.

Örnek vermek gerekirse Pentax'ın K10D modeli yapısı gereği belkide kendi sınıfında en sağlam makinedir.

Ama bunun yanında Canon G serisi de yine compact makineler arasında haklı bir yerlere sahiptir sağlamlık ve sorunsuzluk konusunda.

Kısacası bizler X markası daha iyidir, müşterisi daha memnundur diyemeyiz bence.

• Elbette "hile/hurda" ile "tüketicinin uyuyor olması" farklı şeylerdir.

Ay fotoları konusunda ben de tam "Ay film 35mm makinada 500mm ile karenin ortasında bir yerlerde kayboluyordu, bunlarda bu iş nasıl oluyor?" diyecektim. Fakat şu iki foto beni uyandırdı:

http://www.dpreview.com/galleries/459862350/photos/1189423/c2-30-times-optical
    http://www.dpreview.com/galleries/459862350/photos/1189424/c3-120-times-digital

Evet işte gerçek bu: O kocaman Ay´lar "120x dijital zoom"dan geliyor. 30x optik zoom ise tam da dediğim gibi ...

( Fakat öyle bile olsa / Yine de hiç fena değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinfe -- 15 Haziran 2011; 12:37:43 >

• Satışı olsa düşünüyorum.Güzel bir makine..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.