Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.471
Cevap
7
Favori
89.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hs10 derken, hs20 bekledik.. Sonra s200exr ye yöneldik.. Şimdi bu başlığı gördük. Her başlıkta aha bu makina diyorum fakat sonlara geldiğimde bir iki yorum soğutuyor.. :)
    Yardım etmek isteyenlere çok teşekkürler :)
    Ne yapmalıyım bilemiyorum :) bipekkan hoca iyi diyorsa iyidir diyerek alsak mı ne etsek :)
  • muratilk Hayırlı olsun.Makine elinize ulaştığında izlenimlerinizi bekleriz.Güle güle kullanın..
  • dergide tanıtımını okuyunca beğenmiştim ama piyasaya girip kullanılmasını, yorunmlar yapılmasını bekliyordum. bir de fiyat belli değildi tabii ve hala değişken sanırım. yine de kararsızım.
  • Arkadaşlar,
    Makina alan arkadaşların makinaları hayırlı olsun, iyi günlerde kullansınlar. Makinada Türkçe menü var.
    Bulduğum ve aşağıdaki linke yüklediğim kullanım manuelinde Türkçe kullanım var. Chazı almadan önce özellikleri inceleyebilirsiniz. Alanların paylaşımlarını bekliyoruz.

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/drotu38d/Sony_HX100V.rar.html
  • @muratilk
    hayırlı olsun hocam, gerçekten bu makina için çok iyi bir fiyat.
    ürün büyük ihtimalde ABD'den gelecek, gelince izlenimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

ürün çanta ve 16GB hafıza olmasına rağmen AB'den alıma karşı nerdeyse 100€ daha hesaplı geliyor.
  • Bende aynı arkadaştan sipariş geçtim..Bakalım hayırlısı..
  • HX100V ve HX9V çok iyi makineler.

SanalPazar'daki fiyat baya iyiymiş. Alanların incelemesine kadar bekleyeceğim sanırım. ya da başka bir model aklımı çelmezse. :)
  • Arkadaşlar,
    Sipariş veren arkadaşların keyfini kaçırmaktan çekinsemde, en azından diğer adaylar için şöyle bir detayı belirtme gereği duydum.
    Sanalpazar'daki bu ilanda sayfanın en alt kısmında yazılmış bir detay var:

Sony DSC-HX100 / HX200 / HX300 - 30X-50X Zoom - Ana Başlık

Bu -açık konuşmak gerekirse- büyük ihtimalle gümrük sıkıntısı yaşanacağına işarettir.
    150-200$ aralığında bir meblağ daha binecek makinenin üzerine.
    Bilginiz olsun.
  • Çakallık yapmışlar, gümrükte takılma riskini göze alsam ben kendim getirtirim, seni niye aracı edeyim.
  • Değil mi yani ! +1
    quote:

Orijinalden alıntı: albati

Çakallık yapmışlar, gümrükte takılma riskini göze alsam ben kendim getirtirim, seni niye aracı edeyim.
  • Arkadaşlar bu ürünün fiyatı gerçekten inanılmaz. Yurtdışı, yurtiçi yok böyle bir fiyat.720 TL ye satıyorsa en az 600 TL gibi bu satıcıya geliyordur. Satıcıyla bizzat irtibata geçtim Malezyadan getirtiyormuş bu ürünü japon üretimi diyor. Ayrıca çanta ve hafıza kartı orjinal kutunun içinde geliyormuş fabrika çıkışı yani. hepsisonyde çanta hediyeli geliyor ancak hafıza kartı hediyeli satış yok hiç bir yerde. Satıcı, ürün 150 euro fatura bedeli ile geliyor diyor. Yani gümrük muafiyetinden vergisiz geçiyor. Fakat takılma olursa diye fiyatı düşürdüm diyor. Biran önce almak istiyorum ama fiyat çok kafa karıştırıcı. Acaba malezyada ABD den daha mı uygun satılıyor cihazlar.
    Ayrıca sanalpazarda alışverişte para havuz hesabında tutuluyormuş yani ürün geldikten sonra bir durum çıkarsa iade edilebirmiş. Ve pein fiyatına 12 taksit olayıda ayrıca muazzam. Kafası karışık arkadaşlara yardımcı olduysam ne mutlu.

• araştırdığım kadarıyla dedicated video mode'da manual focus yapılabiliyor. :)

örnek: (20mb)
    http://geekyzox.co.uk/tui/00003.MTS
  • bipekkan ve NovariX ustalara teşekkür ederiz makineyi suan 720 tl ye satıyor satıcı arkadaş yalnız gümrük masrafları hariç miş
    bipekkan hocam inşallah dediginiz gibi türkçe vardır birde genelde japan üretim galiba
  • Sony bu modeli 'şimdilik' Japonya dışında üretmiyor. Yakın periyodta Malezya'da da üretimine başlanacaktır.

Sony'nin geçmiş stratejileri bize bunu gösteriyor.
  • @teknisyen37,
    Yukarıdaki mesajımda verdiğim linkten indirin manuelini. burada Rumca' dan önve Türkçe makuel de var. Kimse bir tepkide vermedi. Hazır manuelide var Alacak olanlar şimdiden okumaya başlasınlar.
    Valla ayrıca ben Türkçe menüde aşağıdaki linkin YALANCISIYIM
    http://www.sony.co.uk/product/dsc-h-series/dsc-hx100v#pageType=TechnicalSpecs
    quote:

Orijinalden alıntı: teknisyen37

bipekkan ve NovariX ustalara teşekkür ederiz makineyi suan 720 tl ye satıyor satıcı arkadaş yalnız gümrük masrafları hariç miş
    bipekkan hocam inşallah dediginiz gibi türkçe vardır birde genelde japan üretim galiba

• Arkadaşlar Sony nin ABD ve uzakdoğu bütün ürünlerinde sadece ingilizce menü var. Ve fiyatlar Avrupa ve Türkiyeye göre oldukça uygun. Sadece Avrupa daki ülkerinde satılan Sony ürünlerinde Türkçe menü var. Avrupadan alırsanız 460 euro gibi bir fiyatı var. Bu da 1000 TL ye tekamul ediyor. Ayrıca Avrupa ve Türkiye deki HX100 video çekimi saniyede 50 kare iken ABD ve Uzakdoğu ülkelerinde saniyede 60 kare çekim yapıyor.Bilgilerinize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmpeesa45

Arkadaşlar Sony nin ABD ve uzakdoğu bütün ürünlerinde sadece ingilizce menü var. Ve fiyatlar Avrupa ve Türkiyeye göre oldukça uygun. Sadece Avrupa daki ülkerinde satılan Sony ürünlerinde Türkçe menü var. Avrupadan alırsanız 460 euro gibi bir fiyatı var. Bu da 1000 TL ye tekamul ediyor. Ayrıca Avrupa ve Türkiye deki HX100 video çekimi saniyede 50 kare iken ABD ve Uzakdoğu ülkelerinde saniyede 60 kare çekim yapıyor.Bilgilerinize...

makina aynı makina deil mi. ne alakası var ya. dil konusunda bilmiyorum bişey diyemem ama bu cekim kare farkı nerden çıktı
  • @İmpeesa45,
    USA veya EU olarak tek tip kayıt formatı makinada olamaz. Bunun mantığıda yoktur. Siz menüden istediğiniz kayıt formatını seçersiniz USA ve HDTV için NTSC 60p, PAL yani EU için 50p olarak seçersiniz. Diğer taraftan TV içinde bulunan otomatik kod çözücü, Amerikan TV yayın sistemi NTSC(National Television System Committee), Fransız TV yayın sistemi SECAM (Sequential Couleur Avec Memoire) ve Avrupa TV yayın sistemi PAL (Phase Alternating Line) otomatik olarak çözer ve ekranda görünür hale getirir. Diğer taraftan Bu modelde bulunan (V) harfine dikkat edin Makinada bu kod varsa GPRS desteklidir. Yoksa Makinada GPRS yoktur.

quote:

Orijinalden alıntı: İmpeesa45

Arkadaşlar Sony nin ABD ve uzakdoğu bütün ürünlerinde sadece ingilizce menü var. Ve fiyatlar Avrupa ve Türkiyeye göre oldukça uygun. Sadece Avrupa daki ülkerinde satılan Sony ürünlerinde Türkçe menü var. Avrupadan alırsanız 460 euro gibi bir fiyatı var. Bu da 1000 TL ye tekamul ediyor. Ayrıca Avrupa ve Türkiye deki HX100 video çekimi saniyede 50 kare iken ABD ve Uzakdoğu ülkelerinde saniyede 60 kare çekim yapıyor.Bilgilerinize...

• http://www.youtube.com/watch?v=TO7v-PnGU04

şu videoda hs20 ve hx100v nin karşılaştırması var. acaba bu videoda ne diyor ingilizce bilen biri tercüme edebilir mi?

teşekkürler
  • ABD den gelenlere türkçe menü yüklebiliyormuyuz sonra bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.