ARkadaşlar benim gibi bu modeli kullananlar burada resim ve bilgi paylaşımı yapabilirler HAYDİ DSC-S650 CİLER
bi kaç foto ekleseydiniz bari buraya ya ..ÖLe S650 ciler buraya deyip çekilmek olmazbende Sony S 500 war uyar mı
bende S500 kullanıyorum zaten s650 den farkı çok az sadece 7,2 mp yerine 6,0 mp bi de ekran S500 de 2,4 inç S650 de 2,0 inç o kadar bunun dışında teknik bi fark yok
Arkadaslar merhaba, yaklasik 1 ay once fiyatininda ucuz olmasi nedeniyle sony dsc-s650 fotograf makinasi aldim fakat cektigi resimlerden hic memnun degilim birkac tane auto mod'da resim cektim lutfen inceleyin sorun kameradami yoksa kamera ayarlarindami sizce? genelde cekilen butun resimler bulanik ve renkler cok farkli cikiyor ve cok fazla sharp' degil goruslerinizi bekliyorum sizde bu kamera ile cektiginiz resimleri paylasirsaniz sevinirim.
t balyemez arkadasımızın çektiği fotolar rın iso değeri çk önemli birde lensde leke ve drek fotoğraf modunda değilde p değerinde program çekimi ayarlarından bi bak bakalım en iyi çekimi ben program çekiminden alıyorum açıkcası
ya arkadaşlar; ben bu makineyi almayı düşünüyordum da fotoloarı pek de iyi değil. başka foto paylaşımı yaparmsınız ???
YOKSA CAYCAM ŞİMDİ:
alın arkadasşlar benden de yakın ve uzak birkaç çekimm ama gerçekten bu makinenin çk iyi bi makine oldugu solenemez ama fiyatına göre iyi bir makine
p modunda bu kemera ile cekilmis biraz daha fotograf yukledim sonuc ayni:), bu kamera benim gozumde makro ozelligi haric , vga cep telefonu kamerasindan farki yok. 5 cm makro ozelligi olmasi harika , bu kamera ile sadece makro cekimlerde performans alabildim, bu arada lebron_baris senin cektigin fotoyu inceledim boyut 800 x 600 , benim kamera o boyutta cekmiyor sonradanmi kuculttun o fotolari ?
ya arkadasım bilniyorum ama senin fotolar gerçekten pek iyi değil ama nedeni ayar ve başka ama sunu soleyebilirimki bu makine uzak çekimlerde pek iyi değil açıkcası ortamın ışığıyla da çk ilgisi var tabi...bide imageshuck otomatik küçültüyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme