makinanın sorunu ne olursa olsun cekim yaparken veya durdugu yerde 20- 25 sn gecmeden kapanıyor ayarlarına felan baktım boyle bir sey gorunmuyor ve pilin nekadar kaldıgını gostermiyor yanı sarj gostergesi yok belki yazılım sorunudur diye size danısmak istedim 30-40 gun beklemek istemiyorum nede olsa daha 1 haftalık makina acaba tavsiye edebileceginiz birsey ler varmı
simdiden tesekkür ederim
arkadaşım 1 ayı geçti 250 liraya mavi bilgisayardan aldım söylediğin gibi bi olay başıma gelmedi şansınız yokmuş ama hallolur sanırım
walla bende napıcam bilmiyorum askerede gidicem acil satmam lazım acilde tamir olması lazım insallah bilen bi arkdas vardır yardımcı olacak
kardeşim durduğun kabahat önce teknosaya git bütün yolları kullanarak değiştirmeye çalış şikayet edeceğini falan söyle çıngar çıkar eğer şansın varsa değiştirirler yok eğer değiştirmezlerse aynı gün hiç vakit kaybetmeden sony servisine git rica et onlar halleder yazılımsal bir probleme benziyor.önce pili düzgün şarj ettiğindende emin ol.
benimde başıma geldi sony kamera almıştım teknosadan adamlara bozuk diyorum kullanım hatası diyorlar.teknik açıklamasını yapıyorum kabullenmiyorlar yanlış kullanmışsınız diyorlar sonlandırma yapmamışsınız diyorlar hem kendileri kameranın k sinden anlamıyorlar hemde aptal muamelesi yapıyorlar.baya bağırdım çağırdım baktım hödükler anlamıyorlar.aldım kamerayı sonye gittim 1hafta 10 gün sonra değiştirme kağıdını aldım teknosaya gittim gözlerine gözlerine soktum kağıdı bu kamera bozuk eşşek gibi değiştireceksiniz dedim.
mümkün oldukca teknosadan uzak durun hep sorun çıkartıyorlar teknosaya
Arkadaslar bana yardımcı olabilecek biri varmı
quote:
Orjinalden alıntı: NetteTek
Arkadaslar bana yardımcı olabilecek biri varmı
Size yardımcı olacak yerler
1-teknosa eğer olmuyorsa
2-Servis olmuyorsa
3-Tüketici mahkemesi(ilçe kaymakamlığında)
4-Zaman ve sabır
Bnde maviden aldım orada hemen çalıştırdık zoom ve çekim yaptık sonra aldım. Bir sorunum yok. Yalnız gerçek boyuta getirince oda çekimlerinde sanki parazit var gibi. Yola A 570 almak için çıkmıştım aynı paraydı. Şimdi bir miktar pişmanım . Ama sony yinede iyidir çoğu markadan.