Şimdi Ara

SONY DSC-W55 7.2 MP yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben SONY DSC-W55 7.2 MP modelını almayı dusunuyorum fıyat lımıtım 300 ama esnek olmak gerekırsede 350 ytl alayım mı yada sızlerın onere bılecegı digital fotolar varmı fazla anlamıyorum digitallerden :( yardımlarınız ıcın cok tesekkurler

• bu makineyi kardeşim kullanıyor , memnun, amatörler için ideal , bas çek .
    yok biraz fark yaratayım dersen , hazır çekim modlarını da kullanabilirsin.
    fiyatı şu anda oldukça düştü , ( dövizdeki artış yüzünden zam yapmazlarsa) sony bayisi 329 a sattık dedi , vatan kompüter %30 kampanyası yapıp 250 ye satmıştı.
    bence 300 ün üzerine çıkmadan alabilirsin. (peşin) . 1 sene önce peşin 500 e aldık.
  • cok saol arkadasım baya yorum okudum kımse kotu demıyor sadece 1 eksızını buldum oda tarıh atmıyor oda olmasın
  • Aynı paraya canon yada panasonic daha mutlu eder bence.Bugün inceledim odak hızı düşük.Çok keskin de değil.
  • Bütçeniz biraz daha genişse başka modellere bakın.
    sonyler kaliteleri bana çok düşük geliyor
  • samsung s850 al bütcenden artanlada pil şarz cihazı falan alırsın
  • bir arkadaşım sony t2 bakıyordu , w 55 i görünce cayı. teknosa da 296 ytl , yarın gidip alacak hemen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cihaz bugün teknosada 296 ytl peşin fiyat. 287 ytl havale ile satılıyor
    fakat çanta ve hafıza kartı vermiyor
    vatan comp da 2 gb sony hafıza kartı da 45 ytl ye geliyor
    bugün bu ikiliyi arkadaşa alıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebu -- 16 Mart 2008; 9:58:51 >
  • dün dolaştım makine tükenmiş , sadece teşhir ürünü kalmış .
  • Bas çek için mükemmel bir makine. İnanılmaz kaliteli resimler sunabiliyor. Video çekimi de harika. Hem kaliteli hem de boyutu küçük oluyor.
  • sanırım yanlız bu makinada görüntü sabitleyici yok
  • ben 3 gün önce aldım kadıköy teknosada sadece teşhir ürünü vardı o yüzden makineyi almak için taksim teknosaya gittim sonunda orda varmış ve gayet güzel bir cihaz görüntü kalitesi sony e yakışır ve video kaydı da gayet iyi özellikler çekim modları otomatik olduğu gibi kendiniz ayarlayabiliyorsunuz da iso 1000 gibi bi değere sahip gece çekimleri çok iyi herkese tavsiye ederim. nede olsa sony ve carl zeiss bir arada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.