Küçük kibar tasarımı guzel ama lenside kalıtelı optık zoom u 5 yada 8 civarı 350 tl cıvarı alet bakıyorum ıkı alet arasında kaldım resımlere baktıgımda sony nın resımlerler daha bı canlı geldı bana ama kafamı karıstıran canon un branşi foto mak. guven veriyo ama sony nınde artısı lensi daha kalıtelı Carl Zeiss, tavsiyelerinizi bekliyorum yada ciddi alternatif
Canon PowerShot A4000 IS Gümüş - KAMPANYA ! Detay Bilgisi Fotoğraf Makinesi Kompakt Pil Şarj Edilebilir Li-ion Pil Görüntü Kalitesi 16 Mp Dijital Zoom 4 x Optik Zoom 8 x LCD Ekran 3 " Çözünürlük 4608 - 3456 Image Formatı JPG Otomatik Zamanlayıcı Evet/Var Video Çözünürlüğü 1280 x 720 Video Formatı MOV Video Kaydı Evet/Var Renk Gümüş Kart Yuvaları Secure Digital Extended Capacity (SDXC), Secure Digital High Capacity (SDHC), Secure Digital Kart (SD) Dahili Bellek 0 MB Dahili Flash Evet/Var ISO Hassasiyeti 100, 1600, 200, 400, 800, Otomatik Türkçe Menü Evet/Var Harici Bağlantı Noktaları Usb Kutu İçeriği Li-ion batarya, Şarj cihazı, USB kablo, Bilek askısı,CD-ROM Boyutlar (GxDxY) 95,3 x 56,3 x 24,3 mm Ağırlık 145 gr
16,1 megapiksel CCD sensör 5x optik zoom / 25mm geniş açı Carl Zeiss® objektif BIONZ işlemci Akıllı otomatik mod Optical SteadyShot 6,7 cm / 2.7" LCD ekran 360 Panoramik Çekim Yüz algılama Smile Shutter Otoportre zamanlayıcısı 720p HD video (video çekimi sırasında optik zoom kullanma olanağı) HD çıkışı Makine içi rötuş Bellek kartı uyumluluğu (Memory Stick ve SD/SDHC)
fikri olan yok mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme