Şimdi Ara

SONY dvd PLAYER VE SONY MİDİ MÜZİK SETİM VAR İKİSİNİDE OPTİK SES ÇIKIŞI VAR NASIL BAĞLARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SONY dvd PLAYER VE SONY MİDİ MÜZİK SETİM VAR İKİSİNİDE OPTİK SES ÇIKIŞI VAR NASIL BAĞLARIM

DVD DE 6 LI YANİ SOB CENTER FRONT GİBİ TEK TEK ÇIKIŞLAR YOK SADECE KORALASYON VE OPTİK VAR MİDİ MÜXZİK SETİNDE 6 LI GİRİŞ VAR AMA

DVD DE 6 LI YOK SETTE VAR VE HER İKİSİNDE OPTİK SES ÇIKIŞI VAR GİRİŞ YOK.KORELASYON DVD DE VAR.

YARDIM EDİN NASIL BAĞLICAM STERYO BAĞLARSAM 5.1 SES OLMUYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoali -- 4 Ağustos 2007; 0:47:53 >

• Br adet optik kablo alıp bağlantıyı tek kabloyla yapmış olacaksın ve dvd film koyunca filmi 5.1 dolby digitale ayarlayıp keyifle dijitalin tadını çıkaracaksın.
    http://www.hepsiparis.com/profigoldpgd561digitalopticaltosmaletodigitalopticaltosmale1mt-p-6315.html?osCsid=f7aac145a8c77817c1da050842090e29 Bu kablonun pahalı olduğuna bakma.Daha ucuza da optik kablo var

• kardeş diyomki her ikisindede optik çıkış var müzik setinde optik giriş olması gerekmezmi
  • bu arada optik kablom var bağladım her ikisinide lazer ısını yanıyo ama ikiside çıkış setteki giriş olması gerek çıkış ne işe yararkı ama dıgıtal out yazıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.