Şimdi Ara

Sony DVD-Rw Cd yazıyorum ama Dvd yazamıyorum??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bende Sony Dvd-Rw var (4 hızlı). Normalde cd yazabiliyorum sorunsuz ama dvd yazmaya kalktığımda daha %2 ye geldiğinde "güç ayarlama hatası" veriyor nero. Bu dvd-rw yi başka bir bilgisayardan çıkartıp taktım. O bilgisayarda çok dvd kaydedildi, sorunun dvd-rw dan olduğunu sanmıyorum. Diamond marka bir dvd ye,deneme olsun diye (ilk dvd kaydetme çalışmam) 1 gb lik veri yazayım dedim olmadı. Sizce sorun ne olabilir. Yardımlarınız için teşekkürler

• baba dvd writer external mı diil mi anlayamadım ama diil galiba güç yetersiz dediine göre power dan kaynaklanıo olabilir die düşünüorum. Ama externaal kullanıosan o zaman usb 2.0 driverı yüklü diilse dvd yazamıosun a high speed device plugged in a non high speed input falan dio ondan olabilir.Kolay gelsin
  • ilgin için teşekkürler ama bu dvd işine yeni giriştiğim için external ın ne olduğunu bilmiyorum. Usb ye flashmemory taktığımda "high speed device" sürücü olmadığından yavaş çalışabilir diyor. Sanırım dedigin usb 2,0 driver yüklü değil sanırım
  • PSU kaç watt bu arada? 300 w falansa olmaması lazım böyle bir hata...Immm nerodan başka bir programla yazmayı denedin mi? Roxio ydu galiba .. Bir de magic iso vardı.Bir dene baklaım bunları..Kolay gelsin!!!
  • Sorun Neronun kendisindeymiş arkadaşlar, hallettim. Tekrar teşekkür ederim.
  • VALLAA NE GÜZEL İŞ BİZ KENDİMİZİ PARALAYALIM SEN HEMEN ÇÖZÜMÜ BUL
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLAHS

VALLAA NE GÜZEL İŞ BİZ KENDİMİZİ PARALAYALIM SEN HEMEN ÇÖZÜMÜ BUL

kendin pişir kendin ye

walal benim problemlerde de hep ben yazıyorum sonradan nedense çözümleri
  • Babalar ayıp ettiniz, sizin desteğiniz göz ardı edilir mi hiç. Forumu okuyarak bilmediğim birçok konu hakkında fikir sahibi oldum. Fakat bu sorunda Neroyu silip tekrar yüklemek hiç aklıma gelmedi :) 1 numarasınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnengin -- 6 Aralık 2005, 1:03:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mus_efe

quote:

Orjinalden alıntı: SLAHS

VALLAA NE GÜZEL İŞ BİZ KENDİMİZİ PARALAYALIM SEN HEMEN ÇÖZÜMÜ BUL

kendin pişir kendin ye

walal benim problemlerde de hep ben yazıyorum sonradan nedense çözümleri

yalanın da böylesi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.