Şimdi Ara

SONY DW-Q58A ile basım dertte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. dell xps m1210 marka pc aldım. dvd-rw yavas okuyunca forumda arama yaptım bir sürü cçzüm vardı. hepsini denedim:) ilk önce uds2 yi kendi sitesinden yukledim sorun duzeldi fakat bir süre sonra aynı sorun yine oldu. bende uys3 driverini yukledim bu sefer sorun duzelmedi. bir arkadas uds1 i yukle sonra tekrar uds2 yi yukle dedi. uds1 i yuklediğimde dvd-rw canavar gibi oldu fakat virtual cd ve daemon tools gibi sanal dvd programlarını yukleyince yine bozuldu. bende tekrara uds1 i yuklemek istedim fakat yukleme esnasında pc takıldı ve resetlemek zorunda kaldım. tekrar pc acıldığında dvd sürücüsünü görmüyor. ne yaptıysam beceremedim yeni uds2 yukleyeceğim ama dvdyi görmediği için yukleyemiyorum. forumda arama yaptırdım ama bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim. bu gidişle yeni bir dvd-rw alacağım. bu konuda fikri olan varsa oda olur. nec ile philipsh arasında kaldım. hangisi daha iyidir.

• pc takıldı we resetlemek zorunda kaldıysan sanırım fireware ucmus dwd-rw nin onu kurtarmanın yolunu bilmiyorum forumda bir arama yap istersen bu saatde aklıma gelmiyor :)
  • valla her yolu denedim ama bir turlu bulamadım. kesin filmware uctu ama geri nasıl yukleyeceğim onu bilmiyorum. pc dvdyi tanısa yapacağım da olmuyor işte. biosta da görmuyor,
  • herhangi bir bilgisi olan yokmu filmware yukleme konusunda. eğer yardım alamassam yeni bir tane dvd-rw alacağım tavsiyesi olan var mı?
  • frimware yüklemeyi biliyorum ama senin dwd-rw yi görmüyor diosun eğer garantisi warsa direk garantiye gönder bence hiç uğraşma yoksada yenisini al cünkü riskli bir iş kurtarma olasılıgın cok düşük
  • sorunda garantide pcyi yurtdısından aldım. garantisi var ama servis sorun cıkartıyor. tüm dunyada butun parcaları garanti kapsamında ama burada sorun oldu. adamlar yaparız diyor ama benim istanbula gitmem lazım eh yol masrafıda neredeyse dvd-rw fiyatını buluyor. sanırım cözemeyeceğim sorunu. yeni bir tane dvd-rw alacağım tebrübesi olan var mı. toshibanın bir ürünü var kafama takılan acaba pcye uyarmı alışveriş sitesine sordum hala cevap gelmedi:) adamlar satmak istemiyor galiba. hangi ürünü alayım link verebilecek arkadas varmı
  • yurtdısından aldın kargoyla gönder faturanın fotokopisiyle beraber gönder adamlar yaparlar neden sen gidiyorsunki yokmu istanbulda hiç tanıdıgın ha ben uğraşmak istemiyorum diosan philis dwd-rw ler güzel biz kullanıyoruz dwd ye baskı yapanlardan modeli neydi :S unuttum neyse memnumum yani
  • Slm kardeşim İzmir'den arıyorum Mondeo teybin var 6000 CD locked13 yaİyo hiçbir şey yapamıyorum şifre girmek için fazla urasmislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.