Şimdi Ara

SONY ERİCSSON ARC 4.0 İCS...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba...Sitelerde Sony ericsson Arc için resmi ics yayınlandı fakat biz hala telefona yükleyemedik...PC Comp. ilede yüklemeyi denedik fakat ''telefonunuz son güncel sürüme sahiptir'' yazısı çıkıyor, ve telefon 2.3 ginger yüklü...Bu konuda bilgisi olanlar bi yardım etsin pls..

Aşağıdaki linkte Sony kendi sitesinden yaptığı açıklamada Arc serisi için resmi yayın tarihlerini açıklamış...listede her no var fakat bizim telefonun no o listede görünmüyor...

http://talk.sonymobile.com/message/199357#199357

• benim telefonumda arc 6 haziranda yukledim gayet stabil, ics dağıtımı oradaki sı numaralarına göre yapılıyor bu yüzden bir kaç gün daha sabır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu ics yazılımına dün güncelledim ama sanki biraz kasıldı gibi geldi telefon sinir olduğum bi kaç şeyi düzeltmişler ama hala bildirim çubuğundan bağlantıların switchlerine direkt olarak ulaşamıyorsun ayrıca numara çevirmek için ahize şekline dokunduğumda baya bi bekleyip ancak açılıyo
  • siz yine iyi kötü ics'ye kavuşmuşsunuz biz daha kovuşamadık bile =)) işin tuhaf yanı dediğiniz gibi ics dağıtılımları telefonda bulunan sı nolara göre yapılıyor...fakat acayip olanı bizim telefonun sı numarası ics güncellenme listesinde bulunmuyor :DDD
  • Bugün güncellemeyi yaptım görsel olarak güzel. Fakat ana ekranda geçişlerde kasmalar oluyor. Tabi telefondan telefona değişir kullandığınız programlar ne kadar ram yediği felan...
  • Bana Niye Güncelleme GelmiyoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOo....Yok mu Yardımcı Olucak Bir Babayiğit.......:DDDDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smog55

Bugün güncellemeyi yaptım görsel olarak güzel. Fakat ana ekranda geçişlerde kasmalar oluyor. Tabi telefondan telefona değişir kullandığınız programlar ne kadar ram yediği felan...

Ice cream'i Sony Update center ile yükleyin. Ayrıca yükleme yaparken fabrika ayarlarına geri dönder seçeneğini işaretleyip yükleme yapın.
    Bugüne kadar var olan kullanıcıya ait bütün dosyaları siler.
    Onun dışında format işlemini gerçekleştirmeden önce telefonun hafıza kartına kesinlikle format atın.
    Menülerdeki kasmaların geçeceğini göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

quote:

Orijinalden alıntı: Smog55

Bugün güncellemeyi yaptım görsel olarak güzel. Fakat ana ekranda geçişlerde kasmalar oluyor. Tabi telefondan telefona değişir kullandığınız programlar ne kadar ram yediği felan...

Ice cream'i Sony Update center ile yükleyin. Ayrıca yükleme yaparken fabrika ayarlarına geri dönder seçeneğini işaretleyip yükleme yapın.
    Bugüne kadar var olan kullanıcıya ait bütün dosyaları siler.
    Onun dışında format işlemini gerçekleştirmeden önce telefonun hafıza kartına kesinlikle format atın.
    Menülerdeki kasmaların geçeceğini göreceksiniz.

Geçişlerde ki kasmalar düzelmişti. Ama yine de bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.