Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu anda forumun 2. el bölümünde bir arkadaş 950 ye satıyor.. sahibinden.com dada biri 950 ye satıyor.. bi bak derim
  • Şu satio başlığını herhalde en kötü işleten aktif donanımcı sitesi yeryüzünde Türkiye olduk. Ben cihazı aldım alaı dünya denemelerde program-yazılım.gibi durumlarda bulundum cihaz pahalı olduğu için ekran ve kamera artı ses driverlarını oynamadım zaten 5 gün önce yeni yazılımla HD seviyesinde video kaydı yapacağı müjdesi ve ps deki oyunların3D HD versiyonlarının çıkarılacağı duyruldu daha ne olsun direkt aple ın önünüde kesmiş oluyor böylece oyunlardada düşünün final fantasy, grand tourismo,burnout.....cod HD 3D oynanancak. ben bir kaç 3D HD oyunda kurdum çok yüksek fps ve 3D ışık efekti veriyor bu efektlerin çoğonluğunu n97 de göremedim iphone dada oktu burdanda şunu anlıyoruzki sony U1i nin 3D ekran işlemcisi çok iyi çalışıyor.

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!!

• paylaşım için teşekkürler.. gerçekten yeni versiyonla gelecek özellikler heyecan verecek nitelikte

acaba sende call record programı var mı, yada denedin çalıştıramadın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: perperek

Şu satio başlığını herhalde en kötü işleten aktif donanımcı sitesi yeryüzünde Türkiye olduk. Ben cihazı aldım alaı dünya denemelerde program-yazılım.gibi durumlarda bulundum cihaz pahalı olduğu için ekran ve kamera artı ses driverlarını oynamadım zaten 5 gün önce yeni yazılımla HD seviyesinde video kaydı yapacağı müjdesi ve ps deki oyunların3D HD versiyonlarının çıkarılacağı duyruldu daha ne olsun direkt aple ın önünüde kesmiş oluyor böylece oyunlardada düşünün final fantasy, grand tourismo,burnout.....cod HD 3D oynanancak. ben bir kaç 3D HD oyunda kurdum çok yüksek fps ve 3D ışık efekti veriyor bu efektlerin çoğonluğunu n97 de göremedim iphone dada oktu burdanda şunu anlıyoruzki sony U1i nin 3D ekran işlemcisi çok iyi çalışıyor.

Ps oyunlarını uyarlarlarsa piyasanın başını çeken telefon olur ki mevcut bir çok özelliği ile zaten kendi sınıfındaki telefonlardan bir kaç adım önde..

• quote:

Şu satio başlığını herhalde en kötü işleten aktif donanımcı sitesi yeryüzünde Türkiye olduk. Ben cihazı aldım alaı dünya denemelerde program-yazılım.gibi durumlarda bulundum cihaz pahalı olduğu için ekran ve kamera artı ses driverlarını oynamadım zaten 5 gün önce yeni yazılımla HD seviyesinde video kaydı yapacağı müjdesi ve ps deki oyunların3D HD versiyonlarının çıkarılacağı duyruldu daha ne olsun direkt aple ın önünüde kesmiş oluyor böylece oyunlardada düşünün final fantasy, grand tourismo,burnout.....cod HD 3D oynanancak. ben bir kaç 3D HD oyunda kurdum çok yüksek fps ve 3D ışık efekti veriyor bu efektlerin çoğonluğunu n97 de göremedim iphone dada oktu burdanda şunu anlıyoruzki sony U1i nin 3D ekran işlemcisi çok iyi çalışıyor.

call recorda hiç bakmadım yazsam doğru olur,en son SLR makinenin fotolarını çekmek ve HD oyun için cihaza baktım o kadar,birde cihazın yazılımına direkt egtki etmeden driver arıyorum artı phone oyularını convert-emulator için girişimlerim var. Acı bir gerçek TR de satio kullanıcısı cihazın değerini anlıyan kimseyle karşılaşmadım 1500-1600 gibi rakamlar verip 5 gömlke U1i den aşağıya cihazlara verip hala 950tl verilirmi gibi sorular sorulması komik iphone a 1600tl veriyorken :) 12.1 mp 16-9,4-3 çekim sağlayan bir cihaza.

• Bu telefon beklentileri karşılamıyor diye gözümden düşmüştü ama bu yeni sürümle gelecek özellikler bu telefonu cazip kılacak gibi bekleyelim görelim.
  • Bu telefonu kullanan arkadaşlar kutusundan TV bağlantı kablosu çıkıyomu bunun? TV bağlantısı özelliğini deneyen varmı hiç?

Şu videoda adam takmış gayet güzel bir şekilde göstermiş ama kutusundan TV -Out kablosu çıkmıyor anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 8 Mart 2010; 15:49:34 >
  • bu telefonun kutusundan tv bağlantı kablosu çıkmıyor ama iyi oldu hatırlattığınız.. ebay de 12 usd gibi bir fiyatla satılıyor.. bu akşam 2 tane alayım..

eğer ki 16:9 video çekerse ve 3d oyunlara uyum sağlanırsa, kapış kapış gider eminim

iphone ekran dışında zaten rakip olamaz
  • quote:

kelmiker

bu telefonun kutusundan tv bağlantı kablosu çıkmıyor ama iyi oldu hatırlattığınız.. ebay de 12 usd gibi bir fiyatla satılıyor.. bu akşam 2 tane alayım..

eğer ki 16:9 video çekerse ve 3d oyunlara uyum sağlanırsa, kapış kapış gider eminim

iphone ekran dışında zaten rakip olamaz

Cevap için teşekkürler kardeş.
  • rica ederim.. senin gibi mobil uzmanı birini aramızda görmek bize gurur verir. zaten bir iki kişi daha alsın fun club olalım. paylaşımlara ağırlık verelim.
  • İkinci el istemiyorum 0 tercihim bilen var mı arkadaşlar İstanbul da bulabileceğim bir yer? yinede teşekkürler...
  • http://www.sahibinden.com/sifir_ayarinda_full_kutulu_sony_ericsson_idou-72WQQaXQQ22414471WQQpXQQdisplayitem?

fiyat çok iyi

pazarlıkla 900 e alabilirsen süper olur. üstelik kayıtlıymış
  • tv kablosu standart somyericsson tv out kablo...ben denemedim ama wirelless ile tvde özellik varsa direkt playstation gibi medya menüsü tv de açıyor artı wiinin kumandası olarka oyunlarda kullanabiliyorsunuz ve artı olarak üzerindeki 3d HD oyunları ekranda oynayabiliyorsunuz. Bu arada öncedende yazdığım gibi kimse U1 lerin yapabileceklerinden ve yaptıklarından bir haber. yine bilmyenelere ve duymayanlara cihaz open platfrom ve fbrika çıkışı nokia mnü-samsung menü tema arabirimli geliyor kısaca satio-nokia-samsung arası geçiş yapabiliyorsunuz birde bulabilirseniz U1i olan cihazlar onlar genelde o2-orange ve vodafone da va onlarda extradan kendi temalı menüleri var. o cihazlar daha sonra çıktığından U1 lerden daha problemsizdir dniyor .Neyse HD video o lensle çekeceğine göre çok uzağı aşırı net alacağını düşünüyorum diğer cihazlara gçre.
  • quote:

tv kablosu standart somyericsson tv out kablo...ben denemedim ama wirelless ile tvde özellik varsa direkt playstation gibi medya menüsü tv de açıyor artı wiinin kumandası olarka oyunlarda kullanabiliyorsunuz ve artı olarak üzerindeki 3d HD oyunları ekranda oynayabiliyorsunuz. Bu arada öncedende yazdığım gibi kimse U1 lerin yapabileceklerinden ve yaptıklarından bir haber. yine bilmyenelere ve duymayanlara cihaz open platfrom ve fbrika çıkışı nokia mnü-samsung menü tema arabirimli geliyor kısaca satio-nokia-samsung arası geçiş yapabiliyorsunuz birde bulabilirseniz U1i olan cihazlar onlar genelde o2-orange ve vodafone da va onlarda extradan kendi temalı menüleri var. o cihazlar daha sonra çıktığından U1 lerden daha problemsizdir dniyor .Neyse HD video o lensle çekeceğine göre çok uzağı aşırı net alacağını düşünüyorum diğer cihazlara gçre.

bilgi paylaşıldıkça çoğalır. senden bir ricam var. şu call record programını çalıştırabilir yada çalışan programı bulabilirsen büyük bir iyilik yapmış olursun şahsım adına

• quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

quote:

tv kablosu standart somyericsson tv out kablo...ben denemedim ama wirelless ile tvde özellik varsa direkt playstation gibi medya menüsü tv de açıyor artı wiinin kumandası olarka oyunlarda kullanabiliyorsunuz ve artı olarak üzerindeki 3d HD oyunları ekranda oynayabiliyorsunuz. Bu arada öncedende yazdığım gibi kimse U1 lerin yapabileceklerinden ve yaptıklarından bir haber. yine bilmyenelere ve duymayanlara cihaz open platfrom ve fbrika çıkışı nokia mnü-samsung menü tema arabirimli geliyor kısaca satio-nokia-samsung arası geçiş yapabiliyorsunuz birde bulabilirseniz U1i olan cihazlar onlar genelde o2-orange ve vodafone da va onlarda extradan kendi temalı menüleri var. o cihazlar daha sonra çıktığından U1 lerden daha problemsizdir dniyor .Neyse HD video o lensle çekeceğine göre çok uzağı aşırı net alacağını düşünüyorum diğer cihazlara gçre.

bilgi paylaşıldıkça çoğalır. senden bir ricam var. şu call record programını çalıştırabilir yada çalışan programı bulabilirsen büyük bir iyilik yapmış olursun şahsım adına

http://www.filestube.com/7d5cee1cfba7c30d03e9/go.html burdan indir bu program işini görür şu an U1i yanımda değil video ve fotoğraf çekmek için uluslarası gezide :) ama mail yoluyla call recorderi ne durumda sordum bakalım anlarsa bakacak veya yarın bana geri gelince ben bakarım.

• yine olmadı.. zaten tüm call recordları denedim olmamıştı.. ya bunu yazılımcı bir arkadaş programın buglarını düzelterek çözecek yada benim bulamadığım çalışan programı bulup verecek
  • .and this latest firmware update on Satio still DOESNOT have multitouch, kinetic scrolling (without that it sucks on a resisitive screen), better camera pics jpeg compression...even the omnia HD is far far better than this dumb phone...sonyericsoon...

Yukarıdaki yorum bu güncelleme muhabbeti üzerine bir sitede yapılmış yorum..burda arkadaş satioya atmış tutmuş ve iğrenç bir telefon olduğundan bahsetmiş az daha inanacaktım bir satio kullanıcısı olarak, ta ki Sonunda Samsung diyene kadar... Sana iki çift lafım var ecnebi kardeşi sen git kumda oyna :))

Yorumda değinilen önemli nokta aslında kimse belki üstünde durmuyor ama Satio ların ekranının Resisitive ekran olması yani dokunmaya karşı verilen tepkinin bir iphone daki gibi hangi yazılımı yüklerseniz yükleyin asla olamayacağı.Olamayacağı diorum zira resisitive ekranlı satiolarda multitouch yada kinetic scrollign gibi özellikleri malesef hiç göremeyeceğiz vivazlarda olacak bu özöllikler s3 ile birlikte..

Bu yeni yazılım her ne kadar benide heyecanlandırıyor olsada.. Symbian 3. nesil yazılımı çıkacak yakında ve oldukça da görsellik ön plana olacak gibi görünüyor,moultitouch ve kinetic scrolling dahil bir çok ek özellik gelecek s3 ile.. ha biz telefonumuz itibariyle grafik işlemciye sahip olduğumuz için bu firmaware bir ihtimal geçebileceğiz ama satio capasitive ekrana sahip olmadığı için bu ek özellikleri kullanamayacağız.

Her neyse bu kadar atıp tutsamda yine de Her zaman satio derim durum her nolursa olsun.. ve tekrar ediyorum iphoneyi 15 gün kullanmış birisi olarak Satioyu iphone ile karşılaştırmayı Satio ya hakaret kabul ediyorum. Hele Samsungla karşılaştırmaya ise ancak gülerim....alacak olan arkadaşlar hiç düşünmeden alsınlar maddi durumları yeterli ise tabi..benim yukarıda yazdığım resisitive ekran muhabbetine takılmasınlar zaten hissedilecek bir eksiklik değil..

• Arladaşlar bu nasıl görünüyor kayıtlı ve garantili olduğu yazıyor 0 mış

http://www.sahibinden.com/sony_ericsson_satio_kayitli_sifir_12_1_mp_730_usd-05WQQaXQQ17605661WQQpXQQdisplayitem?
  • quote:

Arladaşlar bu nasıl görünüyor kayıtlı ve garantili olduğu yazıyor 0 mış

http://www.sahibinden.com/sony_ericsson_satio_kayitli_sifir_12_1_mp_730_usd-05WQQaXQQ17605661WQQpXQQdisplayitem?

fiyat az değil bu hafta sonu doğubankta kayıtlı sıfır olanına 1.200 dediler... aşağı yukarı aynı fiyata geliyor..ama garanti olayını geçelim zira cihaz türkiyede yokki garantisi olsun yani bizler tamamen ya allah deyip alıyoruz bu telleri alacaksan sende öyle alacaksın anlayacağın :)

• aynen agakin in dediği gibi

ben size ucuz satan forumdan birini önermiştim.. bence en emin yolu 2. el ve forumdan almaktır
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.