Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

güncelleme yapacağım, acaba dil türkçe kalırmı?

Bugün sıfır aldım 1,100 liraya.
  • bende var nasıl istersen öyle yollarım

güncellemede türkçe dil gitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

bende var nasıl istersen öyle yollarım

güncellemede türkçe dil gitmez

mail atabilirsen sevinirim: cecen28@hotmail.com adresine

Ayrıca bu güncellemeyi nasıl yapacağız. update service pro diye bi program indirdim ama buda kullanıcı adı ve şifre istiyor, aldım bi kullanıcı adı ama bunuda kabul etmiyor giriş yapamıyorum.
  • dün update servisle cihazı bağladığımda güncellenmesi gerek dedi cihazı güncelledim ve özel sürümle dil sürüm paketlerim değişti
    1225 9491 R1BA028
    dil paketlerini yazmıyorum hepsi 4er haneli-cihazda değişenler ise çok hızlındı bir sürü ek program ve özellik geldi camera çok değişti netlik ve renkler olarak.
  • yeni tazılım ile satio WVGA (864 x 480 pixels) video çekecekmiş.
  • evet.. 2 haftaya dek yeni yazılım çıkacağı söyleniyor

bu yazılımla ahize sorununun düzeleceği söylenmiş.. eğer kamera sasa iliç in dediği gibi çekerse bu 16:9 çekim anlamına gelir ve müthiş olur

tek sorunumuz call record arkadaşlar. hadi gayret, onuda halledersek, harika olur

sasa kaynak varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelmiker -- 5 Mart 2010; 22:04:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

yeni tazılım ile satio WVGA (864 x 480 pixels) video çekecekmiş.

o durumu bilmem bazı rus sitelerde sözde HD video kayıtl bir yazılım dolanıyormuş ben denk gelemedim daha,akustik falanda baktım
  • quote:

evet.. 2 haftaya dek yeni yazılım çıkacağı söyleniyor

bu yazılımla ahize sorununun düzeleceği söylenmiş.. eğer kamera sasa iliç in dediği gibi çekerse bu 16:9 çekim anlamına gelir ve müthiş olur

tek sorunumuz call record arkadaşlar. hadi gayret, onuda halledersek, harika olur

sasa kaynak varmı

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_satio_gets_wvga_video_recording_via_a_new_update-news-1492.php

Ben verim al taş gibi kaynak

• tadından yenmeyen telefon, bu yazılım sonrası evladiyelik olacak gibi desenize

teşekkürler taş gibi kaynak için
  • kelmiker

Yardımların için teşekkür ediyorum, hallettim güncellemeyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: perperek

dün update servisle cihazı bağladığımda güncellenmesi gerek dedi cihazı güncelledim ve özel sürümle dil sürüm paketlerim değişti
    1225 9491 R1BA028
    dil paketlerini yazmıyorum hepsi 4er haneli-cihazda değişenler ise çok hızlındı bir sürü ek program ve özellik geldi camera çok değişti netlik ve renkler olarak.

Bir sürü ek program derken, neler geldi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ermeydan

quote:

evet.. 2 haftaya dek yeni yazılım çıkacağı söyleniyor

sasa kaynak varmı

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_satio_gets_wvga_video_recording_via_a_new_update-news-1492.php

Ben verim al taş gibi kaynak

ben de burdan bakmıştım zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 6 Mart 2010; 11:30:20 >

• Arkadaşlar benim cihazı yaklaşık bir ay önce güncellemeiştim ancak arkadaşın yukarıda verdiği sürümden farklı kafam karıştı hangisi daha yeni versiyon acaba..1218-9500-R1CA037 benim versiyon..
  • aldığınız yere göre değişiyor versiyondaki kodlar

bende güncellediğimde gelen yenilikler vardı ancak program olarak bişey göremedim

@noxco rica ederim. takılırsan yine haber ver

şu yeni versiyonu dört gözle bekliyorum. umarım video söylentisi gerçek olur.. dahası call record yapılabilir umarım.
  • U1 --> R1CC001 en son sürüm

R1AB029
    R1BA028
    R1BB037
    R1BB041
    R1BC001
    R1CA037
    R1CC001 (orange yazılımı)
  • Evet versiyonlar değişiyor.Biraz önce güncellemeye çalıştım ancak en son versiyon yüklü uyarısı yaptı.Anlaşılan cihazın menşei ne göre kodlar da değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daylili
    Evet versiyonlar değişiyor.Biraz önce güncellemeye çalıştım ancak en son versiyon yüklü uyarısı yaptı.Anlaşılan cihazın menşei ne göre kodlar da değişiyor.

yazılımları operatörler ile işbirliğinde çıkarılıyor.CDA numaraasına göre UpdateService en yeni sürümü bulabiliyor.
  • varmı yeni versiyon yükleyebilen
  • offf.. hadi biraz hareket yaf.. boş yada dolu yada gelişigüzel,, yazın bişeylerde canlanalım
  • Arkadaşlar İstanbul'da garantili 0 nerede bulabilirim ve fiyatı ne kadar olur

şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.