Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kelmiker

http://www.sahibinden.com/sifir_ayarinda_full_kutulu_sony_ericsson_idou-72WQQaXQQ22414471WQQpXQQdisplayitem?

fiyat çok iyi

pazarlıkla 900 e alabilirsen süper olur. üstelik kayıtlıymış

satılmış kaçırdık o zaman

ikinci el olarak vu şekil sıfır ayarında bulabilirsem forumdan bakıcam

garanti olayı dediğiniz gibiyse garantiden de vazgeçicez demektir

• Bu telefonun Türkiye'deki akıbeti de w960i'ye döndü...
  • Telefonun garantisinden krokmayın uluslarası garanti kapsamında,yıllar önce tr de olmayan ve tr de olan sonyericsson yurtdışı telefonumu TR yetkili servisine götürdüğümde sistemden ücretsiz problemlerini giderdiler para almadan fakat değişim veya daha büyük sorunlarda eğer cihaz TR ye hiç gelmiyorsa kargo ücreti veya %06 gibi işçiliğe benzer bir ücret talep ediyorlar. Satio dünyanın her yerinde garantide isterse TR de olmasın. Iphone ilk çıktığında taze b...a konan yaratıklar misali her yeni modeli çıktığında bende almıştım fakat bana göre ekranı-sesi-hızı ve kısıtlı çözümleri artı pilinin içinde gömülü olması-kamerasının berbatlığı...gibi şeyler epey uğraştırdı....veirlen para ile ilgili birşey demiyorum ama nokia ve iphone dan sonra satio bence fiyat olarak bedava onların yanında.
  • Eğer garanti olayı senin söylediğin gibiyse ozaman bu tel iyice tadından yenmez hale geldi perperek :D artık sadece yeni yazılımı bekleyelim bakalım
  • Arkadaşlar bu telefon Türkiyeye distribitörle gelecekmiymiş bilginiz varmı?
  • Arkadaşlar bir sürpriz daha android gibi kullanabilme imkanı sunan programların yanı sıra en çok istediğim 2. konuda açıklığa kavuştu SPB mobile shell 5.0 s60v5 için çıkıyor evet bundan sonra tam 3 boyutlu menü ister kaydır ister döndür ister çevir ister zoomla istediğin gibi menü ve özelliklere sahip bir cihaz olacak....herhalde son 15 günde cebitle birlikte sonyericsson satio için çok büyük bir pazar açmış oluyor.......
  • Telefona iyice ısındım, yeni yazılımlada baya iyi olucakmış haberlere göre hafta sonu doğubank a gidebilirim bi bakayım neler var =)

Telefonla iligli birkaç şey sorsam kullanan arkadaşlara;

Menü geçiş hızı, kamera - video çekimi, gps hızı wi-fi çekimi, mesaj yazma olayı nasl arakdaşlar kısaca kullanan arkadaşlar bilgi verirse çok iyi olur şimdiden teşekkürler
  • http://www.sahibinden.com/acil_telefonlar_-31WQQaXQQ22175246WQQpXQQdisplayitem?

kaçırmadan atla

perperek call record la ilgili gelişmeyi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelmiker -- 10 Mart 2010; 22:24:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Arkadaşlar bu telefon Türkiyeye distribitörle gelecekmiymiş bilginiz varmı?

sanmıyorum.. bir zamanlar gelecek diye bilgi vardı sonra kaldırıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

http://www.sahibinden.com/sony_ericsson_u1i_satio_idou_12_1_megapixel-47WQQaXQQ22639939WQQpXQQdisplayitem?

atroce.. kaçırma

bu gerçekten iyi görünüyor, ikinci el telefon hiç almadım, nası olur acaba çiziği içeriği güvenemiyorum pek güngörendeymiş banada yakın =)
  • FINGERPRINT 2.6 telefonunuzun parmak izinizle menüye girmesini sağlar.

program sertifika istemez,trial olarak yükledikten sonra generator ile full yapıp

kullana bilirsiniz,güle güle kullanın

indir
    http://www.4shared.com/file/239620283/1fc97507/parmak_okuyucu_by_kaan_9292_.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 12 Mart 2010; 13:08:38 >

• Arkadaşlar yaklaşık bir aydır kullandığım satio mu satıyorum.(Yarın değiştireceğim büyük ihtimal) Forumdan almak isteyen arkadaşlar varsa Gebze- istanbul taraflarında yabancıya gitmesin.Gayet temiz cd hariç kutulu aparatları tam.Fiyatı 950 tl dir ve sondur iyi fiyattır.
  • Bu arada arkadaşlar biraz önce güncellemeleri kontrol ettiğimde yeni güncelleme var diye ikaz ettti ve şimdi güncellemeyi kurdum henüz inceleyemedim.Bilginize....
  • yapma ya

bi incelesene.. ben hala göremedim
  • şimdi baktım yine yok.. sendeki kasımdan önceki versiyon olmasın
  • sürüm R2AK006 oldu video 864x480 oldu şimdilik bunları görebildim ilk etapta.
  • önceden dili türkçe miydi, şimdi dilde değişim oldu mu
  • Dili türkçe idi şimdide türkçe ama menüde hata yapmışlar dil seçiminde TEkçe diye yazıyor Türkçe yerine. Facebook koymuşlar
  • Dili türkçe idi şimdide türkçe ama menüde hata yapmışlar dil seçiminde TEkçe diye yazıyor Türkçe yerine. Facebook koymuşlar
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.