Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almak isteyen olursa ben satıyorum, 1000 liradan veririm, bana maliyeti 1300.
  • Son güncelleme ile EKOLAYZER Satio & Vivaz'a geliyormuş :)

http://blogs.sonyericsson.com/products/2010/03/17/equalizer-application-for-satio-and-vivaz/

• quote:

Orijinalden alıntı: atroce

Arkadaşlar cihazın sıfırını ve kayıtlısını istanbul da nereden bulabilirim doğubank ta felan bildiğiniz bir yerler varsa yardım ederseniz sevinirim
    şimdiden teşekkürler...

• quote:

atroce

quote:

atroce

Arkadaşlar cihazın sıfırını ve kayıtlısını istanbul da nereden bulabilirim doğubank ta felan bildiğiniz bir yerler varsa yardım ederseniz sevinirim
    şimdiden teşekkürler...

GG de satanlar var istersen bi bak kayıtlı olarak satıyolar.
  • quote:

quote:

şimdiden teşekkürler...

atroce sen harbiden almak istiyor musun.. bak kaç fırsat sunduk hala bekliyorsun

al sana son 2 fırsat aldın aldın..

http://www.sahibinden.com/sifir_kutusunda_sonyericcson_satio_12_1_magepiksel-75WQQaXQQ22882543WQQpXQQdisplayitem?

http://www.sahibinden.com/sifir_acilmamis_kutusunda_sonyericcon_satio-67WQQaXQQ22845492WQQpXQQdisplayitem?

• kelmiker kardeşim bu akşam cihazım nihayet açıldı, doğubanktaki satıcı ile irtibat halinde idim, satıcı eğer bugün açılmasa idi bana yeni cihaz verecekti ( hatta istediğim renkte ) getirtmişti bile ( böyle dürüst satıcı zor bulunur.) ama allahtan açıldı... bu arada ben eşime de bir tane gri renkte sıfır satio daha aldım 1300 tl / 6 taksit yaptı, sana bir şey daha söyleyeyim bu yeni aldığım sationun kutusundan telefonda konuştuğumuz TV kablosu çıktı demekki bundan sonrakilerde TV kablosu var anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

quote:

quote:

şimdiden teşekkürler...

atroce sen harbiden almak istiyor musun.. bak kaç fırsat sunduk hala bekliyorsun

al sana son 2 fırsat aldın aldın..

http://www.sahibinden.com/sifir_kutusunda_sonyericcson_satio_12_1_magepiksel-75WQQaXQQ22882543WQQpXQQdisplayitem?

http://www.sahibinden.com/sifir_acilmamis_kutusunda_sonyericcon_satio-67WQQaXQQ22845492WQQpXQQdisplayitem?

kelmiker

evet almak istiyorum kararlıyım sıfır olarak düşünüyorum ben sende hemen kızıyorsun yahu

• dokunmtaiği iyiye benziyor cihazın. süper özellikleri var nokia ya bin basar. fanatiklik değil ama öyle. bana göre de biraz zaman geçmesi lazım
  • halil şu call record u dene yaf hayrına..

herkes yeni versiyon yükledi bende hala tık yok
  • kelmiker kardeş bana dosyaları göndeirsen denerim, bendeki call dosyasını bulamıyorum.
  • telefonun piyasasını bilmiyorum. kaça bulabilirim?
    bu uygun mu?
    http://urun.gittigidiyor.com/SONY-ERICSSON-SATIO-12-1MP-SITEDE-EN-UCUZ_W0QQidZZ24715640

ayrıca samsung i8910 hd ile karşılaştıracak olursak ne gibi artı ve eksileri var?
    http://www.cimri.com/samsung-i8910-hd-cep-telefonu
  • sevgili arkadaşlar bu sayfada vrdiğim ve güncel satışı bulunan cihazlar oldukça uygun

sadece i8910 değil, herhangibir telefonla kıyaslanamayacak bir telefon. bu cihazda ne istenirse mevcut ama tanıtımı yetersiz olmasından ötürü popüler olamamış bir telefon
  • quote:

kelmiker

sevgili arkadaşlar bu sayfada vrdiğim ve güncel satışı bulunan cihazlar oldukça uygun

sadece i8910 değil, herhangibir telefonla kıyaslanamayacak bir telefon. bu cihazda ne istenirse mevcut ama tanıtımı yetersiz olmasından ötürü popüler olamamış bir telefon

Altına imzamı tarım..bugüne kadar kullandığım hiçbir telle kıyaslanamacak kadar iyi bir telefon.. bırak i8910 ile kıyaslamayı, satioyu iphone ile kıyaslamayı bile satio ya hakaret sayıyorum halen :DD
  • Arkadaşlar Satio yu Sony Ericsson a sordum yine adamlar 2010 un ilk çeğreği olarak planlanıyo ürün piyasaya çıktığında fiyatını distribitörden alabilirsiniz diye cvp yollamışlar.

Şu an zaten Martın sonuna doğru geliyoruz yani 2010 un ilk çeğreği bitmek üzere! Ne iştir anlamadım insan güvensemi güvenmesemi arada kalıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Arkadaşlar Satio yu Sony Ericsson a sordum yine adamlar 2010 un ilk çeğreği olarak planlanıyo ürün piyasaya çıktığında fiyatını distribitörden alabilirsiniz diye cvp yollamışlar.

Şu an zaten Martın sonuna doğru geliyoruz yani 2010 un ilk çeğreği bitmek üzere! Ne iştir anlamadım insan güvensemi güvenmesemi arada kalıyor...

tolyo hocam türkiye ye gelmesi için mi normal olarak
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Satio yu Sony Ericsson a sordum yine adamlar 2010 un ilk çeğreği olarak planlanıyo ürün piyasaya çıktığında fiyatını distribitörden alabilirsiniz diye cvp yollamışlar.

Evet kardeş Türkiye ye gelmesini sordum zaten birazda serzenişte bulundum sırf bu yüzden senelerdir SE kullanan insanlar markadan soğudu filan dedim. Görüşleriniz ve olumlu katkılarınız ilgili birimlerde dikkate alınacaktır demiş bide.

• aslında iphone deki gibi bir organize atak gelişse, dayanamaz getirirler.. ama dişe dokunur ekranından başka artısı bulunmayan telefona gösterilen rağbet neden bu telefona gösterilmiyor hiç anlamıyorum..

tolyo gibi reis-i eagles te biraz bu topic e ilgi gösterse belki reklam açısından daha iyi olurdu

ancak bizim kullanıcı kitleside duyarsız. alan kabuğuna çekiliyor. gitmeyin kardeşim boş dolu iştah kabartan yazılar yazın. olmadı klüp kuralım. yapalım bişeyler
  • quote:

quote:

quote:

Evet kardeş Türkiye ye gelmesini sordum zaten birazda serzenişte bulundum sırf bu yüzden senelerdir SE kullanan insanlar markadan soğudu filan dedim. Görüşleriniz ve olumlu katkılarınız ilgili birimlerde dikkate alınacaktır demiş bide.

valla onları bekleyemicem gidip bulup alıcam bi yerden

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.