Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • atroce sen alana dek satio mini çıkabilir. yada satio-i modeli filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

atroce sen alana dek satio mini çıkabilir. yada satio-i modeli filan

kalbimi kırıyosun alıcam dediysem alırım inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Almak isteyen olursa ben satıyorum, 999 liradan veririm, bana maliyeti 1300.
  • quote:

aslında iphone deki gibi bir organize atak gelişse, dayanamaz getirirler.. ama dişe dokunur ekranından başka artısı bulunmayan telefona gösterilen rağbet neden bu telefona gösterilmiyor hiç anlamıyorum..

tolyo gibi reis-i eagles te biraz bu topic e ilgi gösterse belki reklam açısından daha iyi olurdu

ancak bizim kullanıcı kitleside duyarsız. alan kabuğuna çekiliyor. gitmeyin kardeşim boş dolu iştah kabartan yazılar yazın. olmadı klüp kuralım. yapalım bişeyler

:) nasıl canlandırmayı düşünüyorsun sonyericsson cihazı jet hızıyla piyasayan sürüp 10 gün önce yazılım desteklerine ancak başladı, son 3 haftada çıkan yazılımlarla cihaz ancak kendini gösatermeye başladı bu hafta çıkan firmwarei kurmadım daha ama en son kurduğum yazılımla çok karıştırmassam cihazı günlük 20-30 dakika görüşme ve standart banka sms lerim 10 dakika wifi bağlantım ile 4-6gün arası şarjı gidiyor-herhaalde touchscreen symbianda rekor süreler. Cihazlarını hiç güncellemeyenlerin şikayegtleride pili az gidiyor menü yavaş falan diye devam eder, fakat yeni firmware ile size çok rahat şunu yazabilirim satın aldığınız cihazdan çok ama çok farklı bir cihaz oluyor bir sürü yeni yazılım menü eki ve camerasında özellikler açılıyor... öncedende yazdığım gibi 3D HD playstatşon oyunları satşo ve ui ler için piyasaya çıkacak, en büyük iddiada HD video kaydına ek full 1o80p video kaydı ileriki dönemde çıkacağı-HD video kaydı kesinlikle çıkıyor bundan şüpheniz olmasın ama full HD ile ilgili biraz efsane geldi bana. Medyada ekolayzera ek sonraki dönemde daha farklı ayarlar çıkacağı belirtildi. Sonra yine sony nin platformuna üyelerden duyduğum android arayüzü yine firmwarelere ekleneceği oldu......bu kadar pahalı bir cihaza tabiikide biraz geç destek sunması doğal sony nin çünkü basit bir cep telefonu değil ve şu anda yapabileceğinin sadece %10 nu yapıyor. Zaten tanıtımlarında cihazın aslında 2010da piyasaya sürüleceği söylenmişti ama adamlar birden pazar payları çok düştüğünden hemen üretip piyasaya sürdüler. o yüzdendirki 3 hafta içinde 3 farklı ffirmware güncellenmesi çıktı.
    Çok ilginçtirki 1 firmware ile bir cihazın bu kadar değişebileceğini hiç sanmazdım- kendimiz w995-k850-c905 ve g705 de inanılmaz modl amalarda bulunuyoruzda sony nin kendisinin bu kadar fark yaratan yazılımlarla cihazlarının arkasında durması bence çok büyük bir başarı ve insana güven veren bir durum. Cihazında başarımının arttığını görünce ister istemez daha neler yapabileceğini merak edip sitelerde modlanmış firmware arayışlarıyla yola çıkıyorsunuz.

• şöyle düşünüyorum.. örneğin ben; yeni yazılım çıkalı 3 haftaya yaklaştı ama hala yükleyemedim.. bendeki vodafone li telefon. bunun product kodunu değiştirmenin yolunu öğretebilirsin mesela. diğer husus telefonu alanların çekip gitmeden paylaşımı sürdürmesi. bir diğer husus sana sorduğum call recordla ilgili yardımın

ve kafamı karıştıran bir husus ise 3 haftada 3 yazılım çıkmış olması. benim bildiğim bu telefon üretileli beri 3 tane fw çıktı. ilki üstünde gelen, diğeri kasım ayında çıkan, 3. de mart başı çıkan.. martta 3 farklı yazılım çıktıysa, benim telefon niye hala yazılım bulunamadı diyip duruyor

edit: aldıgım günden bu yana 36 saati hiç aşmadı telefon şarjı.. 48 saate bile razıyken sen nasıl başardın bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelmiker -- 21 Mart 2010; 9:34:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Arkadaşlar Satio yu Sony Ericsson a sordum yine adamlar 2010 un ilk çeğreği olarak planlanıyo ürün piyasaya çıktığında fiyatını distribitörden alabilirsiniz diye cvp yollamışlar.

Şu an zaten Martın sonuna doğru geliyoruz yani 2010 un ilk çeğreği bitmek üzere! Ne iştir anlamadım insan güvensemi güvenmesemi arada kalıyor...

hocam nereden sordunuz bunları?
    ben de sorayım bir şeyler bakalım tutarlı cevap verecekler mi

arkadaşlar sizce bu telefon türkiye'ye gelse kaçtan satışa çıkar?

• quote:

.:KeÇi:.

hocam nereden sordunuz bunları?
    ben de sorayım bir şeyler bakalım tutarlı cevap verecekler mi

arkadaşlar sizce bu telefon türkiye'ye gelse kaçtan satışa çıkar?

Kardeş sonyericsson.com.tr ye gir sayfanın en altında ''Bize Ulaşın'' var ordan ister tel. edebilirsin ister mesaj yollayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 21 Mart 2010; 12:36:54 >
  • teşekkürler
    gönderdim mesajımı site üzerinden.
    bakalım çıkıp çıkmama konusunda net bir şeyler duyabilecek miyiz
  • quote:

şöyle düşünüyorum.. örneğin ben; yeni yazılım çıkalı 3 haftaya yaklaştı ama hala yükleyemedim.. bendeki vodafone li telefon. bunun product kodunu değiştirmenin yolunu öğretebilirsin mesela. diğer husus telefonu alanların çekip gitmeden paylaşımı sürdürmesi. bir diğer husus sana sorduğum call recordla ilgili yardımın

ve kafamı karıştıran bir husus ise 3 haftada 3 yazılım çıkmış olması. benim bildiğim bu telefon üretileli beri 3 tane fw çıktı. ilki üstünde gelen, diğeri kasım ayında çıkan, 3. de mart başı çıkan.. martta 3 farklı yazılım çıktıysa, benim telefon niye hala yazılım bulunamadı diyip duruyor

edit: aldıgım günden bu yana 36 saati hiç aşmadı telefon şarjı.. 48 saate bile razıyken sen nasıl başardın bunu

benimde vodafone ve bildiğim çıkalı 3 firmware değil 6 firmware çıktı, vodafone dakide bildiğim hem sonynin firmwareini güncelliyor hem kendinikini ve yine bildiğim vodafone unki daha stabil, benim şarjım uzun gidiyor turkcell hattımla kullanıyorum ve tüm programlardan çıkış yapıp bekleme ekranına geçtiğim gibi edge-3g ve gprs sürekli aktif değil kapalı wi-fi da asla konumunda oluyor.

• söylediğin gibi kullanıyorum aynen

peki benim versiyon neden hala bulunamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: perperek

quote:

şöyle düşünüyorum.. örneğin ben; yeni yazılım çıkalı 3 haftaya yaklaştı ama hala yükleyemedim.. bendeki vodafone li telefon. bunun product kodunu değiştirmenin yolunu öğretebilirsin mesela. diğer husus telefonu alanların çekip gitmeden paylaşımı sürdürmesi. bir diğer husus sana sorduğum call recordla ilgili yardımın

benimde vodafone ve bildiğim çıkalı 3 firmware değil 6 firmware çıktı, vodafone dakide bildiğim hem sonynin firmwareini güncelliyor hem kendinikini ve yine bildiğim vodafone unki daha stabil, benim şarjım uzun gidiyor turkcell hattımla kullanıyorum ve tüm programlardan çıkış yapıp bekleme ekranına geçtiğim gibi edge-3g ve gprs sürekli aktif değil kapalı wi-fi da asla konumunda oluyor.

bende aynen kullanıyorum ama bir gün anca yetiyor... 5-6 gün gidiyorsa bravo valla

• quote:

şöyle düşünüyorum.. örneğin ben; yeni yazılım çıkalı 3 haftaya yaklaştı ama hala yükleyemedim.. bendeki vodafone li telefon. bunun product kodunu değiştirmenin yolunu öğretebilirsin mesela. diğer husus telefonu alanların çekip gitmeden paylaşımı sürdürmesi.

Görüldüğü gibi Satio için 8 tane yazılım çıkmış.(TEST yazılımları hariç resmi yazılımlar)
    Satio U1i için çıkan tüm yazılımlar:

R1AB029, R1BA028, R1BB037, R1BB041, R1BC001, R1CA037, R1CC001, R2AK006 (en yeni)

Telefonun A1-A2 platform olsaydı işin çok kolaydı ve en güncel yazılımı CDA numarasını değiştirerek yapabilirdin.

-----Satio Debranding------

SonyEricsson "UpdateService" programının telefonunda yeni yazılımı görmesi için sanırım burdaki dosya işine yarayabilir :)
    http://forums.se-nse.net/topic/47332-sony-ericsson-satio-debranding/page__hl__satio

Eğer işe yaramazsa Vodafone'nun yeni yazılım sunmasını beklemek zorundasın :)

Servis menüsüne girebiliyorsan gir mesela Vodafone ama ne? (ÖRN=VFE-B,VFE-C,vodafone PT gib...)

Satio U1 R2AK006 yazılımının desteklediği bölge ve operatörler
    http://www1.davinciteam.com/phone_details_U1a_R2AK006_0002.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 21 Mart 2010; 21:35:40 >

• bilgiler için sağol. vaktin varsa msn den görüşsek.. sana bir kaç şey daha sormak istiyorum
  • quote:

Sayın Müşterimiz,

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Sony Ericsson Satio model telefonumuzun planlanan çıkış tarihi, 2010 yılının, ilk çeyreğidir. Ürün piyasaya çıktığında, fiyat bilgisini yetkili distribütörlerimizden edinebilirsiniz. Ürünlerimizin özellikleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye,www.sonyericsson.com/satio

adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Diğer sorularınız için, lütfen bize yeniden yazın.
    Sony Ericsson Çağrı Merkezi

Tel: 0212 473 77 77
    Mail:questions.tr

@support.sonyericsson.com

çıkınca ne kadar olur ki fiyatı
    omnia hd 1400 falan. bu telefon daha mı pahalı olur mu acaba?

• Arkadaşlar artık bende Satio kullanıcısyım neler yapmam gerekiyo en son yazılımımı yüklemeliyim yoksa sırayla mı, gps wi-fi ayarları internet ayarları felan bu konuda bilgili arkadaşlar ve benimle biraz uğraşmak isteyen arkadaşlar pm den msn lerini yazarlarsa yardımları dokunur şimdiden teşekkürler
  • hayırlı olsun

son yazılımı güncellemen menfaatinedir

kurman gereken olmazsa olmaz programlar (bana göre), garmin, bt file manager, y-browser, quick office, adobe pdf, smart movie. bunun dışında oyunlar kurabilirsin.

hack için önce sertifika alman gerekli.. bunun içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_30485295/mpage_1/key_/tm.htm den bilgi alabilirsin

program konusunda 5800 la neredeyse aynı özelliklere sahip olduğundan aynı programları yüklemende sorun olmaz (call record hariç)

takılırsan sorarsın
  • quote:

hayırlı olsun

son yazılımı güncellemen menfaatinedir

kurman gereken olmazsa olmaz programlar (bana göre), garmin, bt file manager, y-browser, quick office, adobe pdf, smart movie. bunun dışında oyunlar kurabilirsin.

hack için önce sertifika alman gerekli.. bunun içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_30485295/mpage_1/key_/tm.htm den bilgi alabilirsin

program konusunda 5800 la neredeyse aynı özelliklere sahip olduğundan aynı programları yüklemende sorun olmaz (call record hariç)

takılırsan sorarsın

pm e bakabilirmisin hocam

• biriniz yardmcı olsun yahu
  • se(dd)at arkadasim cok tessekurler bana verdigin cevap ve bilgi icin .sayende tr dilini eklendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lev0
    se(dd)at arkadasim cok tessekurler bana verdigin cevap ve bilgi icin .sayende tr dilini eklendi

ya nasılyaptın? :D
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.